Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017

«ΚαραγκιοζοΧριστούγεννα μετά μουσικής», στην Πλάκα!

Φέτος, τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη θα είναι διαφορετικά! Θα είναι μουσικά και παραδοσιακά και θα έχουν πλάκα, στην Πλάκα! Όλοι οι φίλοι του, από κάθε γωνιά της Ελλάδας,  θα παρευρεθούν στο Καραγκιοζο ρεβεγιόν, φέρνοντας ως δώρο στην Καραγκιοζο οικογένεια ένα γιορτινό φαί και τα κάλαντα του τόπου τους,   κάνοντας όλοι μαζί στην «ζεστή» παράγκα , «Καραγκιοζο Χριστούγεννα με τα μουσικής!»

Η νέα Χριστουγεννιάτικη παράσταση του Τάσου Κώνστα , με τον ίδιο πίσω απ το πανί να ζωντανεύει μοναδικά τη χάρτινη παρέα, και τον μουσικό Ηλία Μαρκαντώνη  μπροστά απ το πανί  να ντύνει με τα παραδοσιακά του όργανα τη στράτα των φιγούρων στο πανί , με κάλαντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Πάρτε και εσείς τα πιτσιρίκια  σας και το τριγωνάκια σας και πηγαίνετε να τα πείτε παρέα τους  στο στέκι του Καραγκιόζη , τις «Φιγούρες & Κούκλες» στην Πλάκα.
 Μια χριστουγεννιάτικη πρόταση αλλιώτικη απ τις άλλες

Σενάριο, Εμψύχωση: Tάσος Κώνστας
Μουσικός: Hλίας Μαρκαντώνης

- Για παιδιά άνω των 3,5 ετών -

Κάντε Like στη σελίδα «Φιγούρες και Κούκλες» στο Facebook ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του χώρου www.fkt.gr για να ενημερώνεστε για όλες τις νέες πληροφορίες.


Τοποθεσία: «ΦΙΓΟΥΡΕΣ & ΚΟΥΚΛΕΣ» : Tριπόδων 30 Πλάκα (Μετρό Ακρόπολη)
Ημερομηνία: Κυρ. 17/12 , ώρα: 11.30, Σαβ. 23/12, Κυρ. 24/12, Τρ .26/12,   Σαβ. 30/12,  Τρ,  2/1, ώρα: 12.00. Διάρκεια : 50 ΄.
Τιμή εισιτηρίου:  7 ευρώ.
Πληροφορίες-Κρατήσεις: Τηλ. 210 3227507

«Φιγούρες και Κούκλες»
Tριπόδων 30 Πλάκα (Μετρό Ακρόπολη)
           
Επικοινωνία με τον Τύπο
Μαριάννα Παπάκη, Νώντας Δουζίνας
Επικοινωνία-Υπηρεσίες Γραφείου Τύπου
Τηλ.: 6934 288610
E-mail: mycultureviews@gmail.com
Facebook: Cont Act

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου