Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

«Άστρα να πάνε» των Βασίλη Ρίσβα & Δήμητρας Σακαλή στο Θέατρο Κάππα. Νέος κύκλος παραστάσεων

Ο Κώστας, η Όλγα, ο Άλεξ, η Μάρθα και ο Ιάκωβος προσπαθούν να προσδιορίσουν την σχέση τους. Ο καθένας με τον τρόπο του και με ανυποχώρητη διάθεση, δημιουργώντας προβλήματα, που μπορούν να γίνουν και χειρότερα όταν μπουν στην μέση… τα  άστρα. Από τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019 οι πέντε ήρωες επιστρέφουν ξανά στον… τόπο του εγκλήματος, στο θέατρο Κάππα (Κυψέλης 2, Αθήνα) κάθε Δευτέρα & Τρίτη, στις 20.30, για τον νέο κύκλο των παραστάσεων. Αυτή τη φορά θα τα καταφέρουν ή θα αναφωνήσουν… «Άστρα να πάνε»;

Πρόκειται για μία νεοελληνική κωμωδία καταστάσεων με την υπογραφή των Βασίλη Ρίσβα & Δήμητρας Σακαλή και σκηνοθεσία Νίκου Μαγδαληνού μέσα στην οποία οι ήρωες δοκιμάζουν τα όρια τους. Απ’ τους χαρακτήρες ξεδιπλώνονται με χιούμορ οι σχέσεις των σύγχρονων ζευγαριών, η απιστία και η ανάγκη επιβίωσης ανθρώπων του περιθωρίου και της διαφορετικότητας.

Στην παράσταση παίζουν (με σειρά εμφάνισης) οι: Μάρα Δαρμουσλή, Δημήτρης Μάριζας, Έλενα Καστανά, Γιώργος Φλωράτος, Νίκος Μαγδαληνός.

Λίγα λόγια για το έργο
Ο Κώστας, η Όλγα, ο Άλεξ, η Μάρθα και ο Ιάκωβος. Πέντε νέοι άνθρωποι που προσπαθούν να ορίσουν τον εαυτό τους και να προσδιορίσουν την σχέση τους, φιλική, ερωτική ή συγγενική. Ο καθένας με τον τρόπο του και με ανυποχώρητη διάθεση, κάτι που δημιουργεί έτσι κι αλλιώς προβλήματα. Προβλήματα που θα γίνουν χειρότερα όταν μπουν στη μέση και τα άστρα. Οι προβλέψεις για το μέλλον τους δεν είναι και οι καλύτερες. Ο Κώστας θα ενθουσιαστεί από την προοπτική να γίνει γονιός και θα αποφασίσει να κάνει «βουτιά» στο παρελθόν του, η Όλγα θα απελπιστεί από την ίδια προοπτική θεωρώντας ότι ένα παιδί θα καταστρέψει τα πάντα, ο Άλεξ θα προσπαθήσει να διαχειριστεί ψύχραιμα τα πράγματα αλλά η υπερευαισθησία του δεν του το επιτρέπει, η Μάρθα θα γραπωθεί από λάθος έρωτα γιατί αρνείται να δεχτεί την απόρριψη και ο Ιάκωβος προκειμένου να επιβιώσει, θα αναστατώσει περισσότερο την ήδη ανισσόροπη κατάσταση.

«Άστρα να πάνε» λοιπόν γι’ αυτούς τους πέντε, με εγωισμούς, παιδικά τραύματα, ενήλικα ψέματα, απιστίες και αποκαλύψεις, χιούμορ και ευαισθησία σε μια κωμωδία καταστάσεων που πρωταγωνιστεί το πιο απρόβλεπτο συναίσθημα. Η αγάπη.
Βασίλης Ρίσβας & Δήμητρα Σακαλή.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο: Βασίλης Ρίσβας & Δήμητρα Σακαλή
Σκηνοθεσία: Νίκος Μαγδαληνός
Μουσική: Ελένη Λομβάρδου
Κοστούμια: Δομινίκη Βασιαγεώργη
Σκηνικά: Μαρία Βασιλάκη
Κομμώσεις: Κωνσταντίνος Σαββάκης
Casting Director: Νίκος Βασιλάκης - Eye to Eye casting
Επιμέλεια αφίσας: Κώστας Θεοδωρόπουλος
Κατασκευή σκηνικών: Παναγιώτης Καραγεώργος
Βοηθοί σκηνοθέτη: Ελευθερία Τώρα, Γιώργος Γερωνυμάκης
Φωτογραφία: Δημήτρης Τσουμάνης
Video – spot: Ηλίας Τανιμανίδης
Επικοινωνία – προβολή: Παναγιώτης Μουλόπουλος

Θέατρο Κάππα, Κυψέλη 2, Αθήνα.
Κάθε Δευτέρα & Τρίτη, στις 20.30
Τηλέφωνο: 210 8831068
Εισιτήρια: Κανονικό: 15€. Για συλλόγους: 10€.

Προπώληση εισιτηρίων:
Ticket services



Δείτε το trailer: https://www.youtube.com/watch?v=SaVZ9aQVT48
Βρείτε μας στο Facebook: Θεατρική παράσταση: Άστρα να πάνε
Βρείτε μας στο Instagram: astranapane

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου