Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Ο Θοδωρής Νικολάου παρουσιάζει την "Ομπρέλα"

Ο Θοδωρής Νικολάου, ένας νέος και ταλαντούχος τραγουδιστής, μας παρουσιάζει  την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Ομπρέλα", που κυκλοφορεί από την MLK.

Στο πρώτο του βήμα τον στηρίζουν σπουδαίοι δημιουργοί, όπως οι Νίκος Αντύπας, Αντώνης Μιτζέλος, Μιχάλης Γκανάς, Θοδωρής Λαχανάς, Νεκτάριος Μπήτρος και Πένυ Παπαδάκη.

Ο δίσκος  περιέχει δέκα τραγούδια ενώ  πήρε το όνομά του από το τραγούδι "Ομπρέλα" των Θοδωρή Λαχανά και Νεκτάριου Μπήτρου, που έχει ήδη ξεχωρίσει στα έντεχνα ραδιόφωνα της χώρας.

Ο Παντελής Θαλασσινός συμμετέχει φιλικά στον δίσκο, τραγουδώντας μαζί με τον νεαρό ερμηνευτή το "Μαύρο τρυγόνι", σε ανέκδοτους στίχους του Ηλία Κατσούλη.

Τις ενορχηστρώσεις έχουν αναλάβει οι Νίκος Αντύπας, Δημήτρης Μπέλλος, Αντώνης Μιτζέλος και Θοδωρής Λαχανάς.

Η "Ομπρέλα",  που κυκλοφορεί σε έκδοση βιβλίο-cd, κλείνει με το βασικό θέμα της ταινίας μικρού μήκους του Αντώνη Κωνσταντουδάκη με τίτλο "Έψιλον", σε μουσική του Θοδωρή Νικολάου.

Download link τραγουδιών σε μορφή  mp3
https://we.tl/TKE8fFUfrz

Download link τραγουδιών σε μορφή  wav
https://we.tl/UBWF19NPZp

Λίγα λόγια για τον Θοδωρή Νικολάου
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Πάτρας, εκεί όπου έκανε και τα πρώτα του μουσικά βήματα, στήνοντας σε μικρές σκηνές της πόλης μουσικά προγράμματα που σέβονται τον θεατή. Από το 2009 μέχρι και σήμερα παρακολουθεί μαθήματα κλασικού τραγουδιού με καθηγητή τον Γιώργο Μισαηλίδη. Τα τελευταία χρόνια, ξεχωρίζουν οι συνεργασίες του με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων "Θανάσης Τσιπινάκης" του Δήμου της Πάτρας και το μουσικό σχήμα Ηχότροπον που αποτέλεσε και το όχημα για τις πρώτες του παραστάσεις.

Έχει βρεθεί επί σκηνής με τους συνθέτες Ηλία Ανδριόπουλο και τον Αιγιώτη Σάκη Παπαδημητρίου, και έχει τραγουδήσει μαζί με τους Βασίλη Λέκκα, Γεράσιμο Ανδρεάτο και Χρόνη Αηδονίδη.

Υπεύθυνος επικοινωνίας για τον Θοδωρή Νικολάου: Αλέξανδρος Καραμαλίκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου