Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Ο Νότης Μαυρουδής για δύο ξεχωριστές παραστάσεις στη Σφίγγα

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου: "Ανθολόγιο" 
με τη Νένα Βενετσάνου και τον Γιώργο Τοσικιάν

Μουσικές διαδρομές γύρω από το ελληνικό τραγούδι και τα σημεία που ταυτιζόμαστε και αναζητούμε για να εκφραστούμε. Το "Ανθολόγιο" που επιλέγουμε και παρουσιάζουμε στις 19 Οκτωβρίου, στον ατμοσφαιρικό χώρο της Σφίγγας, περιέχει μουσικές διαδρομές από Λατινική Αμερική και τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκι, Νένας Βενετσάνου, Νότη Μαυρουδή και Βασίλη Τσιτσάνη. Τραγούδια που η φωνή της Νένας τα ερμηνεύει με την υψηλού επιπέδου ευαισθησία της και οι κιθάρες του Νότη Μαυρουδή και του Γιώργου Τοσικιάν φτιάχνουν τον καταλληλότερο μουσικό χώρο -χρόνο σε μια εποχή που ο ακροατής αναζητά να συνδεθεί μέσα από τη μουσική και τα τραγούδια, με τα συναισθήματα και τις παλαιές ή σημερινές μνήμες του.

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου: «Τραγούδια ψυχής» 
με τη Μόρφω Τσαϊρέλη, την Αγγελική Τουμπανάκη 
και τον Γιώργο Τοσικιάν

«Τραγούδια ψυχής» είναι όλα όσα μας προκαλούν θύμησες, όνειρα και συγκινήσεις.
Με τα δικά τους «τραγούδια ψυχής» ο Νότης Μαυρουδής, η Μόρφω Τσαϊρέλη, η Αγγελική Τουμπανάκη και ο Γιώργος Τοσικιάν, θα ξεδιπλώσουν τη δική τους ψυχή, αναζητώντας εκείνη των ακροατών-θεατών τους.

Μέσα από ένα οδοιπορικό του ελληνικού και λάτιν τραγουδιού, μέσα από τις κιθάρες και τις αισθητικές αναζητήσεις οι οποίες θα φτιάξουν ατμόσφαιρες παλιάς «μπουάτ» με νεότερα τραγούδια από τον τεράστιο «κήπο» του τραγουδιού, θα ονειρευτούμε βλέποντας «εικόνες» επιθυμητές.
Ο χώρος της Σφίγγας, την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, θα μετατραπεί σε χώρο ονείρων και επιθυμιών για να στεγάσει ποικίλες μελωδίες από τις κιθάρες και τις φωνές, που θα ξετυλίξουν το νήμα της συλλογικής συγκίνησης που τόσο έχουμε ανάγκη όλοι μας!

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
sfigamusic@gmail.com

Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος στο μπαρ: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου