Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

«Η Εκδίκηση του Πουφ» της Ελένης Ανδρεάδη: Υποψήφιο βιβλίο στα Λογοτεχνικά Βραβεία του Αναγνώστη

Οι Πράκτορες του Πλανήτη έχουν έναν ακόμη λόγο να γιορτάζουν. Το βιβλίο της Ελένης Ανδρεάδη «Η Εκδίκηση του Πουφ», το πρώτο best seller της σειράς «Πράκτορες του Πλανήτη» βρίσκεται στις Μικρές Λίστες των υποψηφίων βιβλίων για βράβευση στα Λογοτεχνικά Βραβεία 2017 του Αναγνώστη. Συγκεκριμένα, στην κατηγορία Βραβείο Βιβλίου Γνώσεων.
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην τελετή απονομής, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Ιουνίου στις 20.00 στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138).

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Με την πρωτοποριακή, διασκεδαστική προσέγγιση που οδήγησε το πρώτο βιβλίο της «Γίνε Πράκτορας του Πλανήτη» να κερδίσει το Κρατικό Βραβείο Παιδικού Βιβλίου, η Ελένη Ανδρεάδη στην «Εκδίκηση του Πουφ» καλεί για άλλη μια φορά τους μικρούς αναγνώστες να συμμετέχουν ενεργά στην πλοκή και να φέρουν εις πέρας μια ακόμη άκρως απόρρητη μυστική αποστολή: Να βρουν τα τρία υπερόπλα και να σώσουν τον κόσμο από τον ύπουλο Πουφ. Την ευφάνταστη εικονογράφηση υπογράφει ο Στέφανος Κολτσιδόπουλος, ενώ και τα δύο βιβλία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Μικρό πρακτορικό μυστικό:
Οι Πράκτορες του Πλανήτη εργάζονται πυρετωδώς και σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμοι να αναθέσουν στους μικρούς αναγνώστες την πιο τρελή άκρως απόρρητη μυστική αποστολή. Το καινούριο βιβλίο της best seller σειράς θα έχει θέμα την θάλασσα και θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου. Περισσότερες πληροφορίες προσεχώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου