Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Τρία βιβλία επανακυκλοφορούν από τις εκδόσεις Διάπλαση λόγω εξάντλησης

Τρία πολύ επιτυχημένα βιβλία, που αγαπήθηκαν από παιδιά και γονείς εξαντλήθηκαν και επανακυκλοφορούν από τις εκδόσεις Διάπλαση ύστερα από απαίτηση του αναγνωστικού κοινού.

Πρόκειται για τα:
- «Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ» (με CD) της Γιούλα Μιχαήλ
- «Η ΚΥΡΑ-ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ» της Χρυσάνθης Καραΐσκου και
- «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ» (με CD) της Μαρίας Κυνηγού-Φλάμπουρα

Οι εκδόσεις Διάπλαση ευχαριστούν  το αναγνωστικό κοινό για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που τους δείχνει και υπόσχονται να συνεχίσουν να προσφέρουν πάντα τις καλύτερες και τις πιο προσεγμένες εκδόσεις στα παιδιά!

Μεγάλοι Συνθέτες – Μαγικά Παραμύθια
ΓΙΟΥΛΑ ΜΙΧΑΗΛ
Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΑΥΛΟΣ (με CD)
Βασισμένο στην ομώνυμη όπερα του Μότσαρτ

Εικονογράφηση: Ναταλία Καπατσούλια

 Η Βασίλισσα της Νύχτας αναθέτει στον πρίγκιπα Ταμίνο να σώσει τη μοναχοκόρη της Παμίνα, που την κρατά φυλακισμένη ο τύραννος Ζαράστρο. Μαζί του παίρνει για βοηθό τον Παπαγκένο, έναν άνθρωπο του δάσους που μοιάζει με πουλί. Οι δυο τους θα περάσουν τις πιο παράξενες δοκιμασίες για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους. Θα καταφέρει ο Παμίνο να γυρίσει σώος με την αγαπημένη του; Κι όσο για τον Παπαγκένο, θα βρει κι αυτός το ταίρι που τόσο ποθεί;
Ένα παραμύθι που μιλάει για τη μαγεία της αγάπης και της φιλίας, βασισμένο στην ομώνυμη όπερα του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, σε λιμπρέτο του Εμάνουελ Σικανέντερ.
Το CD περιέχει, την αφήγηση του παραμυθιού και επιλογή αποσπασμάτων απ’ την πρωτότυπη μουσική του Β.Α. Μότσαρτ, ηχογραφημένη απ’ την φιλαρμονική ορχήστρα της Βιέννης υπό την διεύθυνση του Joseph Keliberth.

ISBN 978-960-567-119-8
Τιμή : 15,00

ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ
«Η ΚΥΡΑ-ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ»

Εικονογράφηση : Κωνσταντίνος Χαρίτος

Η κυρά-Καλή είναι μια φτωχή γυναίκα που αγωνίζεται μόνη της να μεγαλώσει τα πέντε παιδιά της και για όλους έχει πάντα μια καλή κουβέντα να πει. Αντίθετα η πλούσια κυρά-Κακή για όλους έχει να πει κάτι κακό. Όταν συναντήθηκαν με τους δώδεκα μήνες του χρόνου η κάθε μια έδειξε το χαρακτήρα της και φυσικά πήρε αυτό που της άξιζε.
Ένα απ τα ωραιότερα παραμύθια της λαϊκής μας παράδοσης που μας διδάσκει ότι η καλοσύνη ανταμείβεται ενώ η κακία πάντα τιμωρείται.
Η όμορφη και ευχάριστη εικονογράφηση του Κωνσταντίνου Χαρίτου μας δείχνει πως όσα χρόνια και να περάσουν τα παραμύθια αυτά δεν παλιώνουν ποτέ.

ISBN 960-6638-14-6
Τιμή : 12,00€

Μαρία Κυνηγού-Φλάμπουρα
«Παραμύθια με μουσικά όργανα» (με CD)

Εικονογράφηση : Κατερίνα Βερούτσου

Μια συλλογή από παραμύθια με όργανα και ήχους που θα κρατήσουν συντροφιά στα παιδιά αλλά και θα τους δώσουν τη δυνατότητα να έχουν την πρώτη τους, ίσως επαφή με το θαυμάσιο κόσμο της μουσικής.
Το cd που συνοδεύει το βιβλίο περιέχει την αφήγηση των παραμυθιών και τα ηχητικά παραδείγματα των μουσικών οργάνων
Άκρως εικαστική και με φαντασία η εικονογράφηση της Κατερίνας Βερούτσου η οποία μ΄ αυτή την  δουλειά της αποδεικνύει  για άλλη μια φορά ότι είναι μια απ’ τις σπουδαιότερες εικονογράφους στην Ευρώπη!

ISBN 978- 960-6638-58-9
Τιμή : 15,00€

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: kokolakispr@yahoo.gr και kokolakispr@gmail.com


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Κυριάκος Καραΐσκος
ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 76, 106 80 ΑΘΗΝΑ,
ΤΗΛ.: 210-3808455, FAX: 210-3808445, e-mail: info@diaplasibooks
www.diaplasibooks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου