Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

«Μάγια η Μέλισσα» στο Θέατρο Χυτήριο. Παράταση παραστάσεων μέχρι 24/2

H Μake a Film, η Ruby Dream και η Planeta Junior παρατείνουν λόγω επιτυχίας τις παραστάσεις της παιδικής παράστασης «Μάγια η Μέλισσα» στο Θέατρο Χυτήριο μέχρι την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου.

Η «Μάγια η Μέλισσα», που κέρδισε τις καρδιές των μικρών της φίλων σε όλες τις χώρες που παρουσιάστηκε,  είναι ιδανική για όλους εμάς που κρατάμε την Μάγια την ξακουστή, τα τραγούδια και τις σκανταλιές της ακόμα στις καρδιές μας.

Λίγα λόγια για την Μάγια:
Η Μάγια η Μέλισσα εμφανίστηκε στην τηλεόραση σαν παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων ιαπωνικής παραγωγής από το 1975 έως το 1980. Η σειρά βασίστηκε στο γερμανικό παραμύθι Die Biene Maja, το οποίο γράφτηκε το 1912. Η σειρά προβλήθηκε και στην Ελλάδα στην ΕΡΤ από το 1979 έως το 1982, στο Alter από το 2001 έως το 2006, στο Star το 2012 και ξανά στην ΕΡΤ από το 2015. Η Μάγια η Μέλισσα ανήκει από το 2012 στο STUDIO 100 και την PLANETA JUNIOR οι οποίοι δημιούργησαν και επαναλάνσαραν την Μάγια στο ευρύ κοινό σε 3D και το 2018 με 2η τηλεοπτική σεζόν, 2 κινηματογραφικές ταινίες και 1 θεατρική παράσταση, ενώ την έκαναν και βασικό ήρωα στα μεγαλύτεροα Λούνα Παρκ της Γερμανίας και του Βελγίου (MAYALAND) και από το 2018 και την Πολωνία.

Λίγα λόγια για την υπόθεση:
Η Μάγια είναι μια μελισσούλα που της αρέσει η περιπέτεια. Γι’ αυτό θέλει να εγκαταλείψει την κυψέλη και να ζήσει ελεύθερη. Στην προσπάθειά της να πείσει το στενό της φίλο Βίλλυ να φύγουν μαζί, σπάει κατά λάθος την κυψέλη. Πρέπει να βρει τρόπο να τη φτιάξει πριν επιστρέψουν οι μέλισσες. Ο σοφός Φλιπ, θα της δώσει τη λύση και η περιπέτεια ξεκινά. Η μικρή Μάγια καλείται να βρει τρία υλικά. Πρώτος σταθμός σ’ αυτήν τη μεγάλη αποστολή είναι ο Μπεν. Στην κοπριά του κρύβεται το ένα υλικό. Δεύτερος σταθμός η Βεατρίκη. Θα χρειαστούν την βοήθειά της για να τους οδηγήσει στην αποθήκη της χρυσόσκονης των πεταλούδων. Τελευταίος και δυσκολότερος σταθμός είναι η Θέκλα η αράχνη. Αφού ξεπεράσουν το εμπόδιο να γίνουν η τροφή της, πρέπει να την πείσουν να συνεργαστεί μαζί τους και να τους δώσει τον ιστό της. Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού η Μάγια επικαλείται τη βοήθεια των παιδιών. Μια τεράστια μπάλα κοπριάς που θα περάσει από όλους τους θεατές, ένα τύμπανο και πολλές εκπλήξεις θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους μαγικά με τη Μάγια. Ένας ύμνος στην πραγματική φιλία, στη δύναμη της συνεργασίας και στην αγάπη για το περιβάλλον.

Η Μάγια η Μέλισσα όμως δεν προσφέρει μόνο μια θεατρική παράσταση. Πριν την παράσταση, κατά την είσοδό σας στο θέατρο θα σας υποδέχονται οι Μασκότ της Μάγιας και του αγαπημένου της φίλου Βίλλυ για φωτογραφίες και Μελισσο-face painting!

Μια παραγωγή της Μake a Film και της Ruby Dream

ΜΑΓΙΑ - παιχνιδιάρα, περιπετειώδης, ατίθαση. Η περιέργειά της τη μπλέκει σε μπελάδες: Νάντια Αντωνίου
ΒΙΛΛΥ - Ψευδός, καλόκαρδος, αγαθός, φοβητσιάρης. Είναι ο πιστός φίλος της Μάγια: Αντώνης Ζιώγας
ΦΛΙΠ - Σοφός, κάτι σαν φύλακας άγγελος της Μάγιας: Γιώργος Μαύρος
ΜΠΕΝ-  Δεν ακούει καλά. Φτιάχνει μπάλες με κοπριά: Κώστας Καραμουσάλης
ΒΕΑΤΡΙΚΗ - Ξεχασιάρα, ωραιοπαθής,
ΘΕΚΛΑ -Εγωίστρια, η κακιά της ιστορίας: Ζωή Πανταζή

Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός
Κείμενο: Νίκος Λημνιος-Αντώνης Ζιώγας
Μουσική: Νίκη Γρανά
Στίχοι τραγουδιών: Αντώνης Ζιώγας
Φωτισμοί: Κωνσταντίνος Τζηλίνης
Χορογραφίες: Μίκα Στεφανάκη
Κατασκευή κοστουμιών: Σύλια Δεμίρη
Σκηνικά: Δέσποινα Βολίδη
Επιμέλεια Μαγικών: Κώστας Παντελιάς (μάγος Funtastico)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:(έως 24/2/2019):
Κάθε Κυριακή στις 15:00

Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος: 12 ευρώ
Προπώληση: 10 ευρώ
Ανέργων και πολυτέκνων: 8 ευρώ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ VIVA 
Προνομιακή τιμή προπώλησης μόνο 7,5 ευρώ μέχρι την Κυριακή 4 Νοεμβρίου
για όλες τις παραστάσεις.

Η προπώληση ξεκίνησε:
https://www.viva.gr/tickets/theatre/theatro-xuthrio/magia-h-melissa/

Διάρκεια παράστασης: 70 λεπτά

Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: kokolakispr@yahoo.gr και kokolakispr@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου