Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Μια υπέροχη βραδιά με τη Φωτεινή Δάρρα στα Ηφαίστεια 2017 στη Σαντορίνη.

Μια μαγική βραδιά γεμάτη λάμψη, δυνατές ερμηνείες και υπέροχα τραγούδια χάρισε η Φωτεινή Δάρρα σε μια βραδιά γεμάτη φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα, στα πλαίσια των εκδηλώσεων ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ 2017!! Πρόκειται για το μεγαλύτερο Φεστιβάλ που διοργανώνεται στη Σαντορίνη με την αναπαράσταση της έκρηξης του ηφαιστείου με διεθνές ενδιαφέρον. Πάρα πολλοί ντόπιοι μα και επισκέπτες του νησιού από την Ιταλία, την Γερμανία την Αμερική αλλά και την Κίνα είχαν εντυπωσιαστεί από τις πρόβες της καταξιωμένης ερμηνεύτριας και με μεγάλη ανυπομονησία παρέμειναν στο χώρο μέχρι να αρχίσει η συναυλία.

 Ακολούθησε η αναπαράσταση της έκρηξης του Ηφαιστείου με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα που εντυπωσίασαν όλους!!! Την εκρηκτική ατμόσφαιρα όμως απογείωσε η μοναδική Φωτεινή Δάρρα που μάγεψε -τους χιλιάδες ανθρώπους που κατέκλυσαν τον χώρο- με την ερμηνεία της, το πάθος της και το κέφι της !!! Η Φωτεινή Δάρρα με τους εκλεκτούς μουσικούς της, παρουσίασαν ένα πλούσιο ρεπερτόριο ειδικά εμπνευσμένο για την βραδιά αυτή, που ταξίδεψε και ξύπνησε μνήμες και συναισθήματα.

 Τραγούδια που με την συνοδεία των Τεό Λαζάρου και Σωτήρη Καστάνη  ερμήνευσε με την ξεχωριστή φωνή της, τον δικό της τρόπο και που τα σφράγισε με το προσωπικό της στυλ! Αυτό το πάθος της κατάφερε να μεταδώσει στους θεατές με ένα μαγικό τρόπο και τους έκανε κοινωνούς των συναισθημάτων της και του πάθους της μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες αφού δεν ήθελε κανείς να τελειώσει αυτή η μοναδική βραδιά.Η εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση του ΔΑΠΠΟΣ, της Γεωθήρα και της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου. Επόμενο ραντεβού της ερμηνεύτριας στο ιστορικό θέατρο Απόλλων της Σύρου με ένα πλούσιο πρόγραμμα και διάθεση να καταπλήξει και πάλι !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου