Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

"Μαγικός Αέρας" του Βασίλη Κυριλλίδη από τις Εκδόσεις Διάπλαση

Στο πλαίσιο της σειράς των Εκδόσεων Διάπλαση, «Ελληνική Λογοτεχνία», κυκλοφορεί το μυθιστόρημα του Βασίλη Κυριλλίδη, «ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΕΡΑΣ».

Όλα συμβαίνουν ένα συνηθισμένο ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο. Μια παρέα από ορειβάτες, έξι άντρες και μια γυναίκα, ξεκινάει μια συνηθισμένη ανάβαση στο βουνό. Αλλά αυτή τη φορά τίποτε δεν θα είναι συνηθισμένο: τα φαινόμενα απατούν, οι σταθερές ανατρέπονται, η πραγματικότητα αλλάζει. Το μεταφυσικό αντιμάχεται τη λογική, τα παράδοξα ζητούν ερμηνεία και οι ίδιοι αναζητούν αγωνιωδώς απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν: Πού ακριβώς διαδραματίζονται όλα αυτά; Πώς μια ανάβαση στο βουνό μετατρέπεται σε μια πορεία αναζήτησης της μυστηριακής δύναμης του ανθρώπινου μυαλού; Και πόσοι τελικά θα καταφέρουν να επιστρέψουν στην αφετηρία;

Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα όπου το καθημερινό και οικείο μπερδεύεται με το φανταστικό.

Ο Βασίλης Κυριλλίδης γεννήθηκε το 1958 και ζει στην Καβάλα. Από τους σημαντικότερους συγγραφείς του Φανταστικού, έχει εκδώσει τα μυθιστορήματα Αναστρέψιμα υλικά (Καστανιώτης, 2001), Το χέρι του Θεού (Άγκυρα, 2005) και τη συλλογή διηγημάτων Ιστορίες της άλλης μέρας (Άγκυρα, 2008). Ορειβάτης και μαραθωνοδρόμος από τους λίγους, έχει επιμεληθεί βιβλία και λευκώματα ιστορίας της περιοχής του, καθώς και βιβλία για τον αθλητισμό.

ISBN 978-960-567-150-1
Σελίδες 160, Τιμή: 11,00 €

Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: kokolakispr@yahoo.gr και kokolakispr@gmail.com

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Κυριάκος Καραΐσκος
ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 76, 106 80 ΑΘΗΝΑ,
ΤΗΛ.: 210-3808455, FAX: 210-3808445,
e-mail: info@diaplasibooks
www.diaplasibooks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου