Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Ιωάννα Φωτιάδου «Για ένα κλικ και μια καριέρα» από τις Εκδόσεις Διάπλαση

Οι Εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορούν για τους νεαρούς αναγνώστες το μυθιστόρημα της Ιωάννας Φωτιάδου, «ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ» από τη σειρά Σύγχρονη Νεανική Λογοτεχνία-  Συλλογή Ιπτάμενα Ποδήλατα.
Ένα επίκαιρο μυθιστόρημα, που αναλύει τις παγίδες της κοινωνίας μας και τις θυσίες που καλείται να κάνει ένας άνθρωπος με στόχο την επιτυχία. Άραγε η επιτυχία φέρνει πάντα την ευτυχία;

Μια κοινωνία που υπόσχεται λεωφόρους με τέρμα την επιτυχία… Σειρήνες που γοητεύουν και προκαλούν παιδιά και νεαρούς γονείς να ονειρεύονται ιδανικούς τρόπους και χώρους για την εύκολη απόκτηση φήμης και χρήματος.
Τελικά τι είναι αλήθεια από τις ιλουστρασιόν ειδήσεις των περιοδικών; Ποια γεγονότα έζησαν τα κορίτσια της ιστορίας μας, από ποιους και από τι κινδύνευσαν, όταν πίστεψαν ότι ο δρόμος προς το όνειρο είναι στρωμένος με τριαντάφυλλα;

Ένα βιβλίο που δείχνει πως η ευτυχία δεν σχετίζεται με την επιτυχία και πως δεν αξίζει να στερηθούμε ακόμη και το φαγητό βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή μας προκειμένου να πετύχουμε στους λαμπερούς χώρους της μόδας και της διαφήμισης.

ISBN 978-960-6864-90-2
Τιμή : 12,00€

Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Καραΐσκος Κυριάκος

ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 76 10680
ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ:210-3808455 FAX: 2103808445
e-mail:info@diaplasibooks.gr
www.diaplasibooks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου