Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Κατερίνα Βρανά “Staying Alive” (Σχεδόν Πέθανα) Sold Out και Παράταση

Η επιστροφή της ήταν θριαμβευτική. Τα εισιτήρια για την καινούρια παράστασή της “Staying Alive” (Σχεδόν Πέθανα) στο Μικρό Παλλάς εξαντλήθηκαν σε τέσσερις μόλις μέρες από την έναρξη της προπώλησης. Η Κατερίνα Βρανά σάς ευχαριστεί όλους πολύ για την τόσο θερμή ανταπόκριση και έχει κάτι να σας ανακοινώσει.

Μετά από αυτό το τσουνάμι αγάπης και αφού η ίδια έκανε ένα crash test στις αντοχές της, διαπιστώνοντας πως καλά κρατεί (δεν είναι τυχαίο το hashtag “so brave”), αποφάσισε να συνεχίσει, προσθέτοντας κι άλλες παραστάσεις.

Σημειώστε τις νέες ημερομηνίες και σπεύσατε!
4 και 5 Μαρτίου
και
Τα εξής 4 Δευτερότριτα του Απριλίου:
1-2/4
8-9/4
15-16/4
22-23/4
Όλες οι παραστάσεις ξεκινούν στις 21.00

Στην καινούργια της παράσταση “Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα)" που κάνει πρεμιέρα 4/2 στο Μικρό Παλλάς, η Κατερίνα Βρανά διακωμωδεί τη θυελλώδη περιπέτεια της υγείας της με τον πιο αστείο τρόπο.

Ήταν Απρίλιος του 2017, όταν η αγαπημένη stand-up κωμικός, το Πιο Αστείο Κορίτσι Στον Κόσμο (και με τη βούλα) ήταν περιοδεία στη Μαλαισία για παραστάσεις και αρρώστησε τόσο βαριά που έφτασε σε σημείο να κινδυνέψει η ζωή της.

Η Κατερίνα σώθηκε αλλά ακόμη αντιμετωπίζει προβλήματα με την κίνηση, την όραση και την ομιλία της. Αυτό, όμως, δεν τη σταματά απ’ το ν’ ανέβει στη σκηνή. Γιατί το χιούμορ της έμεινε αλώβητο. Όπως άλλωστε και το μαλλί της! Ελάτε να δείτε, λοιπόν, γιατί της αξίζει το hashtag “so brave”.

Στο ολοκαίνουριο stand-up show της η Κατερίνα θα μιλήσει για όλα! Για Μαλαισιανούς, Άγγλους κι Έλληνες γιατρούς, τσαχπίνες νοσηλεύτριες και γοητευτικούς φυσικοθεραπευτές. Για το πώς η κορτιζόνη αντικαθιστά το μπότοξ, αλλά τίποτα δεν αντικαθιστά ένα σωστό ζευγάρι σκουλαρίκια.

Η παράσταση αυτή αποδεικνύει περίτρανα πως τίποτα δεν σταματάει την Κατερίνα από τον απώτερο σκοπό της: Να γίνει Κυρίαρχος του Πλανήτη, τώρα και με αμαξίδιο!

Ταυτότητα παράστασης 
Κατερίνα Βρανά- Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα)
Πρεμιέρα: 4 Φεβρουαρίου (για οκτώ μόνο παραστάσεις)

Πού: Μικρό Παλλάς, Αμερικής 2 (City Link), Αθήνα
Πότε: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη έως και 26 Φεβρουαρίου

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ 
4 και 5 Μαρτίου, Δευτέρα και Τρίτη
1,2,8,9,15,16, 22,23 Απριλίου, Δευτέρα και Τρίτη

Ώρα έναρξης: 21:00
Διάρκεια: 80 λεπτά
Εισιτήρια: 12 € γενική είσοδος, 10 € ΑΜΕΑ
Προπώληση: Viva.gr

Φωτογραφίες/αφίσα: Θοδωρής Βρανάς / Σάντρα Σωτηρίου
Προβολή και επικοινωνία: Βάσω Σωτηρίου-We Wil

*Το θέατρο έχει πρόσβαση σε ΑΜΕΑ. Ενημερώστε όταν κάνετε κράτηση/αγορά εισιτηρίων σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου