Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Athens Disco Kids: Xmas edition!

HO HO HO!.. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η ομάδα Abariza - παιχνίδι φαντασία έκφραση είναι έτοιμη να τα υποδεχτεί μαζί σας με χοροσκανδαλιές, καλικατζαροπαιχνίδια και πολύ μουσική!!!

Σας περιμένουμε την Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στο Quilombo Centro Cultural, σε χριστουγεννιάτικο κλίμα, με live την DJ prima Vera tunes που επιλέγει μουσικές από τις δεκαετίες 60’s, 70’s, 80’s και 90’s, αλλά και σύγχρονους χορευτικούς κοσμικούς ρυθμούς από όλο τον πλανήτη.

Η ομάδα Abariza- παιχνίδι | φαντασία| έκφραση ετοιμάζει ψυχαγωγικά highlights έκπληξη και εμψυχωτικές δραστηριότητες. Με την ελεύθερη συμμετοχή των παιδιών οι χορευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες έχουν στόχο να απελευθερώσουν τις αισθήσεις και τα συναισθήματα των παιδιών, να δημιουργήσουν πραγματικές και φανταστικές στιγμές καθώς και να εξελίξουν τις σχέσεις ανάμεσα στο σώμα, τον χωροχρόνο και τη φαντασία, μέσω της πειραματικής κίνησης, του χορού και του σωματικού θεάτρου.
Μη παρεμβατικά και έξω από προκαθορισμένα καλούπια αισθητικής προσφέρεται άπλετος χώρος στα παιδιά, να εκφραστούν σωματικά και να ανακαλύψουν μόνα τους, τρόπους μη λεκτικής επικοινωνίας, ρυθμικών μοτίβων και χορευτικών κινήσεων. Δίχως δεύτερες σκέψεις, δίχως σωστό και λάθος, δίχως δισταγμό λικνιζόμαστε, χοροπηδάμε και αυτοσχεδιάζουμε. Δίχως άλλες αφορμές ο χορός και η μουσική μας ταξιδεύουν σε μια ατέλειωτη γιορτή χαράς, ελεύθερης σωματικής έκφρασης και εκτόνωσης.

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης: 17:00 (διάρκεια: 3 ώρες)
Quilombo Centro Cultural, διεύθυνση: Σερβιών 8,  Ακαδημία Πλάτωνος
Ηλικία: 4 ετών και άνω
Είσοδος: 7€ (με τον συνοδό)

Κρατήσεις με αποστολή e-mail στο info@abariza.com  ή τηλεφωνικά στα 210 5227961, 6984502961

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου