Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

3η γιορτή γυναίκας από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων

Για 3η συνεχή χρονιά ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων διοργανώνει μία γιορτή αφιερωμένη στις γυναίκες. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 και ώρα 7:30μμ στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη (Βασ. Σοφίας και Μέρλιν 1).

Χαιρετισμό θα απευθύνει η Ιδρύτρια του  Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη, κα Μαρίνα Θεοχαράκη.

Την έναρξη θα κηρύξει ο  Προέδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, κος Ιωάννης Μαρωνίτης και στη συνέχεια θα βραβευτούν σημαντικές κυρίες από διάφορους χώρους, όπου η καθεμία έχει ξεχωρίσει στο δικό της.

Τιμώμενα πρόσωπα είναι η Παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Σταρ, κα Μάρα Ζαχαρέα, η ηθοποιός, θεατρική συγγραφέας και θεατρική επιχειρηματίας κα Μιμή Ντενίση, η Παρουσιάστρια του Alpha και συγγραφέας κα Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Γενική Γραμματέας Ένωσης Τραπεζών Ελλάδος κα Χαρούλα Απαλαγάκη, η Εθνική γυναικεία ομάδα Μπάσκετ, η αθλητικογράφος κα Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, η πρέσβειρα της Γαστρονομικής Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Πρόεδρος ΕΛΕΠΑΠ κα Μαριάννα Μόσχου, η  πρύτανις του Παντείου Πανεπιστημίου κα Ισμήνη Κριάρη, η στρατηγός κα Ζαχαρούλα Τσιριγώτη  η τραγουδίστρια κα Φωτεινή Δάρρα.

Τη λαμπερή αυτή γιορτή θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια κα Μπάγια Αντωνοπούλου.
Μουσικό αφιέρωμα από την παιδική χορωδία Δήμου Διονύσου.

Οι εκδηλώσεις του έτους 2017 αφιερώνονται στην επέτειο των 70 χρόνων από την ίδρυση των Ομίλων UNESCO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου