Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος στη Σφίγγα!

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος στη Σφίγγα!

Σάββατο 17 Μαρτίου
Μαζί του οι Στέργος Βόλας, Γιάννης Σίννης και Ιώ Νικολάου

Σάββατο 24 Μαρτίου
Μαζί του ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος συμπληρώνει 35 χρόνια έντονης παρουσίας στη μουσική σκηνή της Ελλάδας. Με καριέρα που ξεκινά από "Τα Παιδιά από την Πάτρα" και συνεχίζει στη σύνθεση μεγάλων λαϊκών επιτυχιών (Της αγάπης μαχαιριά, Αρχιπέλαγος, Εγώ γιορτάζω πάντα όταν πονάω,  Χωρισμός, Φίλα με κ.ά.), συνδυάζοντας πάντα μουσικές του κόσμου. Αυτή τη φορά στη Σφίγγα, παρουσιάζει δύο ξεχωριστές βραδιές με ιδιαίτερους καλεσμένους!

Το Σάββατο 17 Μαρτίου παρουσιάζει ένα πρόγραμμα βασισμένο σε κλασσικά λαϊκά άσματα παιγμένα παράλληλα με classic rock τραγούδια, με τη συνδρομή του Στέργου Βόλα (Big Ballz) στη φωνή και του Γιάννη Σίννη (Noely Rayn) στην ηλεκτρική κιθάρα, αμφότεροι από την ανεξάρτητη ροκ σκηνή της Αθήνας. Μαζί τους η εξαιρετική Ιώ Νικολάου στη φωνή, ο υιός Περικλής Παπαδόπουλος στην κιθάρα, ο Σταμάτης Χρήστου στα πλήκτρα, ο Γιώργος Μπαϊρακτάρης στο μπάσο και ο Κωνσταντίνος Ρήγας στα τύμπανα.

Το Σάββατο 24 Μαρτίου συμπράττει μαζί του ο λυράρης Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης (Να σταθώ στα πόδια μου, Έχω μια σκέψη...), με δύναμη από την κρητική παράδοση, καταθέτοντας τη δική τους μουσική πρόταση, τολμώντας να διακλαδώσουν και να χρησιμοποιήσουν σύγχρονες μουσικές φόρμες.

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
sfigamusic@gmail.com

Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισόδου στο μπαρ: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου