Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Θέατρο 104 - Πρόγραμμα καλλιτεχνικής περιόδου 2019 - 2020

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Με χαρά σας στέλνουμε το πρόγραμμα του Θεάτρου 104 για την καλλιτεχνική περίοδο 2019-2020.  Κάθε χρόνο τέτοια εποχή νιώθουμε πως κάνουμε μια νέα αρχή. Με ακόμα περισσότερη όρεξη, με πιο πολλά όνειρα, με πιο δυνατή μνήμη. Γι’ αυτό  και φέτος επιλέξαμε σε αυτή τη νέα μας αρχή να παρουσιάσουμε έργα που κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση σε αθηναϊκή σκηνή ( Girls & Boys, SeX, Το τελευταίο όνειρο της Έμιλι Ντικινσον, To σύστημα του Πόντζι ), να δραματοποιήσουμε βιβλία που αγαπήσαμε και άλλαξαν την ζωή μας (Ζιγκ Ζαγκ στις νεραντζιές, Ο Παίκτης, Η Πανούκλα), ήρωες που μας εμπνέουν με την δύναμη και την δίψα τους για ζωή, όνειρα και δικαιοσύνη (Η Καραμέλα, Γουόντερλαντ, Tape, Τalking Heads). Με συντροφιά νέους και παλιούς άξιους  συνεργάτες προσδοκούμε μια σεζόν με νέες συγκινήσεις, περισσότερη δράση και λιγότερο δράμα.

Παράλληλα με το ρεπερτόριο του θεάτρου συνεχίζονται για 4ο χρόνο τα εργαστήρια θεατρικού παιχνιδιού με την Σοφία Παπαδοπούλου και την Ομάδα των 5 εποχών, για 2ο χρόνο τα μαθήματα μιούζικαλ για παιδιά και εφήβους με την CindiTrent, μαθήματα υποκριτικής με την Σοφία Καραγιάννη, ο κύκλος σεμιναρίων για μια φαινομενολογική προσέγγιση του θεάτρου με τον Michael Siebel καθώς και για 5η χρονιά οι εβδομαδιαίες συναντήσεις των ομάδων αυτοβοήθειας που οργανώνονται από την Ελληνική Εταιρεία Διαταραχών Διάθεσης «ΜΑΖΙ» και οι δραστηριότητες της φιλοζωικής εταιρείας «ΚΑΖ».

Θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την πολυετή συνεργασία, συμπαράσταση και αρωγή σας χωρίς την οποία το έργο των καλλιτεχνών θα ήταν ακόμη πιο δύσκολο.

Beginning του David Eldridge
2ΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Η Θάλεια Ματίκα «ανακαλύπτει» τον Γιάννη Δρακόπουλο σε μια ξεχωριστή κωμωδία, στη σκηνή του Θεάτρου 104, σε σκηνοθεσία του Τάσου Ιορδανίδη. Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2018. Κάθε ιστορία ξεκινάει από κάπου… Κάπως, κάποτε… Είναι ξημερώματα και ενώ όλοι  οι υπόλοιποι έχουν φύγει ο Ντάνι έχει ξεμείνει στο πάρτυ της Λόρα, στο διαμέρισμά της, το οποίο βρίσκεται σε κακό χάλι. Το ίδιο και αυτοί… Να πιουν ένα τελευταίο ποτό; Ο Ντάνι και η Λόρα είναι κάποιοι από μας. Είναι οι ωραίοι γείτονες της διπλανής πόρτας. Είναι νέοι, κεφάτοι, νευρωτικοί και πολύ επίκαιροι. Η Λόρα πιστεύει στα νέα ξεκινήματα. Ο Ντάνι όχι ακριβώς. Τι γίνεται όταν εκείνη θέλει κι εκείνος μπορεί; Τι γίνεται όταν το βιολογικό της ρολόι χτυπάει επίμονα και εκείνος... τρομάζει;

Μετάφραση-Σκηνοθεσία: Τάσος Ιορδανίδης
Παίζουν: Θάλεια Ματίκα, Γιάννης Δρακόπουλος

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
Έναρξη 14/09 | Σάββατο 21:15, Κυριακή 20:30

Ο Παίκτης του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι
2ΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Σε μια μικρή πόλη της Γερμανίας, αριστοκράτες, κοινοί θνητοί και απατεώνες επιδίδονται με πάθος στα τυχερά παιχνίδια. Με άκρατο κυνισμό και με σαφείς διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στις κοινωνικές τάξεις τζογάρουν χρήματα, ανθρώπους και αισθήματα. Εκεί, σε αυτή τη μικρογραφία της Ευρώπης με τις πολλές γλώσσες, τις διαφορετικές νοοτροπίες και με τις ιδιαιτερότητες κάθε λαού, ο Αλεξέι Ιβάνοβιτς θα παρασυρθεί στη δίνη του αδιέξοδου έρωτα και θα παίξει στη ρουλέτα κάθε ίχνος αξιοπρέπειας.

Σκηνοθεσία: Σοφία Καραγιάννη
Μετάφραση (από τα γαλλικά): Μιλτιάδης Σαλβαρλής
Προσαρμογή κειμένου: Σοφία Καραγιάννη, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, ΒάσιαMίχα
Παίζουν: Βασιλική Διαλυνά, Κορίνα Θεοδωρίδου, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Αλέξανδρος Τούντας

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
Έναρξη 23/09 | Δευτέρα & Τρίτη στις 21:15

Κομμώτριες / Η σιωπή δεν ταιριάζει στα κομμωτήρια της Μαριτίνας Πάσσαρη
2ΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Το έργο εμπνέεται από ιστορίες του αθηναϊκού κέντρου και τις μπερδεύει με τον Χιλιανό συγγραφέα Ρομπέρτο Μπολάνιο κι ένα τραγούδι των Ρόλινγκ Στόουνς.
Πρωτότυπη μουσική, μουσική από το ραδιόφωνο, φωτογραφίες, προβολές βίντεο συμπληρώνουν τη δράση.
Δραματουργία / Σκηνοθεσία: Μαριτίνα Πάσσαρη
Ερμηνεία: Μαριτίνα Πάσσαρη, Αλεξάνδρα Χασάνι

BLACKBOX
Έναρξη: 28/09 | Σάββατο & Κυριακή 21:15

Girls and boys του David Kelly

Το πιο πρόσφατο έργο του βραβευμένου με Tony άγγλου συγγραφέα ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Θέατρο 104 με τη Δώρα Παρδάλη στον κεντρικό ρόλο.
To «Girls & Boys» έκανε παγκόσμια πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2018 στο Βασιλικό Θέατρο του Λονδίνου, σε σκηνοθεσία Lyndsey Turner, με πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με BAFTA Carey Mulligan, σοκάροντας το κοινό και αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές
Ένας συνταρακτικός μονόλογος για τη βία, την εξουσία, τις σχέσεις των δύο φύλων μέσα στη σύγχρονη πατριαρχική κοινωνία.

Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Άννα-Μαρία Στεφαδούρου
Παίζει η Δώρα Παρδάλη

BLACKBOX
Έναρξη 07/10 | Δευτέρα & Τρίτη 21:15

Talking Heads του Άλαν Μπένετ

Πατατάκι μέσα στη ζάχαρη, Κρεβάτι ανάμεσα στις φακές, Μία κυρία των γραμμάτων
Ο Γκράχαμ, ένας μεσήλικας που ζει συντροφιά με την πληθωρική μητέρα του, η Σούζαν, παντρεμένη με τον γόη εφημέριο της ενορίας, και η Αϊρήν, μια μπριόζα “κυρία των γραμμάτων”, είναι οι ήρωες του έργου του βραβευμένου Βρετανού δημιουργού Άλαν Μπένετ «Talking Heads», που θα παρουσιαστεί σε μετάφραση Ερρίκου Μπελιέ και σκηνοθεσία Βαγγέλη Παπαδάκη. 

Μετάφραση:Ερρίκος Μπελιές
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Παπαδάκης
Τους τρεις ρόλους ερμηνεύει η Πηνελόπη Σταυροπούλου

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
Έναρξη 25/10 | Παρασκευή 21:15, Σάββατο & Κυριακή 18:30

Το τελευταίο όνειρο της Έμιλι Ντίκινσον του Σταμάτη Πολενάκη

Η Έμιλυ Ελίζαμπεθ Ντίκινσον εκκεντρική, τραγικά μοναχική, με αγάπη στη φύση και στην ανθρώπινη ζωή, καταθλιπτική, με έμφυτα χαρακτηριστικά αμφισβήτησης και ανυπακοής,  αναμετράται με την παράδοση, τη ζωή και το θάνατο. Δίπλα όμως στην απόγνωση υπάρχει μια λοξή ματιά που γίνεται κοριτσίστικη δροσιά και ευθυμία! Η παράσταση αυτή είναι ένα ταξίδι στο μαγικό κόσμο της σπάνιας αυτής ποιητικής ιδιοφυΐας.

Σκηνοθεσία: Δημοσθένης Φίλιππας
Παίζουν: Ιωάννα Μυλωνά, Μαρία Ροβάκη, Νίκος Δανίκας

BLACKBOX
Έναρξη 20/11 | Τετάρτη & Πέμπτη στις 21:15

Tape του Stephen Belber

Στο μικρό δωμάτιο ενός μοτέλ στο Μίσιγκαν δυο παλιοί φίλοι και συμμαθητές, ο Βίνσεντ και ο Τζον, συναντιούνται με αφορμή την προβολή της ταινίας του Τζον σε ένα τοπικό κινηματογραφικό φεστιβάλ. Μέσα από μία σύντομη ανασκόπηση της μέχρι τώρα πορείας τους, αρχίζουν να αναμοχλεύουν το παρελθόν. Όταν όμως ο Βίνσεντ κατηγορεί τον Τζον για βιασμό της πρώην κοπέλας του ίδιου, Έιμι, πιέζοντάς τον με κάθε τρόπο να το παραδεχτεί, το αμφιλεγόμενο περιστατικό θα πάρει διαστάσεις προσωπικής κόντρας. HΈιμι, προσκεκλημένη από τον Βίνσεντ, θα μπει αναπάντεχα στο δωμάτιο για να δώσει τη δική της, διαφορετική εκδοχή... Πώς αντιλαμβάνεται και πώς αναπαράγει ο κάθε χαρακτήρας ένα περιστατικό που ανήκει στο παρελθόν και με ποιον τρόπο ο χρόνος διαστρεβλώνει τις θέσεις τους;

Σκηνοθεσία-Δραματουργική επιμέλεια: Θοδωρής Βουρνάς
Μετάφραση:Εμμανουέλα Αλεξίου
Παίζουν: Κώστας Κάππας, Δημήτρης Λιακόπουλος, Εμμανουέλα Αλεξίου

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
Έναρξη 23/11 | Σάββατο & Κυριακή 21:15

Γουόντερλαντ της Ηρούς Κισσανδράκη

Το φανταστικό σύμπαν της «Χώρα των Θαυμάτων» μεταμορφώνεται σε «Γουόντερλαντ» με δικούς της κανόνες και ιδιαιτερότητες που οι ήρωές μας θα προσπαθήσουν να εξωστρακίσουν στην προσπάθειά τους να απεγκλωβιστούν από τους δαίμονες που κουβαλούν μέσα τους. Με όπλα τους την υπερβολή και την τρέλλα, θα μας προσκαλέσουν σε τσάι ανοίγοντάς μας τις πόρτες του «Γούοντερλαντ».
Άνθρωποι, χρόνος και τόπος μπερδεύονται σε μία ασφυκτικά ποπ παράσταση! Άραγε εσείς θα κλείνατε μία θέση στο «Γουόντερλαντ»;

Σύλληψη – Δραματουργία: Ηρώ Κισσανδράκη
Σκηνοθεσία: Θάλεια Γρίβα
Παίζουν:Κωνσταντίνος Δανίκας, Ηρώ Κισσανδράκη, Έλενα Μεγγρέλη, Δημήτρης Γερολυμάτος.

BLACKBOX
Έναρξη 26/10 | Σάββατο & Κυριακή στις 21:15

Το Σύστημα του Πόντζι του David Lescot

Μετά το “Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας” και τον “Δον Κιχώτη”, η Εταιρεία Θεάτρου Θέση επιστρέφει με την καινούργια της παραγωγή, “Το Σύστημα του Πόντζι” του Γάλλου συγγραφέα David Lescot.
Η αληθινή ιστορία του Charles Ponzi, του ανθρώπου που έδωσε το όνομά του στο μη βιώσιμο πυραμιδικό επενδυτικό σύστημα “Σχήμα Πόντζι”, γραμμένη το 2012, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Θέατρο 104, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Σιώνα και της ομάδας.
Ένα κείμενο που μας βοηθάει να αντιληφθούμε τη σημερινή παγκόσμια κατάσταση, παίρνει τη μορφή μιας πολιτικής μουσικής κωμωδίας και γίνεται εργαλείο κατανόησης των κρίσεων χρέους στο καπιταλιστικό σύστημα.
Η άνοδος και η πτώση ενός απατεώνα εκατομμυριούχου, που μας προκαλεί να κοιτάξουμε τον αιώνα που ακολουθεί όχι από τη σκοπιά της ουτοπίας, ούτε της πολιτικής και των πολέμων, αλλά από τη σκοπιά του χρήματος.

Συγγραφέας:DavidLescot
Μετάφραση: Έρση Βασιλικιώτη
Σκηνοθεσία: Μιχάλης Σιώνας, Εταιρεία Θεάτρου Θέση
Παίζουν:Τρυφωνία Αγγελίδου, Διαμαντής Αδαμαντίδης, Αχιλλέας Αναγνώστου, Γιάννης Σαμψαλάκης, Μαρία Χάνου

BLACKBOX
Έναρξη: Ιανουάριος 2020 | Σάββατο & Κυριακή 21:15

Η Καραμέλα της Ελένης Πριοβόλου

Η Φρόξη Καραμέλα, βέρα Αθηναία από πάππου προς πάππου, είναι κληρονόμος μιας ιστορικής καραμελοποιίας την οποία εξελίσσει και μετατρέπει σε προσωπικό της «ναό». Οι καραμέλες της είναι μοναδικές. Σκληρό το εκμαγείο τους, όμως η ουσία και η δύναμή τους βρίσκεται στο εσωτερικό τους – στο «ολύμπιο νέκταρ» που η ίδια παρασκευάζει, για να καταστεί, από απλή επαγγελματίας, μία πραγματική δημιουργός. «Θεό» αποκαλεί τον εαυτό της, και την κοινωνία έναν απέραντο «οίκο ενοχής», που στέκεται απέναντί της αντίπαλη και εχθρική.

Στον ομώνυμο ρόλο η Μαρία Μαυροματάκη
Σκηνοθεσία: Λουκία Πιστιόλα

BLACKBOX
Έναρξη: Ιανουάριος 2020 | Τετάρτη & Πέμπτη 21:15

SEX της Justine Del Corte| Θεατρική Ομάδα Παπαλάνγκι

Εκείνος και Εκείνη. Εκείνος, παρατηρητής της γυναίκας που έχει απέναντί του, προσπαθεί να την τοποθετήσει για λίγο στο κέντρο του κόσμου του. Εκείνη απορροφημένη σ’ένα δικό της κόσμο. Εκείνος θα θέσει το ζήτημα της σεξουαλικής συνεύρεσης, στο οποίο Εκείνη υποκύπτει. Εκείνος «μεταλλάσσεται» σε «κυνικό ον» και Εκείνη, έχοντας βγει πλέον από τον «κόσμο της», συνειδητοποιεί την πραγμάτωση της συνεύρεσης και υποφέρει

Μετάφραση: Αγγελική Κορρέ
Σκηνοθεσία: Παντελής Βασιλόπουλος, Χρήστος Τσαβλίδης
Παίζουν: Ηλέκτρα Καρτάνου, Μαρία Κωνσταντά, Άγγελος – Προκόπιος Νεράντζης, Γιώργος Σαββίδης

BLACKBOX
Έναρξη: Ιανουάριος 2020 | Δευτέρα & Τρίτη 21:15

Vertigo σε μετάφραση και σκηνοθεσία Αντώνη Γαλέου

Ο πολυσχιδής Αντώνης Γαλέος πρόκειται να παρουσιάσει το περίφημο «Vertigo - o δεσμώτης του ιλίγγου» σε δική του θεατρική διασκευή που βασίζεται στο κινηματογραφική σενάριο της ομώνυμης ταινίας του Χίτσκοκ αλλά και στο πρωτότυπο μυθιστόρημα «Entreles morts» των Μπουαλώ Ναρσεζάκ. Η βασική αλλαγή στο κείμενο είναι πως τον ρόλο της Κιμ Νόβακ θα ερμηνεύει ο Γιώργης Παρταλίδης.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
Έναρξη: Ιανουάριος 2020 | Σάββατο & Κυριακή 21:15

Ζιγκ ζαγκ στις νεραντζιές της Έρσης Σωτηροπούλου

Εστιάζοντας σε ένα κείμενο – πέρασμα στη νέα τάξη πραγμάτων που προμήνυε η χιλιετία του 2000 - το Lab.oratorium επέλεξε για υλικό έρευνας και παράστασης το κομβικό μυθιστόρημα για τα ελληνικά γράμματα, ‘’Ζιγκ – Ζαγκ στις νερατζιές’’ της Έρσης Σωτηροπούλου. Ένα έργο περισσότερο γνωστό για τους χαρακτηρισμούς  ‘’πορνογραφικό’’ και ‘’άσεμνο’’ καθώς και τις διώξεις του από τον τότε πολιτικό κόσμο και λιγότερο για τις βραβεύσεις του και την πλατειά υποδοχή του απότο αναγνωστικό κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Πέντε διαφορετικοί όσο και συνηθισμένοι άνθρωποι καταλήγουν να μοιράζονται τις πιο ακραίες εμπειρίες, πρωταγωνιστώντας άθελά τους σε μια μαύρη κωμωδία. Ένας κόσμος αστείος, βίαιος και τρυφερός μέσα στην λάβρα του καλοκαιριού, περπατάει "ζιγκ-ζαγκ στις νεραντζιές" και χαιρετάει τον αιώνα, σαν μια καινούργια ‘’όαση’’ στον  δρόμο του.

Συγγραφέας: Έρση Σωτηροπούλου
Διασκευή:Lab.oratorium
Σκηνοθεσία: Βασίλης Καλφάκης
Παίζουν:Ασημίνα Αναστασοπούλου, Θεοδώρα Γεωργακοπούλου, Κωνσταντίνος
Γεωργαλής, Απόστολος Καμιτσάκης, Δάφνη Νικητάκη, Περσεφόνη
Παντοπούλου

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
Έναρξη: Φεβρουάριος 2020 | Δευτέρα & Τρίτη 21:15

Η Πανούκλα του Αλμπέρ Καμύ
Η Ομάδα Gaff με την Σοφία Καραγιάννη στην σκηνοθεσία μετά την επιτυχία του «Παίκτη» του Ντοστογιέφσκι, καταπιάνεται με άλλο ένα μνημειώδες έργο της παγκόσμιας λογοτεχνίας μεταφέροντας στη σκηνή την ανθρώπινη αδυναμία μπροστά στο αδιέξοδο αλλά και την μάχη της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
Έναρξη: Απρίλιος 2020

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
Το Νησί των Συναισθημάτων του Χόρχε Μπουκάι | Ομάδα Hippo
2ος ΧΡΟΝΟΣ

Η διεθνής ομάδα Hippo παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά τη διαδραστική παράσταση με τίτλο «Το Νησί των Συναισθημάτων», βασισμένη σε μια ιστορία του Χορχέ Μπουκάι.Κεντρικό θέμα του προγράμματος είναι η συναισθηματική νοημοσύνη.
Η παράσταση είναι βασισμένη σε τεχνικές του σωματικού θεάτρου με έμφαση στην εκφραστικότητα, την κίνηση, το χορό και το τραγούδι και είναι διαδραστική.
Τα παιδιά συμμετέχουν σε αυτήν σε συγκεκριμένα σημεία της δράσης μέσα από θεατρικά παιχνίδια και τεχνικές του Εκπαιδευτικού Δράματος, επηρεάζουν την εξέλιξή της ιστορίας, μπαίνουν βαθιά στο θεματικό κέντρο της, αλληλεπιδρώντας, ασκώντας την κριτική τους σκέψη και συμμετέχοντας ενεργητικά.

Σκηνοθεσία – Μουσική:HippoTheatreGroup (Φώτης Δούσος, Αλέξανδρος Ράπτης)
Σχεδιασμός δράματος:Σίσσυ Ιγνατίδου, Φώτης Δούσος, Αλέξανδρος Ράπτης, Λουίζα Νικολάου
Παίζουν:Σίσσυ Ιγνατίδου, Μιχαέλα Λιόλιου

BLACKBOX
Έναρξη: 26/10 | Σάββατο 17:00

Οι Περιπέτειες του Παβ του Φώτη Δούσου

Η διεθνής ομάδα Hippo παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά το έργο του Φώτη Δούσου Οι περιπέτειες του Παβ.

Το κείμενο ειναι βασισμένο στο παραμύθι του Φώτη Δούσου με τίτλο Παβ, ο φάλτσος τζίτζικας και η περιπέτεια με τα τυφλά μυρμήγκια, το οποίο ήταν στις βραχείες λίστες για το βραβείο του περιοδικού Αναγνώστης και για το βραβείο παιδικού κύκλου βιβλίου IBBY.

Πρόκειται για μια μουσική κωμωδία με ανατρεπτική πλοκή, καταιγιστική δράση, γρήγορους διαλόγους και πυκνότητα νοημάτων. Η παράσταση βασίζεται σε τεχνικές του σωματικού θεάτρου, με έμφαση στην χρήση του σώματος και της φωνής. Θέμα τoυ έργου είναι η αυτογνωσία.

Κείμενο: Φώτης Δούσος
Σκηνοθεσία – Παραγωγή:HippoTheatreGroup (Φώτης Δούσος, Αλέξανδρος Ράπτης)
Παίζουν: Κωνσταντίνα Καραχρήστου, Κωνσταντίνος Παράσης

BLACKBOX
Έναρξη: 03/11 | Κυριακή στις 12:00

Ο Μικρός Πρίγκιπας του Αντουάν ντε Σεν Εξιπερί
2ΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Μια «παράσταση-παιχνίδι» για παιδιά και ... για μεγάλους (γιατί όλοι οι μεγάλοι ήταν κάποτε παιδιά)...

Ο Μικρός Πρίγκιπας, το γελαστό αγόρι με τα χρυσαφένια μαλλιά ζει σε έναν μικρούτσικο πλανήτη με μόνη του διασκέδαση τα υπέροχα χρώματα του ήλιου όταν δύει. Ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο θα ταράξει ξαφνικά την μοναξιά του, θα τον μαγέψει και θα τον προβληματίσει! Είναι τόσο μα τόσο «διαφορετικό»...

Θεατρική Διασκευή – Σκηνοθεσία & Καλλιτεχνική επιμέλεια: Σοφία Παπαδοπούλου
Ηθοποιοί/Εμψυχωτές: Σοφία Παπαδοπούλου, Γιώργος Αλεβιζάκης, Μιχάλης Κατσούδας

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
Έναρξη: 03/11 | Κυριακή 12:00

Το Φανταστικό Χωριό του Σπύρου Γραμμένου

Ένα αλληγορικό παραμύθι για ένα χωριό που θα μπορούσε να είναι πρότυπο μιας ευτυχισμένης και αρμονικής κοινωνίας.

Σκηνοθεσία: Ζωή Ξανθοπούλου
Παίζει ο Σπύρος Γραμμένος
Μουσικός επί σκηνής: Χ. Παρασκευάς

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
Έναρξη: 09/10 | Τετάρτη στις 21:15, Κυριακή στις 15:00

Θέατρο 104
Ευμολπιδών 41 (σταθμός μετρό Κεραμεικός)
Τηλ. 210 3455020, 6951269828

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου