Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

" Για μια γυναίκα" στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός

Μετά από την πολύ μεγάλη επιτυχία και την sold out παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η συναυλία «Για μια γυναίκα» Τραγούδια του Μεσοπολέμου θα παρουσιαστεί στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός την Κυριακή 17 και την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017.

Ο Δαυίδ Ναχμίας, ο συνθέτης που με την αδιάκοπη έρευνά του αναβίωσε τους μουσικούς θησαυρούς εκείνης της περιόδου, δημιούργησε μια νοσταλγική παράσταση μιας χρυσής εποχής και η Χρυσούλα Στεφανάκη με την αισθαντική φωνή της γίνεται η καλύτερη πρέσβυρα της περιόδου εκείνης. Ο Δαυίδ Ναχμίας στο πιάνο και η  Χρυσούλα Στεφανάκη με την υπέροχη φωνή θα μας παρουσιάσουν μια σειρά από υπέροχα, γνωστά και άγνωστα τραγούδια.
Στη βραδιά θα ακουστούν ο Κώστας Γιαννίδης, η Σοφία Βέμπο, ο Μιχάλης Σουγιούλ, ο Αλέκος Σακελλάριος,  ο Αττίκ, ο Νίκος Γούναρης, η Δανάη και η Στέλλα Γκρέκα.
Δύο εορταστικές συναυλίες στην καρδιά των Χριστουγέννων για να ξαναθυμηθούν οι μεγαλύτεροι αλλά και να μαθαίνουν οι νεώτεροι κομμάτια της μουσικής μας ιστορίας. Μιας εποχής, ενός καλοπροαίρετου κόσμου που φεύγει δυστυχώς για πάντα…

Η απέριττη, “ασπρόμαυρη” σκηνοθεσία της μουσικής συναυλίας «Για μια γυναίκα» Τραγούδια του Μεσοπολέμου αναβιώνει τη γνήσια ατμόσφαιρα εκείνων των αξέχαστων παραστάσεων, που ψυχαγωγούσαν με έρωτα και υψηλές αισθητικές απαιτήσεις το λαό.

Χρυσούλα Στεφανάκη || τραγούδι
Δαυίδ Ναχμίας || πιάνο

Info: 
17,  27/12 2017
Ώρα: 20.00
Τιμές εισιτηρίων: 15, 20, 25 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Διοργάνωση: Have Fun
Οργάνωση Παραγωγής: Αργύρης Ναστόπουλος

Υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: kokolakispr@yahoo.gr και kokolakispr@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου