Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Παιδικές παραστάσεις από το κουκλοθέατρο ΑΝΕΜΗ στο Θέατρο ΜΠΙΠ

Το κουκλοθέατρο Ανέμη από την Κυριακή 13/01/2019 και κάθε Κυριακή μέχρι και την Κυριακή 31/03/2019 στις 12:00 το μεσημέρι, θα βρίσκεται στο θέατρο ΜΠΙΠ στην οδό Αγίου Μελετίου 25 & Κυκλάδων στην Κυψέλη.

Τις Κυριακές 13/01/2019, 20/01/2019 και 27/01/2019, το κουκλοθέατρο Ανέμη θα παίζει την παράσταση «Ο Παπαγάλος που νόμιζε πως δεν μπορούσε να πετάξει».

Ο Τάμπο, ο νεαρός παπαγάλος νόμιζε πως δεν θα ξαναπετάξει ποτέ. Στο τέλος όμως μέσα από βαθιά αναζήτηση κι ένα μεγάλο ταξίδι με την πιρόγα στον ποταμό Ταμποπάτο ο Τάμπο καταφέρνει να ξαναπετάξει. Κι αυτό γιατί ξεπέρασε το όριο του φόβου. Μια πρωτότυπη παράσταση μιούζικαλ, με χειροποίητες κούκλες και σκηνικά που ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους στο μαγικό κόσμο της φαντασίας! Ένα έργο με έξι μεγάλες κούκλες για την αυτοεκτίμηση και τη μεγάλη δύναμη της μουσικής.

Συντελεστές:
Σενάριο - στίχοι - κούκλες - σκηνικά - σκηνοθεσία: Σοφία Λουκά
Εμψύχωση: Σοφία Λουκά - Παρασκευή Φώτου
Μουσική: Φωτεινή Τσακνάκη - Αλέξης Γραμματικός

Τις Κυριακές του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου 2019, το κουκλοθέατρο Ανέμη θα παίζει την παράσταση «Η Πριγκίπισσα Ροζελίνα και ο Βάτραχος».

Με 12 εντυπωσιακές κούκλες και μια γιαπωνέζικη μαριονέττα άμεσης κίνησης Boon Rakoo, την πριγκίπισσα Ροζελίνα. Παρακολουθώντας αυτό το έργο τα παιδιά θα δουν πως…μια αληθινή πριγκίπισσα με μεγάλη καρδιά εγκατέλειψε το ωραίο της παλάτι και κίνησε να βρει τον αγαπημένο της βάτραχο. Ροζελίνα, η ανατρεπτική πριγκίπισσα! Η οποία παλεύει με τους φόβους και τις αδυναμίες της, διασχίζει το μαγεμένο δάσος, ξιφομαχεί με ξωτικά δράκους και δέντρα ενώ στο τέλος αντιμετωπίζει την κακιά μάγισσα. Η συνέχεια επι σκηνής…

Συντελεστές:
Σενάριο - στίχοι - κούκλες - σκηνικά - σκηνοθεσία: Σοφία Λουκά
Εμψύχωση: Σοφία Λουκά - Παρασκευή Φώτου
Μουσική: Κλασσική και Αναγεννησιακή

Το εισιτήριο για τους γονείς και τα παιδιά τους είναι 6€ ενώ για τις νηπιαγωγούς είναι 5€. Κάθε Κυριακή το κουκλοθέατρο θα επιλέγει ένα νηπιαγωγείο όπου θα δίνει σε 2 νηπιαγωγούς ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια.

Διάρκεια παράστασης: 60 λεπτά (περίπου)

Τηλέφωνο για κρατήσεις θέσεων:  213 0344074

ΘΕΑΤΡΟ ΜΠΙΠ
Αγίου Μελετίου 25 & Κυκλάδων, Κυψέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου