Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

"Viva Momix" στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Οι ΜΟΜΙΧ γιορτάζουν 35 χρόνια παρουσίας με μία φαντασμαγορική επετειακή παράσταση.
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: 19 – 23 Ιουνίου 2018
Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη

Έχοντας παρουσιάσει τη δουλειά τους στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου και έχοντας πλέον κατακτήσει μία σταθερή θέση στην προτίμηση και τις καρδιές εκατομμυρίων θεατών, οι ΜΟΜΙΧ επιστρέφουν στην Αθήνα για να μαγέψουν το Ελληνικό κοινό για ακόμα μία φορά.
Χορός, ακροβατικά, θέατρο, τσίρκο, βίντεο, ειδικά εφέ – το πολυσυλλεκτικό ύφος των ΜΟΜΙΧ είναι σίγουρα αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν. Υπό την καθοδήγηση του αναγνωρισμένου και πολυβραβευμένου χορογράφου Moses Pendleton, έχουν συμμετάσχει στις μεγαλύτερες εκδηλώσεις και φεστιβάλ του κόσμου, με πιο πρόσφατη την παρουσίασή τους στην τελετή λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι, ενώ έχουν διακριθεί και με βραβείο Emmy.
Αυτή τη φορά, έχουν δημιουργήσει για εμάς, μια επετειακή παράσταση, επ’ευκαιρίας των 35 και πλέον χρόνων παρουσίας  τους, με τίτλο VIVA MOMIX, που θα παρουσιαστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και εγγυάται να ικανοποιήσει τους πιστούς ακόλουθους της ομάδας, αλλά και να κερδίσει όσους δεν έχουν ξαναέρθει σε επαφή με το φαινόμενο που λέγεται ΜΟΜΙΧ. Η παράσταση συμπεριλαμβάνει αγαπημένες χορογραφίες από το ρεπερτόριο της ομάδας, αλλά και φρέσκιες προσθήκες με τη συμβολή τεσσάρων νέων χορογραφιών, οι οποίες θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά!
Μία παράσταση γεμάτη χιούμορ, ευαισθησία, εφευρετικότητα και καλλιτεχνική αρτιότητα που θα συναρπάσει και θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους.
Μία αξέχαστη εμπειρία!

Τιμές εισιτηρίων:
VIP: 65 ευρώ
Α Ζώνη: 50 ευρώ
Β Ζώνη: 40 ευρώ
Γ Ζώνη: 30 ευρώ
Παιδιά, Μαθητές, Φοιτητές, Άνεργοι, 65+: 25 ευρώ στην Γ Ζώνη

Ώρες παραστάσεων:
Τρίτη 19/6 – Σάββατο 23/6: 21:00

Προπώληση εισιτηρίων:
Ταμεία Μεγάρου Αθηνών | Καταστήματα Public | www.megaron.gr | 210 7282333




Έναρξη Προπώλησης: Δευτέρα 14 Μαΐου

Υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων:
Αντώνης Κοκολάκης, e-mail: kokolakispr@yahoo.gr - kokolakispr@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου