Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

"Το Όνειρο της ΠΕΠΠΑ" - Τελευταίες Παραστάσεις στο Θέατρο ΒΕΜΠΟ

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΠΕΠΠΑ, η θεατρική παράσταση που λάτρεψαν οι μικροί μας φίλοι, για 3 ακόμα Κυριακές στο Θέατρο Βέμπο!

Βασισμένη στην ομώνυμη βραβευμένη σειρά της Entertainment One (eOne)  Peppa Pig.

Βραβεία:
BAFTA Children’s Award 2005 Best Pre-School Animation
AIAFF Best TV Production 2005,
British Animation Award Nominated for best pre-school

Το Όνειρο της Πέππα είναι ένα σύγχρονο παραμύθι με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών από τη ομώνυμη επιτυχημένη σειρά Peppa Pig μεταφερμένη στην Ελληνική πραγματικότητα. Το έργο πραγματεύεται τη δύναμη του ονείρου στην τρυφερή παιδική ηλικία και την πραγματοποίηση του μέσα από σχέσεις εμπιστοσύνης και αγάπης στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον, καθηλώνοντας τους μικρούς θεατές με ευφάνταστη μυθοπλασία και θεατρική γλώσσα.

Η ιστορία:
Α' Μέρος
Η Πέππα το Γουρουνάκι ξυπνάει από ένα υπέροχο όνειρο, ότι περνάει ατέλειωτες στιγμές παιχνιδιού σε έναν νερόλακκο με την οικογένεια και τους φίλους της.Αφού φάνε όλοι μαζί το πρωινό που τους ετοίμασε η Μαμά Γουρουνίτσα η Πέππα ψάχνει τρόπο να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα αλλά του κάκου.Η ηλιόλουστη μέρα δεν προμηνύει καμιά ελπίδα για νερόλακκο, ωστόσο δίνει την αφορμή για πολλές στιγμές παιχνιδιού και μοιράσματος στον κήπο και στο δάσος κυνηγώντας πεταλούδες, παίζοντας κρυφτό , τραγουδώντας και χορεύοντας.Με την αναζήτηση του νερόλακκου φτάνει το βράδυ και η ελπίδα της Πέππα ανανεώνεται για την επόμενη μέρα.

Β' Μέρος
Το άλλο πρωί μια έκπληξη περιμένει τα παιδιά στο σχολείο καθώς η Μαντάμ Γαζέλα έχει οργανώσει μια εκδρομή σε μια υπαίθρια Γιορτή της Χαράς. Η ατμόσφαιρα της γιορτής μαγεύει τα παιδιά, αλλά η Πέππα νιώθει ακόμα απογοήτευση για το ανεκπλήρωτο όνειρο της.Η ξαφνική βροχή τους χαλάει τα μεγαλόπνοα σχέδια και για άλλα παιχνίδια, ωστόσο προς έκπληξη τους, δημιουργεί έναν τεράστιο νερόλακκο που κάνει το όνειρο της Πέππα αληθινό ακριβώς την στιγμή που νόμιζε ότι κάθε ελπίδα είχε χαθεί, και η πραγματική ζωή γίνεται υπέροχη σαν όνειρο!!!

Παραστάσεις:
Έως την Κυριακή 26/3:
Κυριακή 11:30 πμ και 3:00 μμ

Από 9 Απριλίου 2017 περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο

Συντελεστές:
Κείμενα: Πένυ Φυλακτάκη
Σκηνοθεσία: Βασίλης Ισσόπουλος
Μουσική (ενορχήστρωση και σύνθεση): Αντώνης Ανέστης
Κουστούμια / Σκηνικά: Μαγδαληνή Σίγα
Βοηθός Σκηνογράφου: Έλλη Ναλμπάντη
Καλλιτεχνική / δημιουργική ομάδα: Αναστασία Γυλλού, Κυριακή Γυλλού, Νίκος Μηνάς, Παναγιώτης Πέτρου, Σοφία Τσιριγιώτη, Νίκος Τσολερίδης
Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης
Βοηθός Χορογράφου: Εύη Κουρσαράκου
Φωτισμός: Ανέστης Άγκος
Σχεδιασμός: Ρέα Δουφέκα

Ηθοποιός εκπαιδεύτρια ομάδας και στο ρόλο της Πέππα: Ελένη Μισχοπούλου

Παίζουν: Τζούλια Σπυροπούλου (Πέππα), Γεωργία Κούκα (Τζωρτζ), Συμεών Τσακίρης (Μπαμπάς), Χριστίνα Χειλά Φαμέλη (Μαμά), Στεφανία Γώγου Πούλου (Σούζυ), Δήμητρα Βήττα (Ρεβέκκα), Ιωάννης Κοντέλλης (Ντάνι), Στεφανία Καλομοίρη (Βίκυ)

Επικοινωνία: Μαρκέλλα Καζαμία

www.facebook.com/kolossaionproductions

Εισιτήρια / Προπωλήσεις:
Online: https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-vempo/to-oneiro-tis-peppa
Φυσικά σημεία: Public, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt
Και στα ταμεία των θεάτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου