Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Η Ηρώ Σαΐα στον Πολυχώρο «Ρίζες-Κεραμεικός»

Γεύσεις και μουσικές με …ονομασία προέλευσης

Κάτι νέο «φυτρώνει» στον Κεραμεικό!

Στον Κεραμεικό (Αγησιλάου 88) άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του ένας νέος εξαιρετικά φροντισμένος πολυχώρος με επιλεγμένες ελληνικές γεύσεις και ξεχωριστές μουσικές εμπειρίες. Οι «Ρίζες-Κεραμεικός» στεγάζονται σε ένα παραδοσιακό διατηρητέο νεοκλασικό κτήριο, ανακαινισμένο με πολύ μεράκι και γούστο, και λειτουργούν σε τρία επίπεδα: «Πέραν-Πολίτικη Κουζίνα» (στο ισόγειο), «Μουσικό Δωμάτιο» (στον 1ο όροφο) και «Ποτοπωλείο με θέα» (στην ταράτσα).

Στο εστιατόριο «Πέραν» στο ισόγειο, οι φίλοι του καλού φαγητού θα βρουν στο κέντρο της Αθήνας τα αγαπημένα πιάτα από την κλασική πολίτικη κουζίνα του ομώνυμου καφέ-αμάν, που λειτουργεί εδώ και 20 χρόνια στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Επιπλέον, οι εξαιρετικοί chef Χρήστος Γλυμιδάκης και Γιώργος Καγιαλής ανανεώνουν καθημερινά το μενού, προτείνοντας  υπέροχες νέες γεύσεις και εμπλουτίζοντας την κουζίνα μας!

Στο «Ποτοπωλείο» (roof-bar), με υπέροχη θέα στην Ακρόπολη, σερβίρονται καφέδες, ελληνικά ροφήματα και ελαφρά γεύματα, ενώ ο bartender Κωνσταντίνος Σκίτσας προτείνει -πέρα από τις κλασικές επιλογές- και μοναδικά πρωτότυπα «ελληνο-κοκτέιλς»!
Οι ηχογραφημένες μουσικές από τους χώρους της έθνικ και της τζαζ θα πλαισιώνονται συχνά από live βραδιές με ανάλογα μουσικά σχήματα.

Παράλληλα, στο «Μουσικό δωμάτιο» (στον 1ο όροφο) θα παρουσιάζονται οι πολύ ιδιαίτερες «συλλεκτικές μουσικές βραδιές» που επιμελείται ο Λάμπρος Λιάβας. Μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία σ’ έναν ζεστό οικογενειακό χώρο, με «φυσικό» ήχο και άμεση επαφή των καλλιτεχνών με τους θεατές. Επιλογές απ’ όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής (δημοτικά, ρεμπέτικα, λαϊκά και νεότερο ελληνικό τραγούδι) φωτίζουν ιδιαίτερες πτυχές του ρεπερτορίου μέσα από θεματικές μουσικές παραστάσεις.

Στο πλαίσιο «συλλεκτικές μουσικές βραδιές» στο «Μουσικό δωμάτιο», κάθε Παρασκευή και Σάββατο αναβιώνουν αυτή την περίοδο τα κέντρα της χρυσής δεκαετίας του 1950, σε μια μουσική παράσταση με την Ηρώ Σαΐα με τίτλο: «Δεν πάω σπίτι μου απόψε!..».

Η Ηρώ Σαΐα συναντά τη Μαρίκα Νίνου, τη Μάγια Μελάγια, τη Μαίρη Λίντα και τη Σπεράντζα Βρανά, σε μια επιλογή από τα πιο αγαπημένα λαϊκά και αρχοντορεμπέτικα τραγούδια της περιόδου.
Μαζί της ο Γρηγόρης Βασίλας (ενορχήστρωση, μπουζούκι και τραγούδι) με την ορχήστρα του, Φίλιππος Παχνιστής – πιάνο, Αλέξανδρος Καμπουράκης – ακορντεόν, Μιχάλης Ατσαλής – κιθάρα, Γιώργος Βεντούρης – κοντραμπάσο.

Είναι σίγουρο ότι ο πολυχώρος «Ρίζες-Κεραμεικός» θα γίνει το αγαπημένο στέκι όλων όσων θέλουν να συνδυάσουν την ποιότητα με την αισθητική και τις προσιτές τιμές. Ένας χώρος που ευελπιστεί να γίνει η καθημερινή συνήθεια προσφέροντας μία ανάσα χαλάρωσης στο κέντρο της Αθήνας!

Πολυχώρος «ΡΙΖΕΣ - ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ»
Αγησιλάου 88 & Σαλαμίνος, 10435 Κεραμεικός
τηλ. 211 0133 135
info.rizes-keramikos.gr

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: kokolakispr@yahoo.gr και kokolakispr@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου