Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Το νέο Θέατρο Δεκατέσσερα.

Ο Χώρος Τέχνης 14η Μέρα γυρίζει σελίδα, μετονομάζεται σε ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ (14), και παραδίδει τα ηνία της καλλιτεχνικής του διεύθυνσης στην Oμάδα Ginger Creepers (Γρηγόρης Χατζάκης & Χρήστος Καπενής) σε συνεργασία με τη Μαρία Αγγέλου.

Οι Ginger Creepersμε τη Χρύσα Ματσαγκάνη στην Οργάνωση Παραγωγής και την διεύθυνση επικοινωνίας και μια ομάδα συνεργατών που θα αποτελούν την Ομάδα του Θεάτρου 14 υπόσχονται να φέρουν νέα καλλιτεχνική και αισθητική πνοή στον χώρο με κεντρικό άξονα το ερευνητικό θέατρο.
Το Θέατρο 14 από την έναρξη της νέας σεζόν θα αποτελέσει έναν “χώρο” καλλιτεχνικής έκφρασης και εξωστρέφειας με θεατρικές παραστάσεις, performances, θέατρο για παιδιά... Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν  workshops και σεμινάρια. 


Οι Ginger Creepers θα παρουσιάσουν στον χώρο, παλιότερες αλλά κυρίως νέες δουλειές τους με κεντρική παραγωγή τη νέα τους παράσταση MR. LEONARD, ένα έργο πάνω σε δέκα τραγούδια του LeonardCohen.

Στην ιστοσελίδα του θεάτρου (www.14theater.com ) αλλά και σε αυτήν της ομάδας (www.gingercreepers.com/14theater) υπάρχει ανοιχτή φόρμα για αιτήσεις δημιουργών και ομάδων για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν 2019-2020. Θα είναι χαρά μας να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου