Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

"Ο Βίσονας Ψάχνει Για Φωλιά" από τις Εκδόσεις Διάπλαση

Οι Εκδόσεις Διάπλαση παρουσιάζουν για τους μικρούς μας φίλους το εικονογραφημένο παραμύθι της Οξάνα Μπούλα «Ο βίσονας ψάχνει για φωλιά». Μια ιστορία που θα δροσίσει τις παιδικές ψυχές με υπέροχα συναισθήματα τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού!

Ο βίσονας έχει βαρεθεί να περιπλανιέται μόνος του τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα και σκέφτεται τι ωραία θα ήταν να κοιμόταν κι αυτός όπως τόσα άλλα ζώα. Έτσι, αποφασίζει να βρει κι εκείνος μια φωλιά για να πέσει για ύπνο. Αν και δυσκολεύεται αρκετά, στο τέλος καταφέρνει κάπου να βολευτεί. Όμως ο βίσονας ξυπνάει μετά από λίγες ώρες! Το σώμα του δεν είναι φτιαγμένο για να κοιμάται όλο τον χειμώνα. Έτσι, ξαναβγαίνει με χαρά στο χιόνι να συναντήσει τη χειμωνιάτικη παρέα του!
Μια θαυμάσια εικονογραφημένη ιστορία που μας μαθαίνει να χαιρόμαστε και να εκτιμάμε αυτό που είμαστε, ακόμα κι αν αυτό που έχουν οι άλλοι μπορεί να μας φαίνεται πιο καλό. Κανένας δεν μπορεί να αλλάξει τον εαυτό του με το ζόρι για να γίνει κάτι που δεν είναι, αλλά μπορεί να τον εξελίξει και να γίνει καλύτερος άνθρωπος!

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ: ΟΞΑΝΑ ΜΠΟΥΛΑ

ISBN 978-960-567-146-4
Τιμή: 12,00 €

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Κυριάκος Καραΐσκος
ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 76, 106 80 ΑΘΗΝΑ, Τα
ΗΛ.: 210-3808455, FAX: 210-3808445,
e-mail: info@diaplasibooks
www.diaplasibooks.gr

Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: kokolakispr@yahoo.gr και kokolakispr@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου