Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Νέο cd του Γιώργο Αβραμίδη "Invented Memories"

Ο Γιώργος Αβραμίδης παρουσιάζει το τρίτο του προσωπικό album με τίτλο Invented Memories. Μελωδίες και τραγούδια που συνδυάζουν jazz ακούσματα με παραδοσιακά στοιχεία Κέλτικης μουσικής με την τρομπέτα του Γιώργου Αβραμίδη και τα φωνητικά της Αλεξάνδρας Σιετή να εναλλάσσονται δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρα. 

Ο Γιώργος Αβραμίδης είναι μουσικός και παίζει με τον Γιάννη Αγγελάκα, τους Polkar και τους Εκμέκ ενώ παράλληλα δημιουργεί τις δικές του μουσικές. Το 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο του cd με τίτλο Protocol και το 2015 το δεύτερό του με τίτλο Voyager.

Το "Doorways" αποτελεί το πρώτο single του album σε μουσική του Γιώργου Αβραμίδη και σε στίχους της Ελίνας Τασιούλα ενώ τραγουδά η Αλεξάνδρα Σιετή, μία νέα, ταλαντούχα, ξεχωριστή φωνή από τη Θεσσαλονίκη. Η εμπνευσμένη σκηνοθεσία του video clip είναι του Χρήστου Παπαδημητρίου.

H μουσική όλου του album είναι του Γιώργου Αβραμίδη εκτός του "Training train" όπου συνέβαλαν και οι Τάσος Κορκόβελος και Γιάννης Βακαλούδης. Οι στίχοι του album είναι της Ελίνας Τασιούλα εκτός του "Golden Heart" που έχει γράψει η Λαμπρινή Γρηγοριάδου.

Η Αλεξάνδρα Σιετή τραγουδά σε 4 τραγούδια (Doorways, Golden Heart, Dive Into The Sea, Blind Singer's Lullaby) ενώ έπαιξαν οι μουσικοί  Γιώργος Αβραμίδης (τρομπέτα),  Τάσος Κορκόβελος (πλήκτρα), Αλέξης Αρχοντής (τύμπανα), Γιάννης Βακαλούδης (ηλεκτρική κιθάρα, μπάντζο), Χρήστος Παππάς (ηλεκτρικό μπάσο), Παναγιώτης Ανδρέογλου (ακορντεόν), Περικλής Βραχνός (βιολί), Ανδριάνα Πεταλά (νέι) και James Wylie (σαξόφωνο).

Υπεύθυνοι παραγωγής είναι ο Τάσος Κορκόβελος και ο Γιώργος Αβραμίδης, η ηχογράφηση και η μίξη έγινε από τον Τάσο Κορκοβέλο, το mastering στα AMS Studios από τον Απόστολο Σιώπη ενώ το εξώφυλλο του cd όπως και το γενικότερο artwork έγινε από το ζωγράφο - γραφίστα Αχιλλέα Μεσσάικο

To album Invented Memories μπορείτε να το απολαύσετε στο Youtube link: εδώ

Download link του album σε μορφή wav και mp3 https://we.tl/t-NtkXMecnFI
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αλέξανδρος Καραμαλίκης akaramalikis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου