Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

«Η Κάρεν Στόουν δε μένει πια εδώ» Παράταση έως την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Παράταση έως την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 για το έργο της Μαίρης Μιχαλάτου « Η Κάρεν Στόουν δε μένει πια εδώ» που αγαπήθηκε τόσο από κοινό και κριτικούς.

Μια αναπόληση σ’έναν ανοιξιάτικο κήπο στην αιώνια πόλη . Μια γοητευτική ηθοποιός, χορτασμένη, αστή και μόνη, προσπαθεί να θυμηθεί τη ζωή της, τον έρωτα, όσους την αγάπησαν και όσους πρόδωσε. Δε μπορεί να θυμηθεί. Την πιέζει ο χρόνος. Δε μπορεί ή δε θέλει να θυμηθεί την ζωή της; Η τρυφερή, ερωτική ιστορία της Κάρεν Στόουν επιστρέφει στον τόπο, το χρόνο και το χώρο που ένιωσε να παγώνει η ζωή της για να επανεξετάσει και να αναμετρηθεί… Να αναλογιστεί και να προσδιορίσει… Να συμπεράνει. Λεπτό προς λεπτό, οι μνήμες επιστρέφουν και ο απολογισμός θα έρθει αυτόματα. Η Κάρεν Στόουν αυτή τη φορά νίκησε. Κατάφερε να θυμηθεί ποιά πραγματικά ήταν.

Το εξαιρετικό δράμα της Μαίρης Μιχαλάτου παρουσιάζεται για πρώτη φορά με τη μορφή θεατρικού αναλογίου. Η παράσταση συμπίπτει με τον εορτασμό των 10 χρόνων των ΘΕΑΤΡΙΝΩΝ ΘΕΑΤΕΣ, σε συνδυασμό με την έκδοση ειδικού λευκώματος.

Ταυτότητα της παράστασης
Σκηνοθεσία: Γιώργος Λιβανός
Σκηνικά- κοστούμια : Γιοβάνννα Πρασίνου
Μουσική: Φώτης Σιβριγιάν
Την παράσταση συνοδεύει μουσικά η Νίκη Γκουντούμη

Πρωταγωνιστούν: η Καίτη Ιμπροχώρη στο ρόλο της Κας Στόουν
Και οι: Αγησίλαος Σιούνας, Μαρία Δρακοπούλου, Ζωρζέτ Μιρόν, Βασίλης Θεοδώρου, Νίκος Χαλατζίδης

Τραγουδά η σοπράνο Σοφία Μπεράτη
Χορεύει ο Κωνσταντίνος Μενούνος
Guest star: Μάγος Luigello
Φωτογραφίες: Κώστας Βολιώτης
Κινηματογράφηση: Αντώνης Μανδρανής
Προβολή-επικοινωνία: Νατάσα Παππά

Ημέρα & ώρα παραστάσεων
Κάθε Τετάρτη στις 21.15 έως τις 7 Ιουνίου 2017

Τιμές εισιτηρίων
Γενική είσοδος: 8 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

Facebook group:https://www.facebook.com/groups/1886781261535184/

Για κρατήσεις θέσεων: 210 8819571
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

Studio Κυψέλης (Σπετσοπούλας 9, Κυψέλη)
Τηλ. κρατήσεων 210  8819571




Έγραψαν για την παράσταση:
«Ένα από τα χαρίσματα του Γιώργου Λιβανού είναι να βρίσκει αγαπημένες θεατρίνες και να τις πείθει να επιστρέψουν στο θεατρικό σανίδι και να μας δίνει τη δυνατότητα να τις απολαύσουμε κι εμείς οι νεώτεροι και ταυτόχρονα να δίνει την ευκαιρία σε νέα παιδιά όπως ο Αγησίλαος Σιούνας να δείξουν τις δυνατότητές τους...»
(kalitheasi.gr / Νίκος Ελευθερίου)

«....δευτερογενής δημιουργία αξιοπρόσεκτη και καθ’ όλα νόμιμη ως μαγικός ρεαλισμός υψηλής ποιητικότητος. Ο ατμοσφαιρικός χώρος έλαμψε σε mise-en-place Γιώργου Λιβανού και με όλα τα οργανικά μέρη των άρτια ενορχηστρωμένων θεαμάτων του: πιάνο, κλασική αοιδός, ταχυδακτυλουργός, tableaux-vivant, ποιητικές καλαθοσφαιρίσεις ή αντισφαιρίσεις, αφηγηματική κινηματογραφικότητα, τσεκουράτοι-κοφτοί διάλογοι…»
(Κωνσταντίνος Μπούρας)

«..ενθουσιάστηκα με την Καίτη Ιμπροχώρη καθώς είδα μέσα στα μάτια της την εμπειρία των χρόνων που μετρά στην υποκριτική. Για άλλη μια φορά ο Γιώργος Λιβανός δείχνει με πόση λατρεία σκύβει ευλαβικά πάνω σε κάθε πρόκληση. Όλοι οι συντελεστές συνυπάρχουν ευλαβικά πάνω στη σκηνή, η διανομή είναι πολύ επιτυχημένη...»
(koukidaki.blogspot.gr / Τζένη Κουκίδου)

«Στο ημίφως του μικρού υπογείου της οδού Σπετσοπούλας απλώνεται ένας ολόκληρος κόσμος θεάματος ανάμεσα στη σκληρή αλήθεια του αυτοσαρκασμού της ηρωίδας και το γοητευτικό ψέμα με το οποίο προτιμά να τυλίγει την ύπαρξή της, ένας διάλογος ανάμεσα στο αυτοαναφορικό έργο του Γουίλιαμς και σε ένα γλυκό λατινικό σύμπαν που απλώνεται στη σκηνή με επίκεντρο την Αιώνια Πόλη, μέχρι το λυτρωτικό φινάλε. Ο Γιώργος Λιβανός αποδεικνύεται για άλλη μια φορά μάστερ Φελινικής ατμόσφαιρας ενώ η μεγάλη κυρία Ιμπροχώρη, με την αισθαντικότητα, την αέρινη παρουσία της και τον εκφραστικό της λόγο, είναι από μόνη της ο σημαντικότερος λόγος παρακολούθησης του έργου. Ο θίασος ανταποκρίνεται με ευχέρεια στις ανάγκες του εγχειρήματος, με τον Αγησίλαο Σιούνα να ξεχωρίζει επάξια στο πλευρό της μεγάλης ερμηνεύτριας…»
(grandmagazine.gr / Τάσος Ντερτιλής)

« …ο Γιώργος Λιβανός ξεπερνά το δεδομένου του αναλογίου και στήνει μια ατμόσφαιρα καθαρά θεατρική και όπως το ίδιο το κείμενο προδιαθέτει, μαγική.
Στον πρωταγωνιστικό ρόλο η έκπληξη της επιστροφής μιας Κυρίας του θεάτρου (Καίτη Ιμπροχώρη) πλαισιωμένη από μια ομάδα υπέροχων καλλιτεχνών.
Η παρουσία της υπέροχης πιανίστας Νίκης Γκουντούμη που συνοδεύει μουσικά το έργο, αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς…»
(Νίκος Καλαμακίδης)

«...η ομάδα Θεατρίνων Θεατές, καθηλώνει με τη συγκλονιστική ερμηνεία και παρουσία της επί σκηνής στο έργο της Μαίρης Μιχαλάτου: Η Κάρεν Στόουν δεν μένει πια εδώ. Ο Γιώργος Λιβανός έκανε ένα όμορφο σκηνοθετικό στήσιμο και κέρδισε επάξια την προσοχή του κοινού. Κατάφερε να κάνει τους ηθοποιούς να ξεδιπλώσουν τις πτυχές του ταλέντου τους και να δώσουν ζωντάνια στο θεατρικό αναλόγιο. Οι φωτισμοί του συνέβαλαν θετικά σε ένα αμιγώς θεατρικό αποτέλεσμα…»
(tritokoudouni.gr / Ελένη Αναγνωστοπούλου)

«…το έργο ανεβαίνει σε μορφή θεατρικού αναλόγιου, όμως ο σκηνοθέτης Γιώργος Λιβανός δεν αφήνει το κοινό του να πλήξει ποτέ, διανθίζοντας το έργο με χορό και τραγούδι, με την Νίκη Γκουντούμη στο πιάνο… Το συνολικό αποτέλεσμα ήταν ένα άκρως ατμοσφαιρικό έργο που με άφησε άφωνο! Να μην το χάσετε…»
(θέατρο.gr / Μάνος Ίβερσεν) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου