Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

Πρεμιέρα και Βράβευση από την Unesco για την παράσταση "Βλέπε και Φεύγα"

Με επιτυχία και τιμητικές απονομές από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στέφθηκε η επίσημη πρεμιέρα του θεατρικού "ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑ" της Ιωάννας Μαστοράκη σε δικής της σκηνοθεσία.

Την Βράβευση της συγγραφέως Ιωάννας Μαστοράκη με τιμητική διάκριση για την προσφορά της στον πολιτισμό, έκανε ο κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, Πρόεδρος του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων. Ακολούθησε η βράβευση του θιάσου "ΠΟΡΕΙΑ", των συντελεστών και ηθοποιών της παράστασης.  Συγκεκριμένα του συντελεστή Παναγιώτη Χριστοφιλέα του "STUDIO CLICK SAKIS FRAGOS" και των ηθοποιών, Πετροπούλου Μαρία ,Λεβέντη Γιάννη,  Αντωνάτου Λεμονιά, Δαμίγου Τζωρτζίνα, Παπαθανασίου Αλεξία, Βαφειάδη Φραγκίσκου και Ζαρκαδούλα Αλέξανδρου .
Στην βράβευση παραβρέθηκαν και οι ηθοποιοί Λίλιαν Αρχοντή, Γιάννης Δρίτσας, Ζανό Ντάνιας, Σταμάτης Κακαβελάκης , ο σκηνοθέτης Διονύσης Λυκιαρδόπουλος, η ερμηνεύτρια -συγγραφέας Μάνια Βλαχογιάννη ,ο συγραφέας ποιητής Θανάσης Σάλτας και ο τραγουδιστης Δημήτρης Αιβαλιώτης.

Ο  Δημήτρης Αιβαλιώτης με την Ιωάννα Μαστοράκη και Ζανό Ντάνιας.


Η Ιωάννα Μαστοράκη με τον Γιάννη Δρίτσα και τον  Ιωάννη Μαρωνίτη.O Παναγιώτης Χριστοφιλέας με την Ιωάννα Μαστοράκη και την Λίλιαν Αρχοντή.


Η  Μάνια Βλαχογιάννη.


Η Ιωάννα Μαστοράκη  και ο Σταμάτης Κακαβελάκης.


Η Ιωάννα Μαστοράκη με τον Θανάση Σάλτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου