Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

«Γιούγκερμαν» 120 sold-out παραστάσεις Άνοιξε η προπώληση για τον Μάϊο!

«Δεν υπάρχει παρά μόνο ένα κορίτσι σε ολόκληρο τον κόσμο.»

Και ενώ ο «Γιούγκερμαν» συνεχίζει την πορεία του, τα εισιτήρια για τις παραστάσεις έως και την Κυριακή των Βαΐων έχουν σχεδόν εξαντληθεί!

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε το άνοιγμα της προπώλησης εισιτηρίων για την περίοδο από 2 Μαΐου έως 2 Ιουνίου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για ακόμα μια φορά, σε όλους εσάς που μας στηρίζετε σε κάθε μας βήμα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Τετάρτη & Κυριακή 19:00
Πέμπτη &  Παρασκευή 20:00
Σάββατο 20:30

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Τώνια Καράογλου,
Aθηνόραμα ****
Ο θεατής χαίρεται μια παράσταση υψηλών προδιαγραφών. Με την αποφασιστική συμβολή του Στρατή Πασχάλη στη διασκευή…, με εξαιρετική ευρυθμία και σε σκηνές ωραία δεμένες και ωραία δοσμένες. Η δουλειά συνόλου είναι κάτι που πρέπει να μνημονευτεί… Η ζωντανή μουσική και το ηχητικό περιβάλλον… κάνουν σπουδαία δουλειά… και δικαίως μπορούν να θεωρηθούν βασικά συστατικά της σκηνοθετικής εργασίας και συμπρωταγωνιστές των ηθοποιών… Η παράσταση καταφέρνει να γοητεύσει.

Γρηγόρης Ιωαννίδης,
Εφημερίδα των Συντακτών
"Το μυθιστόρημα του Καραγάτση διασκευάζεται και γίνεται παράσταση από έναν ποιητή (Στρατής Πασχάλης) και έναν σκηνοθέτη (Δημήτρη Τάρλοου)… Εξαιρετικές ερμηνείες και επιβλητική μουσική σε ένα ανέβασμα που αληθινά αξίζει. ...Όλος ο ποταμός του μυθιστορήματος συμπυκνώνεται… μέσα σε μία και μόνη ποιητική ροή και χωράει όλος σε ένα θέατρο… Στο παίξιμο του Γιάννη Στάνκογλου βρίσκεται ένα μεγάλο ταξίδι από τον τύπο του Κλαρκ Γκέιμπλ στον «Πέερ Γκιντ», στον Ζορμπά και στο «Ονειρόδραμα» του Στρίντμπεργκ. Είναι μια σημαντική ερμηνεία ο Γιούγκερμάν του… Εξαιρετικός για ακόμη μία φορά ο Χρήστος Μαλάκης… Η Ζέτα Μακρυπούλια όχι μόνο παίρνει από την παράσταση του «Πορεία», αλλά και της επιστρέφει πολλά… Λουσμένη στο φως και στη λεβέντικη αθωότητα του Καραγάτση, η Βούλα της Θάλειας Σταματέλου… Όπως πάντα, οι μικρότεροι ρόλοι είναι όλοι εξαιρετικοί…"

Στέλλα Χαραμή, 
tospirto.net
Είναι αξιοσημείωτο ότι ένα θέατρο ρεπερτορίου της ελεύθερης σκηνής δοκιμάζει και τολμά παραγωγές που μόνο ελάχιστα κεντρικά θέατρα επιχειρούν να παρουσιάσουν... Σε αυτή την προσπάθεια, ο Δημήτρης Τάρλοου επιστρατεύει έναν 23μελή θίασο… και φροντίζει το υψηλό αισθητικό επίπεδο της παράστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου