Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Kυριακάτικες μουσικές matinée! στο Θέατρο Πορεία

Πέρυσι ενηλικιωθήκαμε και βαδίζουμε για τη μαγευτική νιότη που αρχίζει στα 20!

Και όπως όλοι οι 20χρονοι, έτσι κι εμείς θέλουμε να το γιορτάσουμε με πολλή μουσική, και μαζί με τους καλούς μας φίλους! Οι επετειακές εκδηλώσεις στο ΠΟΡΕΙΑ θα ξεκινήσουν φέτος και θα κορυφωθούν του χρόνου. Έτσι, τους επόμενους μήνες, θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στη σκηνή μας σημαντικούς μουσικούς, παλιούς συνεργάτες μας που έγραψαν μουσική για παραστάσεις μας, καθώς και νεότερες γνωριμίες που θα μας μεταφέρουν στην ατμόσφαιρα της εποχής του Γιούγκερμαν. Σας προσκαλούμε λοιπόν για να γιορτάσουμε μαζί!

Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα κυριακάτικα μεσημέρια ως εξής:

Vildanden dukker ned på havets bunn*

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, στις 15.00

Η Nalyssa Green, που συνέθεσε τη μουσική για τις παραστάσεις μας Αγριόπαπια και Το Ευχαριστημένο, θα παίξει κομμάτια από τις παραπάνω παραστάσεις, καθώς και άλλα δικά της τραγούδια που ξεσήκωσαν το νεανικό κοινό! Η αυτοδίδακτη μουσικός παίζει πλήκτρα, κιθάρα, θέρεμιν και τραγουδά, έχει δώσει πολλές συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει κυκλοφορήσει 3 προσωπικά άλμπουμ: τα “Barock” και “The Seed”, καθώς και το πρόσφατο και πρώτο της ελληνόφωνο “Μπλουμ”.

* «Η αγριόπαπια βουτάει στον βυθό της θάλασσας», στα νορβηγικά. Η φράση, εμπνευσμένη από την Αγριόπαπια του Ίψεν, αποτελούσε τον στίχο μουσικού κομματιού που συνέθεσε η Nalyssa Green για την παράσταση του έργου στο θέατρο ΠΟΡΕΙΑ.

Ακολουθήστε τη Nalyssa Green στο Facebook για να μαθαίνετε περισσότερα σχετικά με τις μουσικές τις περιπέτειες!

Back to where we started from!

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, στις 15.00

Μια από τις μεγαλύτερες μορφές της ethnic μουσικής διεθνώς, ο αγαπητός στο κοινό και ξεχωριστός τραγουδοποιός, συνθέτης και ουτίστας Haig Yazdjian, με τη συνοδεία μερικών από τους μουσικούς του, θα μας θυμίσει μουσικές από τις πρώτες μας παραστάσεις Το κτήνος στο φεγγάρι και Φρεναπάτη, που έχει υπογράψει ο ίδιος, αλλά και τραγούδια από όλο το εύρος της καριέρας του.

Τιμές Εισιτηρίων: 10€ γενική είσοδος*
Διάρκεια: 70 λεπτά, χωρίς διάλειμμα**

*Για τους συνδρομητές του θεάτρου η είσοδος είναι δωρεάν.
**Θα ακολουθήσει κέρασμα στο φουαγιέ του θεάτρου και γνωριμία με τους καλλιτέχνες. Το κέρασμα είναι μια ευγενική χορηγία της VENICE Boutique Catering μέλος του ομίλου εταιρειών ΒΕΝΕΤΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου