Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

"Moonwalk" στο Από Μηχανής Θέατρο από 4 Μαρτίου 2019

Η Εταιρεία Θεάτρου Ma non troppo και ο Γιώργος Παλούμπης, επιστρέφουν στο  Από Μηχανής Θέατρο με ένα καινούργιο νεοελληνικό έργο και μια παράσταση για γερά νεύρα. Μετά από δύο άκρως πετυχημένες συνεργασίες («Χαρτοπόλεμος», «Τα λουλούδια στην Κυρία»), η ίδια ομάδα συντελεστών με κειμενογράφο τον Γιωργή Τσουρή και σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη της παράστασης και την Βάλια Παπακωνσταντίνου, δημιουργούν ένα νέο έργο συγκρούσεων και ανατροπών. Με κοινό άξονα το εδώ και το τώρα της Ελλάδας και το εναγώνιο αίτημα για σύγχρονη νεοελληνική δραματουργία, ξεδιπλώνεται άλλη μια ιστορία θρίλερ με χιούμορ και σκληρό  ρεαλισμό που καταλύει επί σκοπού τις διακριτές γραμμές ανάμεσα σε δράμα και κωμωδία. Στο Θέατρο Από Μηχανής από τις 4 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, για 14 μόνο παραστάσεις.

Λίγα λόγια για το έργο:
Σε μια μικρή επαρχιακή πόλη της Ελλάδας, ο θάνατος του πατέρα ξαναφέρνει κάτω από την ίδια στέγη δύο αδερφές που έμεναν μακριά. Σκληρές αντιθέσεις και διαφωνίες δημιουργούν μια έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στη μικρή εγκυμονούσα αδερφή, τον φίλο της και τη μεγάλη αδερφή, η οποία επιστρέφει στο σπίτι μετά από πολυετή απουσία με σκοπό να το πουλήσει.

Μια απογευματινή επίσκεψη - βόμβα θα φέρει αντιμέτωπους όλους τους αντιήρωές μας με το παρελθόν, το παρόν και κυρίως το μέλλον τους και θα εκτροχιάσει με κωμικό και απρόσμενο τρόπο την ήδη ασταθή πορεία τους. Στο τέλος της ημέρας όποιος μείνει όρθιος, θα χρειαστεί να σηκώσει και το βάρος της ευθύνης.
Το αίμα νερό δε γίνεται αλλά όταν το αίμα βράζει…

Η παράσταση είναι αφιερωμένη στον ηθοποιό και συγγραφέα Βαγγέλη Ρωμνιό, που έφυγε από τη ζωή στα 36 του χρόνια, πριν προλάβει να εκπληρώσει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα το νέο αυτό εγχείρημα.

Συντελεστές:
Συγγραφέας: Γιωργής Τσουρής
Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλούμπης
Δραματουργική επεξεργασία: Γιώργος Παλούμπης -  Βάλια Παπακωνσταντίνου
Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα
Φωτισμοί: Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου
Μουσική: Γιωργής Τσουρής
Σχεδιασμός μακιγιάζ: Άρτεμις Βαλτάτζη
Φωτογραφίες: Γεωργία Παναγοπούλου-Ανδρέας Παπακωνσταντίνου
Βοηθός σκηνοθέτη: Γιωργής Τσουρής

Παίζουν:
Αμαλία Αρσένη, Γιωργής Τσουρής, Βάλια Παπακωνσταντίνου, κ.α.

Από Μηχανής Θέατρο, Ακαδήμου 13, τηλέφωνο: 210 523 2097
www.amtheater.gr

ΠΑΝΩ ΣΚΗΝΗ

Από τις 4 Μαρτίου 2019 κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
Κανονικό : 13€
Φοιτητικό –Ανέργων –Αμεα : 10€
Aτέλεια  : 5€

Προσφορά Προπώλησης TICKET365
10 € έως 27 Αυγούστου:

Διάρκεια παράστασης: 80 λεπτά χωρίς διάλειμμα

Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου