Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Τέσσερα νέα παιδικά βιβλία από τις Εκδόσεις Διάπλαση

Ποδαρικό για το 2018 κάνουν στις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ τέσσερα εξαιρετικά βιβλία για τους μικρούς μας φίλους, που σκοπό έχουν να τους εκπαιδεύσουν ψυχαγωγώντας τους. Η εμπειρία άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια των Εκδόσεων Διάπλαση στο παιδικό βιβλίο είναι τέτοια, ώστε δίνει τη σιγουριά της επιλογής στους γονείς αλλά και σε όσους θέλουν να προσφέρουν τη χαρά της γνώσης στα παιδιά.

Τα νέα βιβλία που κυκλοφορούν είναι:

1) «Ο Τεό μαθαίνει να λέει ΟΧΙ» της Φραντσίσκα Σέιμπολτ
2) «Το βιβλίο που κουνιέται» των Κρίκελ-Κράκελς
3) ΣΕΙΡΑ ΧΡΟΝΟΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ «Άλεξ & Πίκλας» 1Ο χρονομπέρδεμα της Κλαίρης Καμπάνη
4) ΣΕΙΡΑ ΧΡΟΝΟΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ «Άλεξ & Πίκλας» 2Ο χρονομπέρδεμα της Κλαίρης Καμπάνη

Φραντσίσκα Σέιμπολτ
«Ο Τεό μαθαίνει να λέει ΟΧΙ»

Εικονογράφηση: Άντγε Ντρέσερ
Μετάφραση: Μαρία Σούμπερτ

Ο Τεό ξέρει βασικά τι θέλει. Δεν βρίσκει όμως τον τρόπο να το εκφράσει. Τότε είναι που εμφανίζεται ο κύριος Όχι και βοηθάει τον Τεό να επιβληθεί.
Η ιστορία του Τεό ευαισθητοποιεί και εξηγεί με παιχνιδιάρικο τρόπο πόσο σημαντικό είναι να μπορείς να λες όχι και να βάζεις τα όριά σου.

Ένα υπέροχο βιβλίο για το να είσαι δυνατός.

Ένα βιβλίο που μας «μαθαίνει» πως μια άρνηση μπορεί να γίνει η αρχή για πολλές θετικές σχέσεις και συμπεριφορές. Γιατί ένα παιδί που μαθαίνει να λέει όχι, μαθαίνει να υπερασπίζεται τον εαυτό του και τις επιλογές του, μαθαίνει εν τέλει πώς να γίνει ένας συνειδητοποιημένος ενήλικος.

ISBN 978-960-567-131-0
Τιμή: 12,50

Οι Κρίκελ-Κράκελς
«Το βιβλίο που κουνιέται»

Εικονογράφηση: Οι Κρίκελ-Κράκελς
Μετάφραση: Μαρία Σούμπερτ

Άνοιξε το βιβλίο και η διασκέδαση αρχίζει: χτύπα το, ξεφύλλισέ το, γύρισέ το, φύσα το, σφράγισέ το, στρίψε το – ένα βιβλίο για να συµµετέχεις κι εσύ και να µην το αφήνεις από τα χέρια σου.
Σε όλα τα παιδιά αρέσει να τους διαβάζουν βιβλία. Πόσο παραπάνω θα τους αρέσει λοιπόν, ένα βιβλίο στην πλοκή του οποίου γίνονται συμμέτοχοι! Νιώθουν πως μπορούν να ελέγξουν την ιστορία, μια αίσθηση σημαντική για μικρούς ανθρώπους που όλα τους υπερβαίνουν, όλα είναι πιο μεγάλα από αυτούς και για όλα αποφασίζει κάποιος άλλος για αυτούς!

ISBN 978-960-567-132-7
Τιμή : 13,00

ΣΕΙΡΑ ΧΡΟΝΟΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ

Κλαίρη Καμπάνη
«Άλεξ & Πίκλας»

Τα παιδιά μας διαβάζοντας τα απίθανα χρονομπερδέματα του Άλεξ και του Πίκλα ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και μέσα από την μαγική πύλη του χρόνου μαθαίνουν ποια ήταν τα σημαντικά γεγονότα που χάραξαν την ιστορία της ανθρωπότητας. Γνωρίζουν μεγάλες προσωπικότητες, όπως σπουδαίους επιστήμονες, μουσικούς, ζωγράφους, ποιητές και συγγραφείς, πολιτικούς αλλά και φιλόσοφους. Μέσα από τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες ενός 12χρονου αγοριού και του παράξενου γάτου του μαθαίνουν εύκολα, απλά διασκεδάζοντας και με ένα τρόπο που ποτέ δεν θα διδάσκονταν στο σχολείο.

1Ο χρονομπέρδεμα

Ο παππούς του δωδεκάχρονου Άλεξ έχει εξαφανιστεί. Ένα παράξενο και μυστικό σημείωμα οδηγεί τον Άλεξ και τον αλλόκοτο γάτο του, τον Πίκλα, μπροστά σε μια κρυφή χρονοπύλη, την οποία από λάθος ο παππούς άνοιξε και εγκλωβίστηκε μέσα της. Η περιπέτεια της αναζήτησης αρχίζει, με τον Άλεξ και τον Πίκλα να χάνονται στον «λαβύρινθο του χρόνου» κυνηγημένοι από ένα μυθικό τέρας, έχοντας για σύμμαχό τους έναν πρίγκιπα κι έναν μεγάλο αρχιτέκτονα εκείνης της εποχής.

Θα καταφέρουν να βρουν τον παππού;
Θα προλάβουν να επιστρέψουν έγκαιρα στο μέλλον;
Δεν έχεις παρά να διαβάσεις τα χρονομπερδέματά τους!

ISBN 978-960-567-142-6
Τιμή: 6,00

2Ο χρονομπέρδεμα

Η αναζήτηση του παππού μέσα στην πύλη του χρόνου έχει και συνέχεια. Νέες περιπέτειες βάζουν σε διασκεδαστικούς μπελάδες τους δύο φίλους. Σε ποια εποχή τούς οδηγεί αυτή τη φορά η χρονοπύλη; Ποιος είναι ο μικρός Μάθιου; Ποια είναι η όμορφη Βικτώρια; Τι είναι τα μπλουζ; Τι έγινε στην Αμερική πριν από 157 χρόνια; Θα προλάβουν αυτή τη φορά οι δυο φίλοι να επιστρέψουν πίσω στο μέλλον;
Θα βρουν άραγε τον παππού;
Δεν έχεις παρά να διαβάσεις ξανά τα απίθανα χρονομπερδέματά τους!

ISBN 978-960-567-141-9
Τιμή: 6,00

Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Κυριάκος Καραΐσκος
ΧΑΡΙΛΑΟΥ  ΤΡΙΚΟΥΠΗ 76 10680   ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ:210-3808455 FAX: 2103808445
e-mail:info@diaplasibooks.gr
www.diaplasibooks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου