Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Athens Disco Kidz Carnival Edition στο Quilombo Centro Cultural

Σας περιμένουμε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου σε μια μουσικοχορευτική γιορτή για να καλωσορίσουμε όλοι μαζί την φετινή περίοδο του καρναβαλιού. Μασκαρευτείτε, μεταμορφωθείτε, μουντζουρωθείτε, μεταλλαχτείτε ή ελάτε όπως ακριβώς είστε με live την DJ primaVera tunes που επιλέγει ξέφρενους ρυθμούς αλλά και μουσικές από τις δεκαετίες 60’s, 70’s, 80’s και 90’s. Χορεύουμε και παίζουμε σε ρυθμούς από όλον τον κόσμο!

Η ομάδα abariza- παιχνίδι | φαντασία| έκφραση ετοιμάζει ψυχαγωγικά highlights έκπληξη και εμψυχωτικές δραστηριότητες. Με την ελεύθερη συμμετοχή των παιδιών οι χορευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες έχουν στόχο να απελευθερώσουν τις αισθήσεις και τα συναισθήματα των παιδιών, να δημιουργήσουν πραγματικές και φανταστικές στιγμές καθώς και να εξελίξουν τις σχέσεις ανάμεσα στο σώμα, τον χωροχρόνο και τη φαντασία, μέσω της πειραματικής κίνησης, του χορού και του σωματικού θεάτρου. Δίχως δεύτερες σκέψεις, δίχως σωστό και λάθος, δίχως δισταγμό λικνιζόμαστε, χοροπηδάμε και αυτοσχεδιάζουμε. Δίχως άλλες αφορμές ο χορός και η μουσική μας ταξιδεύουν σε μια ατέλειωτη γιορτή χαράς, ελεύθερης σωματικής έκφρασης και εκτόνωσης.

Σούπερ ήρωες, ιππότες, νεράιδες, ξωτικά, φαντάσματα, ρομπότ, πριγκίπισσες, γοργόνες, πειρατές και ότι άλλο φανταστείτε, πάρτε τις σερπαντίνες σας και ελάτε να χορέψουμε παρέα στην πιο πολύχρωμη Ντίσκο!

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου

Ώρα έναρξης: 17:00 (διάρκεια: 3 ώρες)
Τόπος: Quilombo Centro Cultural, Σερβιών 8, Ακαδημία Πλάτωνος, 10441 Αθήνα
Ηλικία: από 4 ετών

Είσοδος: 7€ (με τον συνοδό)
Κρατήσεις: e-mail:  info@abariza.com | τηλ.6984502961, 6932186045, 210 5227961

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου