Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Νέο single από τον Γιώργο Αβραμίδη - Golden Heart

Ο Γιώργος Αβραμίδης παρουσιάζει μέσα από το τρίτο του προσωπικό album με τίτλο Invented Memories, το νέο sinlge Golden Heart. Μία ατμοσφαιρική μελωδία με στοιχεία jazz, με τη φωνή της Αλεξάνδρας Σιετή, τους στίχους της Λαμπρινής Γρηγοριάδου και φυσικά την τρομπέτα του Γιώργου Αβραμίδη. Η σκηνοθεσία του video clip είναι του Michael Webber και είναι γυρισμένο στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Ο Γιώργος Αβραμίδης είναι μουσικός και παίζει με τον Γιάννη Αγγελάκα, τους Polkar και τους Εκμέκ ενώ παράλληλα δημιουργεί τις δικές του μουσικές. Το 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο του cd με τίτλο Protocol και το 2015 το δεύτερό του με τίτλο Voyager.

Λίγα λόγια για το cd Invented Memories

H μουσική όλου του album είναι του Γιώργου Αβραμίδη εκτός του "Training train" όπου συνέβαλαν και οι Τάσος Κορκόβελος και Γιάννης Βακαλούδης. Οι στίχοι του album είναι της Ελίνας Τασιούλα εκτός του "Golden Heart" που έχει γράψει η Λαμπρινή Γρηγοριάδου.

Η Αλεξάνδρα Σιετή τραγουδά σε 4 τραγούδια (Doorways, Golden Heart, Dive Into The Sea, Blind Singer's Lullaby) ενώ έπαιξαν οι μουσικοί  Γιώργος Αβραμίδης (τρομπέτα),  Τάσος Κορκόβελος (πλήκτρα), Αλέξης Αρχοντής (τύμπανα), Γιάννης Βακαλούδης (ηλεκτρική κιθάρα, μπάντζο), Χρήστος Παππάς (ηλεκτρικό μπάσο), Παναγιώτης Ανδρέογλου (ακορντεόν), Περικλής Βραχνός (βιολί), Ανδριάνα Πεταλά (νέι) και James Wylie (σαξόφωνο).

Υπεύθυνοι παραγωγής είναι ο Τάσος Κορκόβελος και ο Γιώργος Αβραμίδης, η ηχογράφηση και η μίξη έγινε από τον Τάσο Κορκοβέλο στα AMS Studios, το mastering από τον Απόστολο Σιώπη ενώ το εξώφυλλο του cd όπως και το γενικότερο artwork έγινε από το ζωγράφο - γραφίστα Αχιλλέα Μεσσάικο

To album Invented Memories μπορείτε να το απολαύσετε στο Youtube link: εδώ

Download link του Golden Heart σε μορφή wav και mp3: https://we.tl/t-ac2urPJLQh
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αλέξανδρος Καραμαλίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου