Σάββατο 18 Μαΐου 2019

«Μονοπάτια Επιτυχίας» Το σεμινάριο του Δρ. Σταύρου Μπαρούτα δείχνει πώς τα «θέλω» γίνονται «μπορώ»

Όλοι έχουμε όνειρα, επιθυμίες, ταλέντα και στόχους. Τότε γιατί κάποιοι είναι επιτυχημένοι κι ευτυχείς, ενώ άλλοι όχι; Σύμφωνα με τον Δρ. Σταύρο Μπαρούτα: «Οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν σύμφωνα με τα εμπόδια που μπαίνουν μπροστά τους. Αρνούνται ν’ αλλάξουν, να διεκδικήσουν». Υπάρχει όμως και η φωτεινή πλευρά-κοινή επίσης σε όλους, την οποία συχνά ξεχνάμε: Η ελεύθερη βούληση. Αυτή θα μας βοηθήσει ν’ αναζωπυρώσουμε ο γνωστός Leadership Expert, coach και συγγραφέας στο σεμινάριο «Μονοπάτια Επιτυχίας» που θα πραγματοποιήσει 1η Ιουνίου στη γενέτειρά του, τη Θεσσαλονίκη.

Δεν φτάνει όμως μόνο η βούληση για να μας οδηγήσει στο ξέφωτο της επιτυχίας. Είναι μια καλή αρχή, βεβαίως. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει ο ειδικός, η επιτυχία βασίζεται σε τέσσερις πυλώνες: Όραμα, Στρατηγική, Μέθοδος και κατάλληλη εφαρμογή. Με στοχευμένη εκπαίδευση και τους παραπάνω πυλώνες σε άριστη συνεργασία, τα «θέλω» μας γίνονται «μπορώ».

Πυρήνας της μεθόδου του Δρ. Σταύρου Μπαρούτα, στην οποία θα βασιστεί και το σεμινάριό του, είναι το συμπεριφορικό μοντέλο. Το τελευταίο εξετάζει τον τρόπο που παίρνουμε τις αποφάσεις, το πώς συμπεριφερόμαστε και πώς θέλουμε να μας φέρονται, τα κίνητρα και τις επιθυμίες μας, τον βαθμό αυτοεκτίμησης, αυτοπεποίθησης και ενσυναίσθησης που έχουμε σε διαφορετικά περιβάλλοντα και συνθήκες. Με λίγα λόγια απαντά και αναλύει το «ΤΙ-ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ» της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Όλα τα παραπάνω, εφόσον τα γνωρίζουμε, μάς δίνεται η δυνατότητα να τα βελτιώσουμε ή και να τα αλλάξουμε.

Σε ποιους απευθύνεται

Σε άτομα 25-40 ετών, τα οποία διαμορφώνουν και σχεδιάζουν την πορεία της ζωής τους αλλά και σε άτομα μεγαλύτερων ηλικιών που θέλουν να κάνουν μια καινούρια αρχή. Το σεμινάριο είναι εντατικό, διάρκειας εννιά ωρών και θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 1η Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Lazart. Είναι διαδραστικό και δεν εξαντλείται σε στείρες θεωρίες. Αντίθετα, ο εισηγητής αξιοποιεί όλη την εργαλειοθήκη γνώσεων που διαθέτει, μετατρέποντας την σε πρακτικές, εφαρμόσιμες, οδηγίες. Σκοπός, η δημιουργία εκείνης της συνταγής που θα φέρει τον καθένα στο κατώφλι της προσωπικής επιτυχίας.

Επιστέγασμα του σεμιναρίου, η δυνατότητα των συμμετεχόντων να λάβουν αναλυτική περιγραφή του προσωπικού τους συμπεριφορικού μοντέλου, 70 σελίδων και πλέον, η οποία παρέχεται με έξτρα κόστος, αποκλειστικά στ’ αγγλικά.

Βιογραφικό εισηγητή

Ο Σταύρος Μπαρούτας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Marketing, ενώ είναι κάτοχος MBA και PhD στο Management και Ηγεσία. Μέλος (Faculty of CMI) στο Chartered Management Institute της Αγγλίας και πιστοποιημένος από αυτό. Έχει εργαστεί σε πολυεθνικές και ελληνικές επιχειρήσεις ως πωλητής, εκπαιδευτής και προϊστάμενος πωλήσεων και σήμερα είναι Διευθυντής Βόρειας Ελλάδας σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία.
Συγγραφέας πολλών βιβλίων, ανάμεσα στα οποία: «Η Αντίληψη της Βελτίωσης», «Αλλαγή», «Τα Μυστικά για Αποτελεσματικό Μάνατζμεντ».
Τον ελεύθερο χρόνο του, εκτός από το να βρίσκεται με την οικογένειά του, διδάσκει «Ηγεσία και Μάνατζμεντ» σε πανεπιστήμια του εξωτερικού και παραρτήματα αυτών, ενώ παραδίδει σεμινάρια βοηθώντας ανθρώπους όλων των ηλικιών να κάνουν πράξη τα θέλω τους.
Περισσότερες πληροφορίες για τον ίδιο θα βρείτε στην προσωπική του σελίδα: www.baroutas.com

Ταυτότητα σεμιναρίου 
Μονοπάτια Επιτυχίας
Self-coaching: Τρόποι και μέθοδοι για προσωπική στρατηγική ζωής.

Πότε: Σάββατο 1 Ιουνίου
Πού: Ξενοδοχείο Lazart, Κολοκοτρώνη 16, Θεσσαλονίκη
Διάρκεια: 9 ώρες (10:00-19:00)
Κόστος συμμετοχής: 104 € + ΦΠΑ
Ανάλυση προσωπικού συμπεριφορικού μοντέλου: 75 €
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: Επικοινωνήστε με την κυρία Ιωάννα Παντοσίτη στα τηλέφωνα: 210 9959111 και 6987 399782 ή μέσω mail στο: ioanna.pantositi@amathus.gr

Το πρόγραμμα αναλυτικά

9.30-10.00: Άφιξη
10.00-10.15: Καλωσόρισμα
10.15-10.30: Εισαγωγή στο πρόγραμμα
10.30-11.30: Λογική και συναίσθημα
11.30-11.45: Διάλειμμα
11.45-12.45: Τα κίνητρα και οι επιθυμίες μας
12.45-13.30: Τα στοιχεία για την επιτυχία
13.30-14.15: Ελαφρύ γεύμα
14.15-15.30: Οι ρόλοι και τα εμπόδια μας
15.30-16.15: Προφίλ ξεχωριστών ατόμων
16.15-16.30 Διάλειμμα
16.30-17.30: Ασκήσεις
17.30-18.30: Συζήτηση
19.00: Λήξη προγράμματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου