Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Η Fide Koksal στον Σταυρό του Νότου +(Plus) στις 20 Δεκεμβρίου

“Όταν η ομορφιά συναντά την ευγένεια, η ευγένεια συναντά το ταλέντο και το ταλέντο εκφράζει τον πολιτισμό, κάνει αναμενόμενη την ικανότητα που έχει αυτό το κορίτσι να τραγουδά οτιδήποτε και σε οποιαδήποτε γλώσσα του κόσμου.” Με αυτά τα λόγια μας συνέστησε ο Μίμης Πλέσσας τη Fide πριν από μερικά χρόνια στην Ελλάδα.

Η Fide, γνωστή για την ιδιαίτερη φωνή της, την ξεχωριστή παρουσία της και τις σπουδαίες συνεργασίες της,   
επιστρέφει στην Ελλάδα, μετά από 2 χρόνια συναυλιών στην Ευρώπη, την Αμερική και την Τουρκία για να μας παρουσιάσει τα καινούργια της τραγούδια.

Η Fide πρωτοσυστήθηκε στο Ελληνικό κοινό με την συμμετοχή της στα “Ματωμένα Χώματα”, όπου τραγούδησε τη μουσική του Βασίλη Δημητρίου δίπλα στον Γιώργο Νταλάρα και την Ελένη Τσαλιγοπούλου. Η συνεργασία της με τον Μίμη Πλέσσα απέφερε το 1ο της προσωπικό album με τίτλο “Bridges”. Στην συνέχεια ακολούθησε το 2ο album “Büyü” σε μουσική των Νίκου Κυπουργού, Γιώτη Κιουρτσόγλου και τώρα σε συνεργασία με τον σπουδαίο Αρμένιο συνθέτη Ara Dinkjian, μας παρουσιάζει το “Mesk”.

Με έμπνευση από το παρελθόν, νεανική ζωντάνια, και με την απαράμιλλη ικανότητα να “ενώνει” με τη φωνή της τις 2 πλευρές του Αιγαίου, ερμηνεύει τραγούδια δικά της, τραγούδια της Σμύρνης, αλλά και τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκι, Μίμη Πλέσσα, Νίκου Κυπουργού.

Μαζί της επί σκηνής, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί Νίκος Πασσαλίδης στο Λαούτο, Ούτι και Μπουζούκι, Μάριος Μούρμουρας στις Κιθάρες, Εύη Κανέλλου στα Κρουστά και Νάσσος Σωπύλης στο Πιάνο.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ+(Plus)
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
ΤΗΛ: 210-9226975

Ώρα έναρξης: 22:00

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Οργάνωση Παραγωγής: IMAGINART

Διάθεση Εισιτηρίων:
www.viva.gr

Δημόσιες σχέσεις & Επικοινωνία Παράστασης
Χρύσα Ματσαγκάνη
E: chrysamtg@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου