Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Η Γεωργία Αγγέλου στη Σφίγγα

"Κι έτσι αρχίζει το... ΤΙΚ ΤΑΚ"
με την "εκρηκτική" ερμηνεύτρια Γεωργία Αγγέλου
Σάββατο 31 Μαρτίου στη "ΣΦΙΓΓΑ" (22.00)

Guest ο Σωτήρης Σοφιάς (κάνει το μπαμ!)
Θεατρική παρέμβαση: Η ΓΝΩΜΗ και η ΑΠΟΨΗ
Κείμενα: Γιώργος Μανιός
Ηθοποιοί: Σπύρος Κατσιάνος, Γιώργος Μπούμπας, Μάνια Αντωνίου
Συνοδεύει το 7μελές συγκρότημα "CLOCK band"
Μουσική επιμέλεια- σκηνοθεσία: Νάνσυ Κανέλλη - Ξένια Δικαίου

Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ επανέρχεται στον τόπο της επιτυχίας.
Μετά την sold out παρουσίαση του πρώτου προσωπικού της δίσκου με τίτλο «Κι έτσι αρχίζει ...το Τικ Τακ» ανεβαίνει πάλι στη σκηνή της «Σφίγγας» με μια μουσικοθεατρική παράσταση που θα εκπλήξει και θα αναδείξει το αναμφισβήτητο ταλέντο της.

Η Γεωργία Αγγέλου έχει το σπάνιο χάρισμα να κινείται στο πάλκο με την άνεση και τη θεατρικότητα φτασμένης ερμηνεύτριας. Η δύναμη και η εκφραστικότητα της φωνής της καθώς και η ανεξάντλητη ενέργεια της, καθιστούν τις ζωντανές εμφανίσεις της μια αξέχαστη εμπειρία.

Στη δισκογραφία είναι πολύ δημοφιλή τα κατά συνθήκη ψεύδη και οι υπερβολές. Στην περίπτωση της Γεωργίας όμως, η πραγματικότητα ξεπερνά την εφευρετικότητα του κειμενογράφου. Η Γεωργία Αγγέλου διαθέτει όλα τα εφόδια για μια μεγάλη καριέρα που δεν χρειάζεται θαυμαστικά και μεγαλοστομίες για να εδραιωθεί.

Το βράδυ η «Σφίγγα» θα αποκτήσει ξεχωριστό χρώμα από το μικρό θεατρικό του μοναδικού Γιώργου Μανιού που έχει τίτλο «Η ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΗ» και παρουσιάζει με ανατρεπτικό και σουρεαλιστικό τρόπο την ελληνική μουσική σκηνή με φόντο την σύγχρονη κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα.

Τη δική του ξεχωριστή σφραγίδα στην παράσταση θα βάλει ο πολυτάλαντος με τα υπέροχα βυζαντινά γυρίσματα, Σωτήρης Σοφιάς που θα υποστηρίξει με την ερμηνευτική του δεινότητα τη Γεωργία Αγγέλου στη σκηνή. Η επιμέλεια της παράστασης και των μουσικών επιλογών θα έχει την υπογραφή της ανεξάντλητα εφευρετικής Νάνσυ Κανέλλη και της «ήρεμης» δύναμης, της Ξένιας Δικαίου.

Οι εξαιρετικοί μουσικοί που θα καταθέσουν το ταλέντο τους και αποτελούν βασικούς συντελεστές της παράστασης είναι οι Ιωάννα Μπάλτα (πιάνο),  Δημήτρης Κοντονής (κιθάρες - φυσαρμόνικα), Αρετή Κοκκίνου (ακουστική κιθάρα), Νίκος Χατζόπουλος (double bass), Γιώργος Γκίκας (τύμπανα), Χάρης Λιβάνιος (μπουζούκι), Ραφαήλ Μελετέας (πνευστά) και Ξένια Δικαίου (β' φωνές).

Ο δίσκος της Γεωργίας Αγγέλου «Κι έτσι αρχίζει το Τικ Τακ» κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό από το Ogdoo Music Group και διαγράφει ήδη την επιτυχημένη του πορεία φέροντας τις υπογραφές των σημαντικών του δημιουργών (Πηγή Λυκούδη, Νίκος Πλατύραχος, Φίλιππος Γράψας, Δημήτρης Λέντζος, Λιάνα Κανέλλη, Μαρία Παπαδάκη, Μάρω Μαρκέλλου, Σοφία Κωνσταντινίδου (Σοφίτα), Γιώργος Μανιός, Σωκράτης Παπαϊωάννου, Νάνσυ Κανέλλη, Ξένια Δικαίου, Μάρω Μπουρδάκου, και John Μιχάλης).

Σαν επίλογο σας παραθέτουμε το σημείωμα του συγγραφέα Γιώργου Μανιού για την παράσταση στη «Σφίγγα»:
"Η ΑΠΟΨΗ και η ΓΝΩΜΗ" είναι ο τίτλος ενός μικρού θεατρικού που υπογράφω τα κείμενα και θα δυναμώσει την εκρηκτικότητά της. Πιστεύω ότι θα σας διασκεδάσει και θα σας προβληματίσει. Σε συνδυασμό με τα δικά μου τραγούδια που θα ακουστούν μεταξύ άλλων, είναι λόγος για να παρευρίσκονται όλοι οι φίλοι μου. Αν σας απογοητεύσω, υπάρχουν εγγυήσεις για το υπόλοιπο τις βραδιάς. Η Γεωργία Αγγέλου με την υπέροχη ερμηνεία της. Ο Σωτήρης Σοφιάς ,το κερασάκι στην τούρτα που θα ενθουσιάσει. Όλα αυτά με τις κορυφαίες επιλογές στην μουσική επιμέλεια της Νάνσυς με την πολύτιμη βοήθεια της Ξένιας .-

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
sfigamusic@gmail.com

Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος σε τραπέζι: 13 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Δεύτερο ποτό 8 ευρώ (6 ευρώ η μπύρα ή το κρασί)
Φιάλη ποτό: 100 ευρώ
Κρασί μπουκάλι: 50 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου