Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Ο Γιώργος Παντερής στη Σφίγγα - Παρασκευή 1η Ιουνίου

Ο Γιώργος Παντερής έρχεται στην Αθήνα μαζί με το λαούτο του, για μία εμφάνιση στη μουσική σκηνή Σφίγγα. Την Παρασκευή 1 Ιουνίου, ο Γιώργος Παντερής θα παρουσιάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα, με αγαπημένες επιτυχίες του, αλλά και με τραγούδια που θα ξεσηκώσουν το κοινό.
Η Κρήτη και η Αθήνα θα "ενώσουν" τις δυνάμεις τους και θα συνυπάρξουν στη μουσική σκηνή Σφίγγα μέσα από τις μελωδίες και τη φωνή του Γιώργου Παντερή, αποτυπώνοντας εικόνες, μέρη κι έθιμα στους στίχους των τραγουδιών του.

Την Παρασκευή 1 Ιουνίου, ο Γιώργος υπόσχεται να μας "ταξιδέψει" σε αναλλοίωτα μουσικά μονοπάτια, συνδυάζοντας τραγούδια των Θανάση Παπακωνσταντίνου, Αλκίνοου Ιωαννίδη, Αντώνη Βαρδή, Μίλτου Πασχαλίδη με αγαπημένα κρητικά, χαρίζοντας μας μία από τις ομορφότερες βραδιές του φετινού καλοκαιριού.
Μαζί του οι μουσικοί Γιάννης Καλομοίρης στη λύρα, Φιλάρετος Ανυφαντάκης στο μπάσο, Στέλιος Ταρλάς στα τύμπανα και στον ήχο ο Παναγιώτης Χατζάρας.
Διοργάνωση: 4Live Productions

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Παντερή
Ο Γιώργος Παντερής γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Αποφοίτησε από το Ολυμπιακό Ωδείο Ηρακλείου, όπου ασχολήθηκε με το μαντολίνο και σπούδασε θεωρητικά και σολφέζ. Στη συνέχεια σπούδασε κλασσική κιθάρα και μπουζούκι, ενώ από το 1999 μέχρι και σήμερα ασχολείται με το λαούτο και με άλλα παραδοσιακά και μη μουσικά όργανα. Παράλληλα ασχολείται επαγγελματικά από το 2005 με το αντικείμενο της μουσικής τεχνολογίας ενώ έχει αναπτύξει - από το 2008 - και δραστηριότητα στον τομέα της σύνθεσης και της ενορχήστρωσης.
Οι «ΝΟΤΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ» είναι το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ του Γιώργου Παντερή σε συνεργασία με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών που τον πλαισιώνουν. Ο παραδοσιακός ήχος των τραγουδιών και το άρωμα της Κρήτης είναι διάχυτα σε όλο το άλμπουμ.

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
sfigamusic@gmail.com

Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος σε τραπέζι: 13 ευρώ με μπύρα ή κρασί 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου