Τρίτη 28 Μαΐου 2019

"Νανουρίσματα" από τις Εκδόσεις Διάπλαση

Ιωάννης Πάττας, Χρύσα Σκοπελίτου,
Παραδοσιακά

«ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑΤΑ»
ΠΕΡΙΕΧΕΙ CD

Εικονογράφηση: Μαρίνα Στελλάτου
Μουσική: Παναγιώτης Γιατράκος

Τραγουδούν: Γλυκερία, Γιάννης Κότσιρας, Αλκίνοος Ιωανίδης, Μελίνα Ασλανίδου, Γρηγόρης Πετράκος, Μάνος Πυροβολάκης, Βίκυ Καρατζόγλου, Μαρία Ελισσαίου, Αθηνά Βέρμη

Οι πιο μελωδικές φωνές της ελληνικής δισκογραφίας ενώνονται για να συνοδεύσουν τους μικρούς μας φίλους στον μαγικό κόσμο του ονείρου.

Οι Εκδόσεις Διάπλαση, πρωτοποριακές όπως πάντα, δημιούργησαν ένα συλλεκτικό διαχρονικό βιβλίο - CD, που θα ξετρελάνει τους μεγάλους, θα μαγέψει τους μικρούς και θα μείνει για πάντα σαν ένα πολύτιμο απόκτημα, έως ότου τα σημερινά παιδιά ενηλικιωθούν και το προσφέρουν στα δικά τους. Ένα μοναδικό συλλεκτικό βιβλίο – CD, που θα κρατήσει συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους, μέχρι να παραδοθούν στον γλυκό ύπνο και να ταξιδέψουν στον κόσμο του ονείρου.

Η Γλυκερία, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Αλκίνοος Ιωανίδης, η Μελίνα Ασλανίδου, ο  Γρηγόρης Πετράκος, ο Μάνος Πυροβολάκης, η Βίκυ Καρατζόγλου, η Μαρία Ελισσαίου και η Αθηνά Βέρμη ερμηνεύουν νανουρίσματα παραδοσιακά, αλλά και σύγχρονα, σε στίχους Ιωάννη Πάττα και Χρύσας Σκοπελίτου, και πρωτότυπη μουσική του Παναγιώτη Γιατράκου.
Με την τρυφερή εικονογράφηση της Μαρίνας Στελλάτου.

ISBN978-960-567-178-5
Τιμή : 15,00

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: kokolakispr@yahoo.gr και kokolakispr@gmail.com

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Κυριάκος Καραΐσκος
ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 76, 106 80 ΑΘΗΝΑ,
ΤΗΛ.: 210-3808455, FAX: 210-3808445,
e-mail: info@diaplasibooks
www.diaplasibooks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου