Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

«Mισό(½) Φεγγάρι» - Κρινιώ Νικολάου - Acoustic & unplugged at Black Box Methodia

Η Κρινιώ Νικολάου την Πέμπτη 14 Μαρτίου, σε μία απόλυτα μουσική βραδιά, επί σκηνής στο Black box Methodia, θα μας συμπαρασύρει στο μουσικό της ταξίδι, στην παράστασή της με τίτλο «Mισό(½) Φεγγάρι».

Νότες και περιπατητές της μουσικής, συναντιούνται κάτω από τον ίδιο ουρανό, στον φιλόξενο χώρο της μουσικής σκηνής του Black Box Methodia, για να τραγουδήσουν για το πιο λαμπερό ουράνιο σώμα που ανέκαθεν εντυπωσιάζει με την λάμψη του. Η πιανίστα-συνθέτις-ερμηνεύτρια με σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της, αναφέροντας ενδεικτικά: Γιάννης Σπανός, Κώστας Χατζής,Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Δημήτρης Μητροπάνος, Σταμάτης Κραουνάκης, μας καταθέτει μουσικά, τις αναμνήσεις της και την εμπειρία που έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια για να μας ταξιδέψει ρομαντικά, σε μία παράσταση υψηλής καλλιτεχνικής αισθητικής .

Μαζί της και ο male contralto, ηθοποιός και τραγουδιστής Πωλ Ζαχαριάδης, που και αυτός θα μας ταξιδέψει μέχρι το… φεγγάρι… με την ιδιαίτερη και μοναδική φωνή του.

Φέτος, η Κρινιώ θα μας εκπλήσσει και πάλι με το νέο της τραγούδι με τίτλο «Πλανόδια Αγάπη» σε συνεργασία με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Συντελεστές
Ερμηνεία-πιάνo: Κρινιώ Νικολάου
Κιθάρες: Γιάννης Ταυλάς
Κρουστά: Βλαδίμηρος Πέτσας

Guest: Πωλ Ζαχαριάδης (Male Contralto)

Καλλιτεχνική-σκηνοθετική επιμέλεια: Στέβη Μπουζιάνη
Hairstyling & make-up artist: Νίκος Ζήσης
Σχεδιασμός αφίσας: Δημήτρης Παπαδόπουλος

Ώρα προσέλευσης: 21.30
Έναρξη προγράμματος: 22.00

Είσοδος με μπύρα ή κρασί: 10€

Τιμή φιάλης: 80 ευρώ στα 4 άτομα
Τιμή φιάλης κρασιού: 55 ευρώ στα 4 άτομα

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 
BlackBoxMethodia | Τηλ.: 210 3458605
Διεύθυνση: Αγίου Όρους 15, Βοτανικός
(Στάση Μετρό «Κεραμεικός»)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου