Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Space Paradise Athens στο Faust

Ο Thodoris Triantafillou σε συνεργασία με το χώρο του Faust παρουσιάζουν το εβδομαδιαίο concept party "Space Paradise".

Από το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο, η σκηνή και ο ισόγειος εσωτερικός χώρος του Faust μεταμορφώνεται σε έναν «Διαστημικό Παράδεισο» με την μουσική, τα σκηνικά και τον φωτισμό να δημιουργούν την απαραίτητη ατμόσφαιρα.

Οι βραδιές αφιερώνονται στην Rave κουλτούρα, από τα πρώτα δείγματα της στα τέλη του ‘80 μέχρι την σημερινή της εξέλιξη. Η μουσική θα είναι προσεκτικά επιλεγμένη από τον Thodoris Triantafillou και τη βασική ομάδα του "Space Paradise".

Ο χώρος θα διαμορφώνεται κάθε εβδομάδα στα πλαίσια του concept "Space Paradise" με βασικά στοιχεία το Διάστημα και τον Παράδεισο! Τα σκηνικά έχει αναλάβει ο Κωσταντίνος Σκουρλέτης απο την θεατρική ομάδα "bijoux de kant" με έμφαση στα ποιοτικά υλικά και στις λεπτομέρειες σε όλο το χώρο του Faust.

Η Βραδιά θα χωρίζεται σε δύο βασικά μέρη: Το πρώτο μέρος είναι το 'Paradise Section', που θα ξεκινά στις 22.00 με Balearic Beats, Slo Mo Disco αισθητική μέχρι τα μεσάνυχτα με τον Electrik Soul. Την σκυτάλη θα παίρνουν οι Brotein όπου έχουν αναλάβει να αποτυπώσουν την αισθητική της Italo Dream, Chicago και Garage House μουσικής απο το ‘88-’92 σε συνδιασμό με καινούργιες κυκλοφορίες.

Το 'Space Section' ξεκινά με αλλαγή του φωτισμού και της μουσικής, ο Thodoris Triantafillou μας δείχνει τον δρόμο προς το διάστημα και περνάει από την Techno, Afro House στη New Age Rave σκηνή της εποχής μας.

Τη συνέχεια της βραδιάς θα την αναλαμβάνουν οι προσκεκλημένοι φίλοι Dj’s αλλά και γνωστοί μουσικοί παραγωγοί από Ελλάδα και εξωτερικό οπως: Innellea, Mathias Schober, Echonomist, Mr Roussos, Nino Santos & Lightem, Pr op & Ganda, Ramadu, Alex Nude και πολλές ακόμα εμφανίσεις που θα ανακοινωθούν στις επόμενες εβδομάδες.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη κάθε Σάββατο πλήν των ημερομηνιών με τις εμφανίσεις των ξένων acts.

FAUST BAR THEATRE
ΚΑΛΑΜΙΩΤΟΥ 11 & ΑΘΗΝΑΙΔΟΣ 12 // 150 60 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: +30 210 3234095 // FAX: +30 210 3234096
E-MAIL: INFO@FAUST.GR // WWW.FAUST.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου