Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

«Μπαμπά… Μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή» στο Θέατρο Ριάλτο

Μία από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές και εμπορικές θεατρικές  επιτυχίες των τελευταίων ετών, συνεχίζει και αυτό το χειμώνα στο Θέατρο ΡΙάΛΤΟ να γράφει τη δική της ιστορία για 11η σαιζόν σπάζοντας όλα τα ρεκόρ!

Η θρυλική παράσταση «Μπαμπά… Μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή»  πραγματοποιεί την έναρξη της 11ης Χρονιάς της στις 25 Οκτωβρίου.
Για μία ακόμη φορά το δυνατό και εξαιρετικά επιλεγμένο καστ της παράστασης συνεχίζει να μας εκπλήσσει, να μας συναρπάζει και να μας προσφέρει άφθονο γέλιο και διασκέδαση.

Η παράσταση «Μπαμπά… μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή…» μονοπώλησε για πέντε συνεχόμενα χρόνια το θεατρικό ενδιαφέρον της Αθήνας με ανεβάσματα σε μεγάλα θέατρα (θέατρο Ήβη, Λαμπέτη, Αθηνά) καθώς και όλης της Ελλάδας σε τρείς θριαμβευτικές περιοδείες. Παρουσιάστηκε επίσης για δύο συνεχόμενες χρονιές από το Σατιρικό θέατρο Κύπρου σε σκηνοθεσία Δέσποινας Μπεμπεδέλη, ενώ έχει παρουσιαστεί από δεκάδες ερασιτεχνικούς θιάσους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τους δύο τελευταίους χειμώνες αποτέλεσε την μεγαλύτερη θεατρική επιστροφή των τελευταίων ετών στο θέατρο Ριάλτο – Αλέκος Αλεξανδράκης, κάνοντας την Αθήνα να ξαναμονολογήσει «Μπαμπά… Μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή…»

Το καλοκαίρι 2017 πραγματοποίησε μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία γνωρίζοντας την ίδια αστείρευτη αγάπη και τεράστια  επιτυχία, όπως και στην Αθήνα.
Το θέατρο ΡΙάΛΤΟ υποδέχεται, για άλλη μία σαιζόν τη μυθική μαύρη κωμωδία γεμάτη με φαρσικά στοιχεία, ως τελευταίος σταθμός…  του «ασταμάτητου» «Μπαμπά…».

Δύο αδελφές (κανονικές) και τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες ταξιδεύουν στο χωριό της καταγωγής τους για να κηδέψουν τον πατέρα τους! Οι συγγενείς που τις συντρέχουν παρουσιάζουν όμως περίεργες και λανθάνουσες συμπεριφορές…Οι πρώην «φίλοι» του μπαμπά είναι λίγο… κάπως! Μία μοιρολογίστρα θέλει σώνει και καλά να κλάψει τον νεκρό αλλά κρύβει επιμελώς και ένα περίστροφο στην μαντίλα… Ο παραγιός δεν είναι Αλβανός! Είναι πέφτουλας… Το χωριό έχει φιλόδοξες δημοσιογράφους! Η Γωγούλα είναι προτεινόμενη για αποχώρηση στο Survivor. Ο Αγροφύλακας έχει βγάλει το Γυμνάσιο! Σε κάποιους αρέσουν υπερβολικά τ’ Αρχαία (στους πιο πολλούς). Ο ίδιος ο νεκρός, κοιτάει μη θέλει βάψιμο το ταβάνι και όταν βλέπει την κηδεία του στην τηλεόραση ανακράζει «Τίποτα δεν είμαστε, βρε παιδί μου. ΧΟΥΣ!».
Και το σπίτι αρχίζει να γεμίζει με πτώματα…Από έρωτα, από συμφέρον, από κυνισμό και από αφέλεια…

Την παράσταση έχουν παρακολουθήσει και αγαπήσει πάνω από 2 εκατομμύρια θεατές. Ένα νούμερο ρεκόρ που κανείς δεν ξέρει που θα φτάσει…

Την μαύρη κωμωδία σκηνοθετεί, όπως πάντα, ο Αλέξανδρος Ρήγας, επιφυλάσσοντάς μας για άλλη μία φορά νέες εκπλήξεις…

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά οι:

Γιώργος Γιαννόπουλος, Μάριος Δερβιτσιώτης,
Παντελής Καναράκης, Γιάννης Κρητικός,
Μάρκος Μπούγιας, Σοφία Παυλίδου,
Πένυ Σταθάκη, Πρόδρομος Τοσουνίδης,
Θανάσης Τούμπουλης,
Μαρία Φιλίππου, Παρθένα Χοροζίδου

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο: Αλέξανδρος Ρήγας – Δημήτρης Αποστόλου
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας
Κοστούμια: Ελένη Μπλέτσα
Σκηνικά: Λία Ασβεστά
Βοηθός Σκηνοθέτη: Αντώνης Αντωνίου

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ - ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ Ώρα Έναρξης: 20:00
ΠΕΜΠΤΗ Ώρα Έναρξης: 21:15
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ώρα Έναρξης: 21:15
ΣΑΒΒΑΤΟ Ώρες Έναρξης: 18:00 και 21:30 (Δύο Παραστάσεις)
ΚΥΡΙΑΚΗ Ώρες Έναρξης: 17:00 και 20:00 (Δύο Παραστάσεις)

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 

Βραδινές Παραστάσεις Τετάρτη έως Κυριακή:
20€ Κανονικό Εισιτήριο,  15€ Μειωμένο Εισιτήριο

Απογευματινές Λαϊκές Παραστάσεις Σάββατο και Κυριακή:  12€ Γενική Είσοδος

Ειδικές Προσφορές Εισιτηρίων στο viva.gr
Δικαιούχοι Μειωμένου Εισιτηρίου: Άνεργοι, Φοιτητές, Πολύτεκνοι, Συνταξιούχοι, ΑΜΕΑ (με την επίδειξη των αντίστοιχων Δικαιολογητικών)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΡΙάΛΤΟ (Κυψέλης 54)
και μέσω του Δικτύου

Θέατρο ΡΙάΛΤΟ
(Κυψέλης 54, τηλέφωνο 211 4107764) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου