Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

«Η Δύναμη Της Ευγνωμοσύνης» της Παναγιώτας Παναγιωτάκη

Η Αγάπη αποτελεί την κινητήριο δύναμη της Δημιουργίας και της Ζωής της γεμάτης νόημα και ποιότητα.

Ένα βασικό βήμα για να ανοίξουμε τον δρόμο προς την Αγάπη είναι μέσω της διαρκούς εμπειρίας της Ευγνωμοσύνης.
Για αυτό το υψηλό συναίσθημα,η ψυχολόγος και life coach Παναγιώτα Παναγιωτάκη συνέγραψε το νέο της e-βιβλίο «Η Δύναμη Της Ευγνωμοσύνης» που μπορείτε να κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ.

Ο λόγος που η συγγραφέας έγραψε ένα βιβλίο για την Ευγνωμοσύνη είναι διότι πιστεύει ακράδαντα στην τεράστια δύναμη που διαθέτει αυτό το Συναίσθημα.

Μόνο μέσω της Ευγνωμοσύνης μπορείς να επιτρέψεις στην Αυθεντική Χαρά και την Αληθινή Αγάπη να γεμίσουν την ζωή σου.

Είναι «μαγική» σχεδόν η Δύναμη της Ευγνωμοσύνης και δρα σε πολλά επίπεδα της ανθρώπινης διαβίωσης: αποδεδειγμένα προσφέρει οφέλη στην σωματική υγεία, την νοητική, την ψυχολογική, αλλά και στις σχέσεις μας, τις κοινωνικές, οικογενειακές, τις επαγγελματικές και τις προσωπικές...

Η Παναγιώτα Παναγιωτάκη ακολούθησε σπουδές στο Τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).
Ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Paris XI (Paris-Sud) της Γαλλίας και έλαβε τον μεταπτυχιακό τίτλο του Diplôme des Études Approfondies (DEA) στις Γνωστικές Επιστήμες (Sciences Cognitives). Εργάσθηκε ως επιστημονική συνεργάτης στο Εθνικό Ίδρυμα Επιστημονικών Ερευνών της Γαλλίας (Centre National de Recherche Scientifique-CNRS) και στο ανώτατο εκπαιδευτικό και ερευνητικό ίδρυμα Κολλέγιο της Γαλλίας (Collège de France) λαμβάνοντας μέρος σε επιστημονικά ερευνητικά προγράμματα χρηματοδοτούμενα από την Ε.Ε (ευρωπαϊκές υποτροφίες Marie Curie) σε συνεργασία με τμήματα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου La Sapienza της Ρώμης, το Νευρολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Pitié – La Sâlpétrière των Παρισίων, το Ψυχιατρικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λυών (CHU-Lyon), και το Εθνικό Πανεπιστήμιο τη Σιγκαπούρης (NUS). Έχει λάβει από το Collège de France υποτροφία για το ερευνητικό έργο της.
Έχουν εκδοθεί δύο βιβλία της («Εγχειρίδιο Ονειροπλαστικής», «Και οι Θεοί εγέρασαν;») από τις Εκδόσεις Αρχέτυπο.

Κατεβάστε το e-Book

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου