Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Οκτώβριος στη Μουσική Σκηνή του Faust!

ΠΕΜΠΤΗ 18/10: CRYSTALLIA

Η Κρυσταλλία σαλπάρει βιαστικά για Cuba, ταρακουνά την "Havana" της Camila Cabello, λικνίζεται στους Latin ρυθμούς των Orishas, κάνει μια στάση στην γλυκιά αγκαλιά του Carlos Santana και παίρνει τον δρόμο της επιστροφής με τον Shantel και το Disko Partizani.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/10: ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & THE SUGAR

Το νέο project του Αντώνη Δημητρίου – πρώην κιθαρίστα των Ενδελέχεια. "Το είδος της μουσικής μας μπορεί να τοποθετηθεί στον εναλλακτικό χώρο αλλά δεν την έχουμε οριοθετήσει με κάτι περισσότερο απ’ αυτό. Ας αφήσουμε τα τραγούδια να κάνουν τη δουλειά τους και τον κόσμο να μας τοποθετήσει όπου νομίζει. Όλοι μας έχουμε σαν κοινό σημείο το βίωμα της εναλλακτικής σκηνής των 90’s άλλος πιο ενεργά άλλος λιγότερο. Η ευρωπαϊκή και η αμερικάνικη σκηνή είναι οι κύριες επιρροές."

ΔΕΥΤΕΡΑ 22/10: LIGHTS OUT

Tα φώτα σβήνουν, οι κουρτίνες πέφτουν, η κορδέλα σου κλείνει τα μάτια σφιχτά. Παραδίνεσαι στις υπόλοιπες αισθήσεις σου και χορεύεις μόνο από ένστικτο, βυθισμένος στο σκοτάδι. Η μαγική φωνή της Rosanna Mailan ενώνεται για πρώτη φορά με το ηλεκτρικό βιολί της εκπληκτικής Εva Presley. Αφήνεσαι στους ρυθμούς από τον Άγιο Δομίνικο, την Ανγκόλα και τα σύγχρονα ερωτικά remixes...

ΤΡΙΤΗ 23/10: DREAMY WHISPERS

Oι Dreamy Whispers, το συγκρότημα που έχει εξελίξει το «κεφάλαιο» διασκευή σε άλλο επίπεδο! Με βασικό όργανο την φωνή και εξοπλισμένοι μόνο με μια κιθάρα, ένα μπάσο και ενίοτε κάποιο κρουστό, πέντε δεξοτέχνες μουσικοί πειράζουν και δίνουν την δική τους εκδοχή σε αγαπημένα κομμάτια της disco, ροκ και pop.

ΠΕΜΠΤΗ 25/10: BLUES ANTIVIRUS

Οι επιτυχημένες και γεμάτες παλμό εμφανίσεις τους τούς οδήγησαν εκτός των ορίων της πόλης της Πάτρας, με live και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος και με σημαντικές συνεργασίες, όπως οι εμφανίσεις με τους Blues Wire και το άνοιγμα της συναυλίας του διάσημου αμερικάνικου rock τρίο των Radio Moscow. Το έτος 2017 οι Blues Antivirus αναγεννήθηκαν ριζικά και δικαίως έχουν κερδίσει έκτοτε τον τίτλο «High Energy Blues – Rock Band».

ΔΕΥΤΕΡΑ 29/10: OPERA CHAOTIC

Με αναπάντεχα ανατρεπτικό χιούμορ, άκρως σουρεαλιστική φαντασία και εκρηκτικές μουσικές αλχημείες, οι Opera Chaotique έχουν καταφέρει να χαρτογραφηθούν ως ένα απολύτως μοναδικό φαινόμενο του μουσικού στερεώματος. Το ιδιαίτερο αυτό δίδυμο που καταπατά επιδεικτικά τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην όπερα, τη τζαζ, το καμπαρέ και την ποπ.

ΤΡΙΤΗ 30/10: CIRCLE ORCHESTRA

Οι "Τhe Circle Orchestra" συστήνονται στο αθηναϊκό κοινό και παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό αφιέρωμα σε έναν από τους σημαντικότερους δημιουργούς του λαϊκού μας τραγουδιού, το Μανώλη Χιώτη και στο εύρος του έργου του.

ΤΕΤΑΡΤΗ 31/10: PATATATITI

Οι Patatatiti είναι ενα καινούργιο σχήμα επηρεασμένο απο τις παραδοσιακές μουσικές της λατινικής αμερικής! Παίζοντας cumbia απο την Κολομβία και τον Παναμά,guajira,salsa και προσθετοντας το δικο τους χρώμα και αυτοσχεδιαστική διάθεση,παρουσιάζουν ενα live χορευτικό και εξωσtρεφές.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
FAUST
Καλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος 12
Tηλ: 2103234095
email: info@faust.gr
www.faust.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου