Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Το νέο single του Νίκου Μερτζάνου - "Δεν είν' η αγάπη".

Ο Νίκος Μερτζάνος μας παρουσιάζει το νέο single με τίτλο "Δεν είν' η αγάπη", ένα δυναμικό τραγούδι για την αγάπη σε μουσική του Νίκου Μερτζάνου και στίχους του Νίκου Μωραΐτη.

Το τραγούδι "Δεν είν' η αγάπη" συμπεριλαμβάνεται στο πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο "Στάσου λίγο" και κυκλοφορεί από τη Feelgood Records με την υποστήριξη του Jumping Fish της Cosmote.
Download link του τραγουδιού "Δεν είν' η αγάπη" σε μορφή wav και mp3 εδώ

Λίγα λόγια για το νέο cd του Νίκου Μερτζάνου με τίτλο «Στάσου λίγο»

Το άλμπουμ περιλαμβάνει 10 τραγούδια σε μουσική και ερμηνεία του Νίκου Μερτζάνου, στίχους του Νίκου Μωραΐτη και του Νίκου Μερτζάνου και την ευχάριστη συμμετοχή της Πέννυς Μπαλτατζή στο τραγούδι «Ανάμεσά μας» το οποίο υπάρχει και ως bonus acoustic track. Το άλμπουμ πήρε τον τίτλο του από το τραγούδι «Στάσου Λίγο» με το οποίο ο Νίκος Μερτζάνος συστήθηκε στο κοινό σε ηλικία 19 ετών και μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τις 7 εκ. προβολές και στο άλμπουμ το ακούμε από ζωντανή ηχογράφηση τον Οκτώβριο του 2007.

Toν Δεκέμβριο του 2016, το «Τέτοιες μέρες» ήταν το τραγούδι για το οποίο ο Νίκος Μερτζάνος βραβεύτηκε από το Jumping Fish Artist Contest κυκλοφορώντας το video clip του, με την υποστήριξη του Jumping Fish σε σκηνοθεσία Θανάση Νεοφώτιστου.

Ο Νίκος Μερτζάνος όμως εκτός από καλός ερμηνευτής, ξεχωρίζει και ως συνθέτης, με αρκετά τραγούδια του να έχουν ερμηνευθεί από σπουδαίες φωνές όπως ο Γιώργος Νταλάρας, ο Γιάννης Κότσιρας, η Δάφνη Λέμπερου, η Λένα Αλκαίου, η Βίκυ Καρατζόγλου, η Μιρέλα Πάχου ενώ αυτές τις μέρες βρίσκεται στο studio υπογράφοντας τη μουσική του νέου single της Γιώτας Νέγκα με τίτλο "Οξυγόνο" σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη.

Υπεύθυνος επικοινωνίας για τον Νίκο Μερτζάνο: Αλέξανδρος Καραμαλίκης akaramalikis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου