Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Επετειακή Εορταστική Εκδήλωση 4 Χρόνων & 3α Θεατρικά Βραβεία της επιτυχημένης διαδικτυακής εκπομπής «Ηθοποιός σημαίνει φως»

Επετειακή Εορταστική Εκδήλωση 4 Χρόνων & 3α Θεατρικά Βραβεία της επιτυχημένης διαδικτυακής εκπομπής «Ηθοποιός σημαίνει φως»

Η διαδικτυακή εκπομπή «Ηθοποιός σημαίνει φως», που παρουσιάζει ο ηθοποιός Βασίλης Σαμαριτάκης μέσα από την συχνότητα του dailytvradio.gr, κλείνει 4 χρόνια επιτυχημένης πορείας (140 συνεντεύξεις σε σημαντικούς ηθοποιούς, όπως Γιάννη Μόρτζο, Κώστα Καζάκο, Σπύρο Φωκά, Άννα Φόνσου, Κώστα Βουτσά, Γιάννη Βόγλη, Μάρθα Καραγιάννη, Μέλπω Ζαρόκωστα, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Νίκο Βανδώρο κ.ά.) και γιορτάζει μαζί με σημαντικά πρόσωπα του Θεάτρου και του Κινηματογράφου, στο θέατρο Χυτήριο (Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός, τηλ.: 210 3412313), την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20.45.

Η εκδήλωση θα έχει και τιμητικό χαρακτήρα. Ύστερα από ανοιχτή ψηφοφορία στο διαδίκτυο, θα γίνει απονομή βραβείων προσφοράς στους ηθοποιούς: Αντώνη Αντωνίου, Νίκο Βανδώρο, Μανώλη Δεστούνη, Δημήτρη Καταλειφό, Σπύρο Μπιμπίλα και Κάρμεν Ρουγγέρη.

Θα δοθεί,επίσης, βραβείο μετά θάνατον για την συνολική προσφορά του στο θέατρο και τον πολιτισμό, στον ηθοποιό Χρήστο Πάρλα. Το βραβείο θα παραλάβουν οι κόρες του, Χριστίνα και Τζωρτζίνα. Για τον Χρήστο Πάρλα θα μιλήσει η ηθοποιός Κατερίνα Χέλμη.

Τέλος, θα τιμηθεί με βραβείο ο χορογράφος Σίμων Πάτροκλος.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν οι ηθοποιοί Σπύρος Μπιμπίλας και Βασίλης Σαμαριτάκης.

Την οργάνωση-επιμέλεια και σκηνοθεσία της εκδήλωσης υπογράφει ο Βασίλης Σαμαριτάκης.

Θα τραγουδήσουν και θα παίξουν οι ηθοποιοί-τραγουδιστές:  Σπύρος Μπιμπίλας, Βασίλης Σαμαριτάκης, Ζανό Ντάνιας, Δέσποινα Τσολάκη, Αθηνά Δόμβρου, Μάκης Ψαραδέλλης, Γιάννης Λεκόπουλος, Ανδρέας Αποστόλου,  Νικόλας Γεωργανής, Φωτεινή Παπαδάκη και Σταύρος Τουτουτζής.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Άγγελος Γκάγκας και Αρετή Κοκκίνου.

Θα υπάρχουν αρκετοί guests σε ρόλο έκπληξη.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη με προαιρετική συνεισφορά με σκοπό την ενίσχυση του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλεγγύης Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών).

Στο τέλος του 1ου μέρους θα προσφερθεί τούρτα από το ζαχαροπλαστείο Fantastic Catering.

Χορηγοί: Μιχάλης Χαχαριδάκης, Fantastic Catering, Μάκης Ψαραδέλλης, Βασίλης Σαμαριτάκης

Χορηγός επικοινωνίας:  La vita web radio

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Νατάσα Παππά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου