Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

YOU της Ερμίρα Γκόρο στο Θέατρο Ροές

Έχεις παρακολουθήσει ποτέ μία παράσταση φτιαγμένη ακριβώς στα μέτρα σου; Έχεις υπάρξει ο μοναδικός θεατής σε ολόκληρο το θέατρο; Έχεις επιλέξει ποτέ τη μουσική που εσύ επιθυμείς να ακούσεις σε μία παράσταση; Αν όχι, θα είσαι ένας από τους λίγους «τολμηρούς» θεατές που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κάποιους από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες χορευτές να ερμηνεύουν αποκλειστικά για σένα! Από τις 23 έως τις 29 Ιανουαρίου, ένας θεατής τη φορά, βιώνει το YOU, από την Ερμίρα Γκόρο, στο Θέατρο Ροές! Μπες τώρα και κλείσε τη θέση σου διαδικτυακά, μέσω του ticketservices.gr ή στο tickets.public.gr

Η καταξιωμένη χορογράφος και ερμηνευτής Ερμίρα Γκόρο, μαζί με μία ομάδα από τους πλέον χαρισματικούς και ταλαντούχους χορευτές και συντελεστές, επιχειρούν να αλλάξουν τους κανόνες και τους κώδικες θέασης μίας χορευτικής παράστασης! Ένας θεατής τη φορά καλείται να επιλέξει τη συνθήκη της παράστασης που επιθυμεί να δει, βάσει της μουσικής, της θεματικής της χορογραφίας, της σύνθεσης των ερμηνευτών επί σκηνής, ακόμη και της θέσης από την οποία θα παρακολουθήσει την παράσταση. Η τέχνη του χορού μεταλλάσσεται σε ένα πρωτότυπο παιχνίδι, με αποτέλεσμα η κάθε παράσταση να είναι εντελώς διαφορετική από την προηγούμενη και από την επόμενη. 
Για συγκεκριμένο αριθμό παραστάσεων / θεατών. 

Για την προπώληση εισιτηρίων και τη διαδικασία δέσμευση της θέσης:
Η προπώληση ξεκινά τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 στις 18:00 μέσω του δικτύου πώλησης εισιτηρίων που αναγράφεται παρακάτω. Επίλεξε την ημέρα και την ώρα που επιθυμείς να δεις την παράσταση και ολοκλήρωσε την κράτησή σου προαγοράζοντας το εισιτήριό σου. Οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες, καθώς από τις 23 έως και τις 29 Ιανουαρίου 2019, κάθε ημέρα θα πραγματοποιούνται δώδεκα παραστάσεις, μία για έναν θεατή τη φορά. Το ηλεκτρονικό σύστημα προπώλησης πραγματοποιεί τις κρατήσεις με σειρά προτεραιότητας, κατά την οποία γίνεται η εκάστοτε κράτηση. 

Δίκτυο πώλησης εισιτηρίων: 
- Ticketservices.gr
- Tickets.public.gr
- Καταστήματα PUBLIC 
- Εκδοτήριο επί της Πανεπιστημίου 39, Αθήνα   
- Τηλεφωνικό κέντρο: 2107234567

Ταυτότητα Παράστασης:
Σύλληψη – Χορογραφία – Κοστούμια: Ερμίρα Γκόρο

Ερμηνεία: Νίκος Καλογεράκης, Χαρά Κότσαλη, Δήμητρα Μερτζάνη, Σταυρούλα Σιάμου, Αλέξανδρος Σταυρόπουλος,  Αγγελική Στελλάτου, Δημήτρης Σωτηρίου

Δραματουργία: Αναστάσιος Κουκουτάς
Βοηθός χορογράφου: Δανάη Γιαννακοπούλου
Φωτογραφία/Documentation: Αλέκος και Χρήστος Μπουρελιάς
Προβολή – Επικοινωνία: Ιωάννα Ιακωβίδη 
Οργάνωση Παραγωγής: Mαρία Βασαριώτου
Επιμέλεια Παραγωγής: Κωνσταντίνος Σακκάς
Οργάνωση – Εκτέλεση Παραγωγής: Delta Pi
Παραγωγή: ΤΟΤ ΤΑΡΝΤ

Με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού.



Περισσότερα για την παράσταση
Ο ένας θεατής, δημιουργός και μοναδικός αποδέκτης της κάθε παράστασης, έρχεται στο προσκήνιο, βγαίνοντας από την καθιερωμένη αφάνεια του κοινού. Οι επιθυμίες του και οι διαφορετικές όψεις της προσωπικότητάς του τροφοδοτούν τη δημιουργική διαδικασία και τον αναγάγουν αυτόματα σε ενεργό συμμετέχοντα. Όλοι μαζί, θεατής και ερμηνευτές, δημιουργούν μια κυριολεκτικά ανεπανάληπτη εμπειρία, στον βαθμό που μπορεί κανείς να ερμηνεύσει διπλά τον τίτλο της παράστασης: YOU, ως ενικό πρόσωπο ή ως πληθυντικό. Αυτή η μετάβαση, από τον ενικό του προσωπικού βιώματος στον πληθυντικό μιας ομαδικής εμπειρίας, προσδίδει στη δράση την αίσθηση της μοναδικότητας και της αποκλειστικότητας. 

Περισσότερες Πληροφορίες

Λίγα λόγια για τη χορογράφο 
Η Ερμίρα Γκόρο είναι μια καλλιτέχνης κίνησης και χοροθεάτρου, που βρίσκεται πάντοτε σε μια αναζήτηση νέων μορφών έρευνας και επικοινωνίας των ιδεών της. 
Αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης και στη συνέχεια βρέθηκε στη Νέα Υόρκη ως υπότροφος του Ιδρύματος Υποτροφιών Αδελφών Πράτσικα και του Ιδρύματος Kρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ). Στην Νέα Υόρκη επικεντρώθηκε στην έρευνα της ερμηνείας, της σύνθεσης του αυτοσχεδιασμού και της κίνησης, συνεργάστηκε με διεθνείς ομάδες χορού και δημιούργησε τις πρώτες της χορογραφίες. 
Από το 2007 έως το 2018 υπήρξε μέλος της διεθνώς αναγνωρισμένης ομάδας DV8 Physical Theatre συμμετέχοντας ως ερμηνεύτρια, καθηγήτρια και Research and Development / Choreography Assistant. 
Ως χορογράφος, έχει παρουσιάσει έργο της, μεταξύ άλλων, στην Judson Church, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος – Ίδρυμα Μείζονος Πολιτισμού», Joyce SoHo, Θέατρο Χώρα, PS 122, Danspace Project, Galapagos Art Space, Σύγχρονο Θέατρο, Μουσείο Μπενάκη, Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, Flow 2 International Festival, Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2014 & 2016, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και στο Arc For Dance Festival 2018. 

Στήλη Θεαμάτων
Θέατρο Ροές,  Ιάκχου 16, Αθήνα
Από 23 μέχρι 29 Ιανουαρίου 
Συνολική διάρκεια διαδικασίας: 35 λεπτά 
Ώρες παραστάσεων: 19:40, 19:55, 20:10, 20:30, 20:45, 21:00, 21:20, 21:35, 21:50, 22:10 22:25, 22:40
Τιμές εισιτηρίων: γενική είσοδος 10 ευρώ*

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/you-ermira-goro-theatro-roes/
* Η παράσταση απευθύνεται σε κοινό άνω των 16 ετών.  

Χορηγοί Επικοινωνίας
www.tospirto.net
www.tvxs.gr
www.dancetheater.gr
www.dancepress.gr
www.ertopen.com
www.cuemagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου