Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Προγραμματισμός 1ου τετραμήνου θεατρικής χρονιάς 2018-19

-Η φετινή χρονιά προβλέπεται να είναι η πιο εντυπωσιακή από πλευράς ρεπερτορίου και συνεργασιών για το Studio Κυψέλης, με παραστάσεις για όλα τα γούστα. Συγκεκριμένα o  όμορφος vintage πολυχώρος ξεκινά στις 9 Σεπτεμβρίου με την παράσταση «Καλλιτέχνες Δωματίου» του Γιάννη Χαριτάτου, σε σκηνοθεσία Βασίλη Θεοδώρου, με τους Στέλιο Γιδάκο και Βασίλη Θεοδώρου. Ημέρα & ώρα παράστασης: Κυριακή στις 21.15.

-Το άκρως επιτυχημένο «Απόψε Αυτοσχεδιάζουμε» των Θεατρίνων Θεατές, σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού, που χαρακτηρίστηκε σαν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες παραστάσεις της περσινής χρονιάς, ολοκληρώνει τον κύκλο του με 10 παραστάσεις. Πρωταγωνιστούν: Καίτη Ιμπροχώρη , Νίκος Γιάννακας, Γιάννης Τσιώμου, Μάνος Χατζηγεωργίου, Όλγα Πρωτονοταρίου, Σοφία Μπεράτη , Λίλη Τέγου, Ζωρζέτ Μιρόν, Βασίλης Θεοδώρου, Ανδρέας Ζαχαριάδης και Χρήστος Μαραθιάς. Στο πιάνο συνοδεύει ζωντανά η Νίκη Γκουντούμη. Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Πέμπτη στις 21.15 και Παρασκευή στις 22.15 από τις 27 Σεπτεμβρίου.

-Η Πέπη Οικονομοπούλου με τον «Καθρέφτη» της έρχονται για 8 παραστάσεις τον Οκτώβριο με τα μονόπρακτα «Ο Χορός των σκουπιδιών» και «Ιφιγένεια life Style». Ημέρες & ώρες παραστάσεων : Σάββατο στις 18.30 και Κυριακή στις 21.30.

-Ο Γιάννης Σολδάτος, παρουσιάζει σε μας, για 8 παραστάσεις τον Οκτώβριο το έργο «Όποιος κοιτάξει τη Μέδουσα κατά πρόσωπο, πετρώνει» σε σκηνοθεσία του ιδίου. Πρόκειται για τρία μονόπρακτα με θέμα την αναπαράσταση τριών γυναικών, από γλύπτες και ζωγράφους, και τον βίαιο θάνατό τους. Πρωταγωνιστούν: Μαρία Δρακοπούλου, Δημήτρης Ξηρός και Φαίη Χουλιάρα. Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Σάββατο στις 21.15 και Κυριακή στις 18.30.

-Το hit ψυχολογικό θρίλερ «Victims» του Howard, από τους Θεατρίνων Θεατές, σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού, με τους ίδιους πρωταγωνιστές, Σόνια Κωτίδου και Δημήτρη Παπαναστασίου, θα επαναληφθεί για 10 παραστάσεις ,από τις 8 Οκτωβρίου. Ημέρα & ώρα παράστασης: Τρίτη στις 21.00. Πρόκειται για έργο και παράσταση που άφησε άριστες εντυπώσεις.

-Η Όλγα Πρωτονοταρίου επαναλαμβάνει το έργο « Όλο σπίτι, κρεβάτι κι εκκλησία», των Φράνκα Ράμε & Ντάριο Φο, σε σκηνοθεσία Εύας Μπενέτα, στις 10 και 17 Οκτωβρίου. Ώρα έναρξης: 21.00.

-Στο φουαγιέ του θεάτρου, από τις 20 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο, ο Μάκης Ψαραδέλλης θα υποδέχεται τους φίλους του, με ένα υπέροχο μουσικό πρόγραμμα «Σαν Σε Μπουάτ», με απρόβλεπτους καλεσμένους. Ώρα έναρξης: 22.00.

-Ο Αλέξανδρος Πέτρακας έχει μια ευχάριστη... μεσημβρινή έκπληξη και φέτος με ένα Stand Up Comedy την Κυριακή 21η Οκτωβρίου.

-H Στέλλα Μαρή, την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, επιστρέφει με τον «Πλανήτη» της  (κείμενο-σκηνοθεσία-ερμηνείαα της ιδίας) για μια παράσταση, εορταστική, για τον έναν χρόνο από την πρώτη παρουσίασή του στο Studio Κυψέλης.

-Ο Γιάννης Ρωμανός γίνεται «Νιζίνσκυ στον καθρέφτη - Μέρες Ψυχιατρείου» , από τις 7 Νοεμβρίου. Πρόκειται για ένα ψυχογράφημα του ιδίου σε σκηνοθεσία του ιδίου και της Ζωρζέτ Μιρόν. Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Ρωμανός, Ελένη Μπέη, Μαρία Δρακοπούλου, Σοφία Μπεράτη. Ημέρα & ώρα παράστασης: Τετάρτη στις 21.00.

-Το άπαιχτο ερωτικό θρίλερ του Θάνου Αγγέλου «Κονιάκ μετά την καταιγίδα» θα κάνει πρεμιέρα αρχές Νοεμβρίου. Ημέρα & ώρα παράστασης: Δευτέρα στις 21.00.

-Ενώ, αρχές Νοεμβρίου, έρχεται και το πολυαναμενόμενο «ΣΟΚ» του Γιώργου Σκούρτη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού. Πρόκειται για τη φετινή φιλόδοξη παραγωγή των Θεατρίνων Θεατές. Πρωταγωνιστούν: Καίτη Ιμπροχώρη ,Γιάννης Τσιώμου, Μάνος Χατζηγεωργίου, Όλγα Πρωτονοταρίου, Σοφία Μπεράτη , Νίκος Χαλατζίδης, Λίλη Τέγου, Ζωρζέτ Μιρόν, Ανδρέας Ζαχαριάδης. Στο πιάνο συνοδεύει ζωντανά η Νίκη Γκουντούμη.

-Ο Γιώργος Λιβανός και ο Μάκης Ψαραδέλλης προετοιμάζουν μια ιδιόμορφη μουσικοθεατρική παράσταση για «Μνήμες από Χαμένες Πατρίδες», η οποία παρουσιαστεί τον Δεκέμβριο.

-Τέλος, τα Χριστούγεννα, οι Θεατρίνων Θεατές θα παρουσιάσουν το πρώτο τους παιδικό έργο, γραμμένο από τον Γιάννη Φίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου