Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Studio Κυψέλης - Καλλιτεχνικός Προγραμματισμός για τη χρονιά 2019-2020

Δέκα εορταστικά χρόνια συμπληρώνει φέτος το Studio Κυψέλης και η χρονιά προβλέπεται να είναι η πιο εντυπωσιακή από πλευράς ρεπερτορίου και συνεργασιών, με παραστάσεις για όλα τα γούστα και εξαιρετικές νέες φιλοξενίες στον χώρο που φιλοδοξεί και φέτος να κερδίσει τους θεατές με τη συσπείρωση δυνάμεων.

• Συγκεκριμένα, o όμορφος vintage πολυχώρος ξεκινά στις 15 Σεπτεμβρίου 2019 με το «Θέατρο της Κούλουρης»  που, σε εναλλασσόμενο ρεπερτόριο, θα παρουσιάσει ενδιαφέρουσες παραστάσεις σε σκηνοθεσία του Ντίνου Κουμπάτη (Κυριακές στις 19.00).

• Τον Οκτώβριο, το θέατρο θα έχει ενεργοποιήσει το πλήρες πρόγραμμά του. 

Αναλυτικά:

- Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00, οι Θεατρίνων Θεατές παρουσιάζουν το φιλόδοξο musical του Γιάννη Σολδάτου «Το Βράδυ που η Μάιρυλιν πέρασε στη λεωφόρο των αστεριών», σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού, μουσική Σάκη Τσιλίκη και σκηνικά Δέσποινας Βολίδη.
Πρωταγωνιστούν οι: Καίτη Ιμπροχώρη, Νίκος Γιάννακας, Γιάννης Τσιώμου, Μάνος Χατζηγεωργίου, Όλγα Πρωτονοταρίου, Σόνια Κωτίδου, Μαρία Δρακοπούλου, Φραγκίσκος Βαφειάδης, Σωτήρης Αντωνίου, Μάνος Τσιβιλής, Γωγώ Φάκου και η Νίνα Ακτύπη στον ρόλο της Μαίρυλιν. Στο πιάνο συνοδεύει ζωντανά η Νίκη Γκουντούμη.

-Κάθε Τετάρτη στις 19.15, «Μεταμεσονύχτιες συνομιλίες» της Χρυσούλας Γεωργούλα σε σκηνοθεσία Νίκου Ξυθάλη με τη Νανά Δόμβρου.

- Κάθε Τετάρτη στις 21.30, το hit ψυχολογικό θρίλερ «Victims» του M. Howard, από τους Θεατρίνων Θεατές, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού, με τους ίδιους πρωταγωνιστές, Μιχάλη Ιατρόπουλο και Σόνια Κωτίδου, το οποίο συλλέγει εγκωμιαστικές κριτικές.

- Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.15, υποδεχόμαστε το ιστορικό Αντιθέατρο της Μαρίας Ξενουδάκη, σε μόνιμη μεταφορά στον χώρο μας, με το έργο του Νίτσε «Τάδε έφη Ζαρατούστρα».

-Κάθε Σάββατο στις 19.15, η βραβευμένη παράσταση του Απόστολου Θηβαίου «05:05», με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και την Αρμέλα Τσόκι.

-Κάθε Κυριακή στις 18.30, το oneman musical επιστημονικής φαντασίας που ετοίμασε ο Χρήστος Καλμαντής «Στον πλανήτη γη το γλεντάνε».

-Κάθε Κυριακή στις 21.30 (από τις αρχές Οκτωβρίου), η νέα παράσταση από τους «Καλλιτέχνες Δωματίου» του Βασίλη Θεοδώρου, με το έργο του Κριστιάν Κοστόβ «Οι χορτοφάγοι», με τον Βασίλη Θεοδώρου και τη Βανέσσα Ντζελβέ.

-Κάθε Σάββατο στις 22.30, ο Νίκος Αβαγιανός, ο οποίος προετοιμάζει και φέτος, μαζί με τον Γιώργο Λιβανό, μια ιδιόμορφη μουσική παράσταση, με τραγούδια για όλα τα γούστα και μοναδικούς καλεσμένους.

• Τον Νοέμβριο, θα ενταχθoύν στο ρεπερτόριο:

-Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21.00 (από τις 16 Νοεμβρίου και για περιορισμένες παραστάσεις) «Ένας άνθρωπος μια σκηνή» (βασισμένο στο έργο του Ρόμπερτ Σνάιντερ).  Τη διασκευή, την ερμηνεία και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Στάθης Παναγιωτίδης.

-Το άπαιχτο ερωτικό θρίλερ του Νάσου Αγγέλου «Ονειροπαγίδα» με τους Νότα Παρούση, Νίκο Αβαγιανό, Μαρία Δρακοπούλου και Μάνο Τσιβιλή.

-Η επανάληψη της Πέπης Οικονομοπούλου και του θιάσου της «Καθρέφτης» με τα μονόπρακτα «Ο Χορός των σκουπιδιών» και «Ιφιγένεια lifeStyle».

-Ο Αλέξανδρος Πέτρακας που θα έχει μια ευχάριστη… μεσημβρινή έκπληξη και φέτος με ένα Stand up Comedy.

- Η Στέλλα Μαρή, η οποία θα επανακάμψει, όπως κάθε χρόνο στο Studio, με μια επανάληψη έκπληξη!

• Τα Χριστούγεννα, οι Θεατρίνων Θεατές θα παρουσιάσουν το πρώτο τους παιδικό έργο, γραμμένο από τον Γιάννη Φίλια.

• Για το τέλος της χρονιάς, προετοιμάζονται οι εξής επαναλήψεις:

-Το άκρως επιτυχημένο «Απόψε Αυτοσχεδιάζουμε» του L.Pirandello, σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού, με τους Γιάννη Τσιώμου, Μάνο Χατζηγεωργίου, Όλγα Πρωτονοταρίου, Σοφία Μπεράτη, Λίλη Τέγου, Ζωρζέτ Μιρόν κ.ά. Στο πιάνο συνοδεύει ζωντανά η Νίκη Γκουντούμη.

- Tο τελευταίο έργο του Γιώργου Σκούρτη «ΣΟΚ», σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού. Πρωταγωνιστούν: Καίτη Ιμπροχώρη, Γιάννης Τσιώμου, Μάνος Χατζηγεωργίου, Όλγα Πρωτονοταρίου, Σοφία Μπεράτη, Νίκος Χαλατζίδης, Σόνια Κωτίδου, Μαρία Δρακοπούλου κ.ά.  Στο πιάνο συνοδεύει ζωντανά η Νίκη Γκουντούμη.

• Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν εορταστικές προβολές θεατρικών έργων για τα δέκα χρόνια του θεάτρου καθώς και φωτογραφικά αφιερώματα, ενώ θα λειτουργήσει και Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων.

Studio Κυψέλης
Σπετσοπούλας 9 & Κυψέλης, Κυψέλη

Τηλ: 210 8819571

OfficialFacebookPage:
https://www.facebook.com/studiokypselis.polychoros/

Email: theatrinwn_theates@yahoo.gr

Για πληροφορίες σχετικά με το Θεατρικό Εργαστήρι καθώς και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία:
Νατάσα Παππά (email: nata_pappa@yahoo.gr) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου