Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

Τελευταίες παραστάσεις για το «Μόλις Χώρισα» στο Θέατρο Κιβωτός

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν… Το δικό μας πάρτυ τελειώνει στις 8 Ιανουαρίου 2017. Μέχρι τότε, ελάτε να διασκεδάσετε μαζί μας στο Θέατρο Κιβωτός!
Το  θεατρικό έργο «Μόλις Χώρισα», με τις ελληνικές μελωδίες που έχουμε αγαπήσει φτάνει στο τέλος του και σας περιμένουμε όλους για να αποχαιρετίσουμε το πιο in party της φετινής θεατρικής σεζόν.

Η Νάντια Μπουλέ και ο Μέμος Μπεγνής, μαζί με τη Σόφη Ζαννίνου, τη Μαρία Γεωργιάδου,  τον Ορφέα Παπαδόπουλο,  την Αντιγόνη Ψυχράμη,  το Δημήτρη Λιακόπουλο την Κωνσταντίνα Κλαψινού, το Γιάννη Μανιατόπουλο, τον Αντώνη Σταμόπουλο και τον Kon Cept, τραγουδούν «live», για λίγες ακόμα παραστάσεις!
Μαζί τους, οι: Αλεξάνδρα Σπύρου,  Μαρία Δελετζέ,  Φένια Ζαχαρίου,  Μιχάλης Κουναλάκης,  Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος,  Αλέξης Έντμαν.

Σημείωμα του σκηνοθέτη:
Το Μόλις Χώρισα ήταν πάντα ένα πάρτυ. Από το 1998 που πρωτοανέβηκε, μέχρι και την κινηματογραφική του μεταφορά το 2008, πρότεινε πάντα μια ευφάνταστη λίστα τραγουδιών, που μας κάνουν να σκεφτόμαστε τα καλά στοιχεία της καθημερινότητας μας.
Αυτό το «φλερτ» του θεατρικού έργου με το μιούζικαλ, με έβαλε στη σκέψη, ότι την επόμενη φορά που θα ανέβει, θα μπορούσε να έχει αυτήν τη μορφή. Κι έτσι κι έγινε!
Το 2016, λοιπόν, το Μόλις Χώρισα ανεβαίνει σαν «τζουκ μποξ μιούζικαλ», με πασίγνωστες και αγαπημένες ελληνικές μελωδίες, από τη δεκαετία του 1970-80. Η ολοκαίνουργια και φρέσκια παρέα, που παίρνει τα ηνία από τις προηγούμενες διανομές, αναβαθμίζει τον τρόπο που εκφράζονται οι ήρωες μας και προεκτείνει την ερμηνεία της με τα ζωντανά τραγούδια. Ένας dj επί σκηνής και το διαδραστικό παιχνίδι που προτείνει το έργο, γίνεται ακόμη μεγαλύτερο. Μια ισορροπία που αλλάζει συνεχώς ανάμεσα στο θεατρικό λόγο, τη χορογραφία, το τραγούδι, το θέαμα, κρατάει σπαρταριστό μπροστά μας το ερώτημα, «Υπάρχει σωστός τρόπος να αντιμετωπίσεις ένα χωρισμό;»
Μια καινούργια γενιά τριαντάρηδων, λοιπόν, που έχει ήδη αποφασίσει τις αρχές της ζωής που θέλει να ακολουθήσει, προβληματίζεται πάλι για το πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις μας, φιλικές, ερωτικές και οικογενειακές.
Και πάνω απ’ όλα, εύχεται σε όλους αυτούς που μας χώρισαν, ή θα μας χωρίσουν, να είναι πάντα καλά!
(Βασίλης Μυριανθόπουλος)

Παίζουν:
Μέμος Μπεγνής,Νάντια Μπουλέ,Σόφη Ζαννίνου,Μαρία Γεωργιάδου,
Ορφέας Παπαδόπουλος,Αντιγόνη Ψυχράμη,Δημήτρης Λιακόπουλος,
Κωνσταντίνα Κλαψινού,Αντώνης Σταμόπουλος,Γιάννης Μανιατόπουλος,
Αλεξάνδρα Σπύρου,Μαρία Δελετζέ,Φένια Ζαχαρίου,Μιχάλης Κουναλάκης,
Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος,Αλέξης Έντμαν.

Ταυτότητα Παράστασης:
Συγγραφείς: Βασίλης Μυριανθόπουλος και Βαγγέλης Χατζηνικολάου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Μυριανθόπουλος
Σκηνικά: Ηλίας Γαβριήλ
Κοστούμια: Θανάσης Γκασιώνης
Ενορχήστρωση και Επιμέλεια Μoυσικής: Kon Cept
Χορογραφίες: Άννα Μάγκου
Φωτισμοί: Βασίλης Καραργύρης
Μακιγιάζ: Βασίλης Γκέλης
Επιμέλεια μαλλιών: Γεώργιος Δουδέσης
Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης
Βοηθός σκηνοθέτη: Τάκης Παρασκευόπουλος
Γραφιστικά: Γιάννης Γεωργιάδης

Παραγωγή: Φιλοθέατον Ε.Ε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου