Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Βιογραφικό - Κώστας Παπαγεωργίου

Ο Κώστας Παπαγεωργίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971  είναι Χολαργιώτης παντρεμένος πατέρας δύο παιδιών. Έκανε δημοσιογραφικές σπουδές στο Επαγγελματικό Εργαστήρι Δημοσιογραφίας και στη σχολή του ΑΝΤ-1. Έχει πάρει Σεμινάρια θεατρικής παιδείας. 
Από το 1995  ήταν ιδρυτικό μέλος της ομάδας κωμικών της αείμνηστης Λουκίας Ρικάκη στις Νύχτες Κωμωδίας και από τους πρωτεργάτες του stand up comedy στην Ελλάδα .
Είχε  συμμετοχή ως μίμος στην τηλεόραση στις εκπομπές. ΣΑΤΥΡΙΚΟΝ (ΜΕΓΚΑ) CIAO ANT-1,Ψαροκωστούλα    (ANT-1), Κακά Ξεμπερδέματα (ANT-1 )και στο ραδιόφωνο σε εκπομπές του Γιάννη Καλαμίτση(9,84) και του Προκόπη Δούκα(ANT-1). Επίσης προσφέρει και τη φωνή του σε σπηκάζ τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών διαφημιστικών σποτς, κινούμενα σχέδια, ντοκιμαντέρ και μεταγλωττίσεις. Έχει δανείσει τη φωνή του σε ταινίες κινουμένων σχεδίων μεγάλου μήκους(Barnyard , ΙGOR ,ΓΛΥΚΑΚΙΑ FREE BIRDS)
Ξεχωρίζει η παρουσίαση του στα πετυχημένα γιαπωνέζικα  παιχνίδια του ΣΚΑΙ ,ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΤΑΚΕΣΙ και ΣΑΣΟΥΚΙ μαζί με τον Ακίνδυνο Γκίκα  .Βραβεύτηκε  Καλύτερος μίμος στην τηλεοπτική εκπομπή ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ(1990) και πήρε Α΄ βραβείο ανδρικού ρόλου στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Δημοτικών θιάσων με το έργο Παντρολογήματα του Γκόγκολ(1997).Το 1998 παρουσιάζει τη ραδιοφωνική εκπομπή ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Από το 1999  μέχρι TO 2015  ανήκει στο δυναμικό του ραδιοφωνικού  σταθμού ΣΠΟΡ  FM με συνεχείς παρουσίες στην πρωινή ζώνη με τους Ζαραλίκο-Θειακό-Λεάνη με τις εκπομπές ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ, πρωινός μπουφές , ΜΑΛΛΙΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ  ball boys  ΚΑΣΚΟΛ-ΚΑΠΕΛΑΚΙ-ΣΗΜΑΙΑ ΠΑΙΔΙΑ καθώς και  την ιντερνετική σατιρική εκπομπή the varate kid show στη web tv  του σπορφμ.  Από το Νοέμβρη του 2015 ανήκει στο ραδιοφωνικό σταθμό sport24 και παρουσιάζει την εκπομπή Βούρτσα-Μπάλα και τραμπάλα.  Τηλεοπτικές παρουσίες: Σεζόν 2000-2001 παρουσιάζει τη σατιρική εκπομπή Δύο στα Όρθια στο ΜΕΓΚΑ με το Ζαραλίκο. Σεζόν 2003-4 συμπαρουσιάζει κωμικό σόου με το Θέμο Αναστασιάδη στον ALPHA  .Σεζόν 2005-6 στο ΚΑΝΆΛΙ 9 παρουσιάζει τη σατιρική αθλητική εκπομπή με τίτλο milaballa .
2008-2009 ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής στην τηλεοπτική εκπομπή ΚΡΑ του ΣΚΑΙ μια σατιρική εκπομπή με κούκλες.
Έχει κάνει standup comedy σε χώρους όπως το μπαρ των Ασωμάτων , Κούνιες.,το 104 στα Εξάρχεια το Γυάλινο Μουσικό θέατρο το caliente ,το club 22 και στο Σταυρό του Νότου και εδώ και τρία χρόνια στο seven times στο Μοναστηράκι . Έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους Γιάννη Σαββιδάκη, Χριστόφορο Ζαραλίκο, Θανάση Παπαγεωργίου,  Αλέξανδρο Τσουβέλα, Σίλα Σεραφείμ και ETSI DE. Το 2005 κυκλοφορεί από τη LYRA CD με τους ETSI DE  ερμηνεύοντας και υπογράφοντας  και τους στίχους σε κάποια τραγούδια. Ξεχωρίζει το ΑΓΑΠΟΥΛΙΝΙ σε μουσική Δημήτρη Σταρόβα. To 2006 γράφει και παρουσιάζει τη σύγχρονη επιθεώρηση ΣΟΟΥ ΜΠΙΤΣ  στο θέατρο ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ.  Το Μάιο του 2013 γράφει και πρωταγωνιστεί στη σύγχρονη κωμωδία  kleve minds στο θέατρο της Ημέρας. Το Σεπτέμβρη του 2015 γράφει και πρωταγωνιστεί  στην κωμωδία Αριστοφανικού τύπου Σίσυφος. Eχει παρουσιάσει από το 1998 μέχρι και σήμερα δεκάδες εταιρικές εορταστικές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.  Το 2014  γράφει σενάριο και εκφωνεί την κινηματογραφική καμπάνια της Vodafone για απενεργοποίηση των κινητών  μέσα στα σινεμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου