Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

«Ο Μόγλης – Το βιβλίο της ζούγκλας» και «Τα ταξίδια του Γκιούλιβερ» νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Διάπλαση

Οι Εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορούν στη σειρά «Πολύτιμοι Λίθοι», δυο αριστουργήματα της κλασικής λογοτεχνίας προσαρμοσμένα στο ύφος της εποχής μας:

«Ο Μόγλης – Το βιβλίο της ζούγκλας», του Ράντγιαρντ Κίπλινγκ, που μιλάει για την αναζήτηση της προσωπικής ταυτότητας και την ανάγκη να ανήκει κάποιος σε μια ομάδα και μια κοινότητα, και «Τα ταξίδια του Γκιούλιβερ», του Τζόναθαν Σουίφτ, όπου ο συγγραφέας κάνει κριτική στον ανθρώπινο πολιτισμό και τις αδυναμίες του και παρατηρεί με πολύ χιούμορ τη διαφορετικότητα και τον τρόπο που την αποδέχονταν οι κοινωνίες του 18ου αιώνα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ:
Ο Μάγος του Οζ
Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων
Ο Ροβινσώνας Κρούσος
Ο Ρομπέν των Δασών
Η καλύβα του μπαρμπα-Θωμά

ΡΑΝΤΓΙΑΡΝΤ ΚΙΠΛΙΝΓΚ
«Μόγλης – Το βιβλίο της ζούγκλας»

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ : ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΞΟΥΡΗΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ: ΜΑΡΙΑ ΣΟΥΜΠΕΡΤ

Ένα μικρό αγόρι γλιτώνει από τα δόντια του τίγρη Σιρ Καν. Φεύγει τρέχοντας από την κατασκήνωση ,όπου βρισκόταν με τους γονείς του και βρίσκει καταφύγιο στους λόφους, στον Ελεύθερο Λαό των Λύκων. Είναι ο Μόγλης και θα μεγαλώσει μαζί τους. Με δάσκαλο τον γέρο αρκούδο Μπαλού και σύντροφο τον μαύρο πάνθηρα Μπαγκίρα θα μάθει τον Νόμο της Ζούγκλας και θα ζήσει μεγάλες περιπέτειες. Ποιος είναι όμως στ’ αλήθεια ο Μόγλης, που για τους λύκους είναι άνθρωπος και για τους ανθρώπους θηρίο;

ISBN 978-960-567-170-9
Τιμή: 5,00 €

ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΣΟΥΙΦΤ
«Τα ταξίδια του Γκιούλιβερ»

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ : ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΞΟΥΡΗΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ: ΜΑΡΙΑ ΣΟΥΜΠΕΡΤ

Ο γιατρός Λέμιουελ Γκιούλιβερ αναζητά την περιπέτεια και συνεχώς μπαρκάρει σε εμπορικά πλοία για να γνωρίζει νέους τόπους. Όμως άνεμοι, θύελλες και πειρατείες θα τον παρασύρουν μακριά, σε νερά αχαρτογράφητα. Θα βρεθεί στη χώρα της Λιλιπούτης (γίγαντας ανάμεσα σε μικροσκοπικούς ανθρώπους), στη χώρα της Βροδιγνάγης (μικροσκοπικός ανάμεσα σε γίγαντες), στην ήπειρο της Βαλνιβάρβης (χαζός ανάμεσα σε ευφυείς) και στη γη των Χούιννμ, των αλόγων (ξένος ανάμεσα στους αγνούς).

ISBN 978-960-567-171-6
Τιμή: 5,00 €

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης
Εmail: kokolakispr@yahoo.gr και kokolakispr@gmail.com

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Κυριάκος Καραΐσκος
ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 76, 106 80 ΑΘΗΝΑ,
ΤΗΛ.: 210-3808455, FAX: 210-3808445,
e-mail: info@diaplasibooks
www.diaplasibooks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου