Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018

Κέλτικη μουσική από τους Ιέρνις στο Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις

Iernis
Κέλτικη Μουσική
Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018, 21:30

Οι Iernis είναι ένα Ελληνικό συγκρότημα που εμπνέεται και δημιουργεί μουσικές με βάση την παράδοση των Κελτών. Οι σκοποί και τα τραγούδια που παρουσιάζονται είναι μεν παραδοσιακά αλλά διασκευασμένα σύμφωνα με τη δική τους αισθητική και επιρροές. Σκοποί χορευτικοί, Reels, Jigs, Hornpipes ως τραγούδια από τον 16ο αιώνα μέχρι τις μέρες μας. Επίσης πειραματίζονται με τα κοινά σημεία της Ελληνικής και Ιρλανδέζικης παράδοσης και επιχειρούν να παρουσιάσουν ένα πάντρεμα των δυο μουσικών ιδιωμάτων.

Ο πυρήνας του σχήματος αποτελείται από τους Μανώλη Γαλιάτσο (Ιρλανδέζικο Μπουζούκι, Μπάντζο, Μαντολίνο), Ηλία Γυφτονικολό (Βιολί), Χρυσούλα Κεχαγιόγλου (Τραγούδι και Κουτάλια), Πάνο Πουλή (Βιολί, Φλάουτο, Concertina, Σκωτσέζικη Πίπιζα), Ηλία Πατρινό (Bodhran) και το Γιώργο Γαλιάτσο (Κιθάρα, Ιρλανδέζικο Μπουζούκι, Τραγούδι).

Είσοδος 8€

Κρατήσεις θέσεων
Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο dieleusis@gmail.com, δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή στο τηλέφωνο 210 8613739

Πολυχώρος Πολιτισμού Διέλευσις
Λέσβου 15 & Πόρου, Κυψέλη
τηλ: 210-8613739
dieleusis@gmail.com
www.dieleusis.gr
fb: Πολυχώρος «διέλευσις» κοινότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου